ФДТ и база за грим и перфектен тен - 12

• 88 850
  • 731
  •   1
Отговори
# 540
  • в 1001-та нощ
защо не пробваш в някой магазин?

на мен не ми стоят, като тъмни петна  newsm78

# 541
  • София
защо не пробваш в някой магазин?

на мен не ми стоят, като тъмни петна  newsm78
На мен също,не си представям как перли могат да стоят като тъмни петна  newsm78 При мен се нанасяха равномерно.

# 542
Здравейте, да споделя и аз за този ГОШ  Grinning Ами направо се влюбих в продуктите на тази фирма /поне тези които си купих/  Heart Eyes
Базата: http://shopthebest.eu/product/37/gosh-osnova-za-grim-kadifeno-dokosvane.html
ФДТ: http://shopthebest.eu/product/36/gosh-dalgotraen-fon-dyo-ten.html
Ползвала съм база на MAC, Sephora, но тази на Гош е изумителна, ФДТ се разнася невероятно, освен това след поставянето й чувството на лицето е за хидратирана и мека кожа, уникално. ФДТ ми харесва, защото стои много естествено, не е много покривен, не е плътен, но аз и не обичам такива. Той е за непроблемна кожа, според мен, или ако има някакви проблеми /аз от бременността имам две петънца червеникави на бузата/ си ги покривам с коректор и става сууупер!!!
Искрено благодаря на Djane, че така въодушевено предложи този ФДТ  Hug Peace  bouquet
Без майтап - мъжът ми, в първия ден като се гримирах с Гош и се засякохме в офиса ми вика: Днес си много хубаво гримирана, ...страхотни очи! /В същото време очите си ги бях гримирала както обикновено  Party според мен си е от Ф ДТ, наистина !!!!/
Мисля,че Djane хвалеше друг ФДТ на Гош,или може би  всичките си заслужават вниманието...

# 543
Дам... хвалех,натурал тач за естествен вид GrinningНо явно и другата серия не е за пренебрегване Grinning

# 544
Някой да има вече отзиви за новия на Chanel ?

# 545
А какво е мнението ви за ФДТ тип мус, оставам с впечатление, че главното им предназначение е матиране, от което имам нужда, но дали са дълготрайни?

# 546
А какво е мнението ви за ФДТ тип мус, оставам с впечатление, че главното им предназначение е матиране, от което имам нужда, но дали са дълготрайни?
Аз преди време имах на Боржуа и това е единствения фдт който не ми хареса и подарих на приятелка, но и тя не го използва.Много ми подчертаваше мимическите бръчки, а и не ми харесваше пудрения завършек, но аз със със суха кожа, за мазна може да е подходящ такъв тип продукт.Моят съвет е  да пробваш преди да вземеш за да не се разочароваш като мен Peace

# 547
Имам и аз този на Буржоа, със смесена кожа съм и хич не ми допадна ефекта - бузите изглеждат пресушени, а матирането в Т-зоната също не беше много сполучливо, нито пък трайно. Стои си така в шкафа и посягам към него само за нощни излизания, колкото да го изхабя Whistling

# 548
  • Варна
Тези дни ще ходя до Прити шоп и ще го тествам. Ще пиша после. Дано го има, де.

# 549
  • София

Аз го пробвах. Като изключим, че най-светлия бежов, който внасят, ми е малко тъмен - не е лош. Стои естествено на кожата, особено ако не напластяваш. Покривността му е малко над средна, и по спомени най-голяма от другите течни FDT на марката.
Аз съм с много мазна кожа и на мен ми лъсва за около 3 часа, обаче на мен почти всичко ми лъсва за това време, така че не съм критерий - по всяка вероятност на нормална/смесена кожа ще държи доста повече време.

Сега имам и отсипан отновия Диор от няколко дни, обаче все забравям да го тествам... ooooh!
Сутрин като си избирам FDT, явно защото все ми е сънливо, си посягам към бутилчетата и все забравям, че имам разни неща, които чакат да ги пробвам... Tired Whistling

# 550
Здравейте, момичета!
Искам да попитам ,тези от вас,които са от Варна,от къде купувате продукти на Gosh? Благодаря ви предварително...

# 551
  • София
Пробвах и аз ФДТ на Гош. Не можах да си уцеля цвят... 32 порцелан ме беше светъл, а следващите хъни - тъмен, ванила - розов. Обаче тествех как се държи - не се изпъпчих, не ми беше тежък, но ми изсушаваше, а накрая ми лъсна малко челото. Няма да сикупя предимно заради цвета, другите дреболии се коригират. Повече от средно покривен е, не мога да кажа дали е забележим като не попаднах на моя цвят.

# 552
Здравейте, момичета!
Искам да попитам ,тези от вас,които са от Варна,от къде купувате продукти на Gosh? Благодаря ви предварително...
Днес видях на Колхозния пазар в един от гаражите, като влезеш от кръстовището на Пискюлиев и има ред с магазини за козметика и ядки, в последния(или първия от към Цезар и Клеопатра) има доста неща на Гош.

# 553
Благодаря,Елинор  bouquet
От 4 години ползвам само Radiant, но ми се иска да разнообразя малко  Simple Smile
Приятна вечер!

# 554
Моля Hug
Аз също използвам фдт на Радиант и ако си вземеш нещо моля да споделиш  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт