ФДТ и база за грим и перфектен тен - 12

• 88 698
  • 731
  •   1
Отговори
# 615
Абе евтино, евтино, но да не забравя ме , че има момичета и жени , за които това евтино за което говориш също им е скъпо. Аз рядко пиша по форумите, но пък стига с това натриване на носовете, че само скъпото е най , най. Ами да всичката ми козметика е скъпа, а ми излезна още по скъпа като платих 480 евро за свръх багаж и купувах и куфар на летището, а там е ясно за цените Joy ама когато съпруга ми ми казваше , че и в Европа има козметика , аз не дай от Америката да я мъкна. Но пък четейки си тука си поръчах и Гоша, и на Дебора основата за грим , и на Лумене базата. Ако по описаното е така лек и ефирен Гоша е точно това , което си търся и дано да ми пасне. Хич не ми пука , че е 20 лева. На Виши на мене лично ми харесваше. Но пък в интерес на истината според мене си е много и до кожа. Имам толкова познати, които ползват евтини гримове и изглеждат прекрасно. А мойте скъпи, не скъпи, аз ли не го правя добре, но често не съм доволна от крайния резултат.
А я да питам сега като изгледах едно клипче на Бърбери за естествен грим и много ми хареса хайлайтъра как стоеше. Предложение за марка на която да заложа.
Редактирам се понеже исках да попитам и за пудрите на Бен ню. Поръчах си от английския ибей, но е разфасовка от 28 грама. Дали за това е друга опаковка или е сменена самата такава? Това ако има някой , който скоро е поръчвал.

# 616
някой ползвал ли фон дьо тен на ланком колор идеал ? Купих си го по препоръка  на консултантката в Дъглас и не мога да определя дали ми харесва , може би не е толкова траен за мен , та затова бих искала да чуя и други мнения за фон дьо тена

Колор идеал и при мен не е особено траен, освен това лъсвам много бързо с него. Но  по принцип моята кожа не обича фдт-ите на Ланком - не са ми нито трайни, нито достатъчно покривни. Ползвала съм още Тeint Idole Ultra, koйто уж е силно покривен и дълготраен, но на моята кожа не е нито едното, нито другото, както и Мaquimat, който е относително покривен, но след час-два го няма  Laughing

# 617
Отивам зад вратата да си скубя косата и да си посипя главата с пепел.....срам ме е че ползвам евтин фдт Laughing Laughingама много ме е срам Mr. Green
Голяма съм селянка....мажа се с крем за 100 лева а ползвам евтин фдт....никакъв вкус нямам...ама ниииикакъв Laughing
Още сега ставам и отивам да си купя Шанел за да съм на ниво Laughing

# 618
Djane, имам приятелка, която получава 5 цифрена месечна заплата, а от години ползва антибактериалната пудра на Манхатън за десетина лева, защото й харесва. Така че ползвай си с кеф фдт-а и не се впечатлявай  Laughing

# 619
в тая темата старата песен на нов глас  Tired
B & C, да те светна, че на La Roche-Posay е високо покривен, защото е корективен фон дьо тен.

# 620
Ще се опитам да сменя темата, може ли  Laughing
Съвсем случайно спечелих на търг в ebay пудрата на Smashbox HALO, но в най-светлата разцветка, която когато купувах моята преди години нямаше.
Сега, или са сменили формулата, или просто не съм се възприемала с по-тъмния цвят, но съм меко казано възхитена! Наистина с нанасянето сякаш кожата се овлажнява и придобива много свеж вид! Ползвам я като фиксираща върху ФДТ, но понякога и като самостоятелна. За пореден път се убеждавам, че случайни неща няма  Peace

# 621
# 622
eta реформулирана е, да.

# 623
Благодаря, MissNellie, значи определено не ми се е сторило!  Peace

# 624
Хич не ми пускай клипчета на моделки....дай твоя снимка да те видим колко си хубава с Шанела Laughing
Ама не ти стиска....той Шанела нема спор,че е хубав...ама дай да го видим колко те разкрасява лично тебе мацко Laughing
Аз пуснах моя снимка и без фдт....тебе стиска ли ти да се покажеш с Шанелчето каква прелест си Laughing
Май май...не.... Whistling
И недей....че нямам намерение да се будя с вик и обляна в пот Laughing
Ползвай си го със здраве...но не вервяй че с едно Шанелче ще станеш по хубава.... Wink
Пунта на китайката е да си хубава и без фдт...а ти неможеш да се похвалиш с това като гледам Laughing

# 625
  • София
Става горещо тук, лека-полека.... Laughing
Нека запазим, наистина, чувството си за хумор и да не прекаляваме.
Шанелката, че е пипната с Фотошоп и образът е тунингован е повече от ясно, но нека, все пак, да не се спами излишно темата....

# 626
Бихте ли ми дали линк към новия шанел  bouquet

# 627
Бихте ли ми дали линк към новия шанел  bouquet
С удоволствие, щом става въпрос за Chanel!  Mr. Green
http://www.chanel.com/en_US/fragrance-beauty/Makeup-Foundation-P … MI%C3%88RE-123093

Аз ходи вчера до Douglas и видях, че все още има Pro Lumiere. Искаше ми се да разгледам, но имаше прекалено много хора на щанда и изобщо не можах да се добера до продуктите.  Rolling Eyes

# 628
# 629
  • Варна
Ехе, големи вълнения. На черното не може да се каже бяло. Факт е, че ФДТ на по - високия клас марки са по - добри. Виши и Ла Рош стоят твърде покривно и неествствено. Не сьм очарована и от доста масови марки. Не става въпрос за цена, а за ефект и поносимост. Нищо не ми е паснало така както Клиник. От над 10 години съм с Фдт на марката, но аз съм с много капризна кожа и реагирам на доста пробвани. Тук целта е да обсъдим качествата на продуктите и да споделим опит с различни марки. Парите са отделен въпрос. Това, че ползвам Пърфектли Риъл ( на по - ниска цена от Шанел)  не е повод да заклеймявам Шанел и други от този ценови диапазон. Просто пудрите и ФДТ им са добри. Специално в декоративната козметика са ненадминати.

Общи условия

Активация на акаунт