ФДТ и база за грим и перфектен тен - 12

• 88 695
  • 731
  •   1
Отговори
# 645
Аз го взех този на Буржоа, заради добрите отзиви тук, но при мен се събира и даже още като го сложа се забелязва и според мен мен ми подчертава фините линии. Използвам го само от време на време на време ако ми излезне някоя пъпка.  И все още съм в търсене на коректор за около очите. Нямам тъмни кръгове, поне не особено забележими.

# 646
  • в Кошера
Намъквам се тук, при вас, за да помоля за съвет  Embarassed
В търсене съм на ФДТ, все пробвам и все нещо не мЪ кефи. Последно съм с минералния на M.A.C. - е, не ми харесва и това е...трудно ми се разнася, като маска ми стои, а и миризмата... Crazy
Та, с две думи за кожата ми - млада  Mr. Green, доста суха (дори на места ми се лющи в по-студените дни), със сравнително равен тен. Търся продукт, който да се разнася лесно, да се слива с кожата, с лека до средна покривност (слагам по много малко, просто за уеднаквяване на тена), да не се събира в гънките, да озарява...
Ценовият клас не ми е от първостепенно значение, не страдам от марко-мания на всяка цена  Mr. Green
Предварително благодаря!   bouquet

# 647
Момичета, с Revlon Photoready прекалено лъскаво ли стои лицето? Аз съм с комбинирана кожа, Т-зоната ми има навика да лъщи, докато около носа и брадичката е суха. Перфектната комбинация Laughing.

Четох някъде в козметични съвети при гримиране-че,за да се отървем от лъщенето в Т-зоната има трик а той бил.....на памучен тампон пръскаш малко дезодорант с талк и обтриваш зоната която 'лъсва' и после нанасяш фдт и така положението се овлядявало за дълго.
Колко е верно не зная,не съм го пробвала...просто реших да споделя Grinning

# 648
Момичета тази  пудра http://srx.main.ebayrtm.com/clk?RtmClk&u=1H4sIAAAAAAAAAC2Q3W … 20703&pi=5197
тази http://srx.main.ebayrtm.com/clk?RtmClk&u=1H4sIAAAAAAAAABWQUW … 20703&pi=5197
и тази http://srx.main.ebayrtm.com/clk?RtmClk&u=1H4sIAAAAAAAAABWQwW … 20703&pi=5197
едни и са6ти ли са , понеже си поръчах последната , защото в английския ибей само нея намерих, а уж едно и също пише.
И аз като стара грамофонна плоча пак питам за превдложение за хайлайтър Embarassed

# 649
  • Варна
Наскоро ходих до Дъглас в мола да пробвам фондьотена на Герлен, но консултантката ме насочи към Everlasting на Clarins, понеже ме видя че бях лъснала в Т-зоната, и каза че с въпросния фондьотен на Clarins няма да имам този проблем. Дори нямало нужда от база, защото изравнявал повърхността на кожата. НО, от мострата която пробвах, определено не ми хареса  Naughty поне не и на моята кожа- стои прекалено пудрено, да през деня не ми се омазнява кожата, но си личи от 100 километра че съм намацана с нещо си, колкото и малко да слагам. Така че, продължавам да опитвам ..... и да търся МОЯТ фондьотен. Peace

# 650
  • София
Четох някъде в козметични съвети при гримиране-че,за да се отървем от лъщенето в Т-зоната има трик а той бил.....на памучен тампон пръскаш малко дезодорант с талк и обтриваш зоната която 'лъсва' и после нанасяш фдт и така положението се овлядявало за дълго.
Колко е верно не зная,не съм го пробвала...просто реших да споделя Grinning
Аз лично не бих пробвала да си слагам дезодорант по лицето,понякога в тези списания големи глупости пишат.

tedilina ,многократно в темата съм препоръчвала Еверластинг на Кларинс,чуден е с пудрен завръшек никакво лъсване няма да имаш от него.

# 651
Аз пък си лъсвам яко от Евърластинга... след не повече от 2 часа  Crossing Arms

# 652
ChemistryLady не са им сила, каквото съм пробвала не съм намерила за задоволително дори.

veselina_s_p
Като покривност са общо взето почти еднакви. И двата не са матиращи - Лореала е със естествен завършек, Ревлон със сияен заради частиците. Матиращ е Калър стей. Ако питаш колко бързо се 'лъсва' с тях, бих казала че Ревлона е една идея по-нетраен в това отношение. Предимство на Лореал а е огромния избор от цветове, но пък за зимата озаряването на другия е много приятно.

bambi2009 въпроса ти е прекалено общ, аз не мога да ти дам отговор на толкова общ въпрос, без да пиша поне 1 пълна страница пост. Има толкова много хайлайтъри, с толкова различна консистенция и завършек. За какво искаш да го ползваш, общо озаряване на лицето, контуриране, какъв ефект търсиш, лек и по-незабележим, сияен, но без частички брокат, по=силен тип металик, или със частички; кремче, което да си смесваш със ФДТ, или пудра може би? Също и ценови клас определи.

Tyra погледни Chanel  Vitalumiere Aqua, Lancome  Teint Miracle, MAC Face and Body. От тези трите аз лично бих се спряла на МАС-ския. Преди някой да ме нападне, че препоръчвам само скъпи, последния идва в огромна бутилка и като се раздели цената, идва доста евтин всъщност.

# 653
Мис Нели, много благодаря за отговора. Ами значи гледах в една друга тема ето това клипче, на което много ми хареса естественото озаряване на лицето  като се подчертае с хайлайтър, та от там и желанито да си взема  http://www.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cDovL3d3dy55b3V0dWJlLmNvbS … jbXNnMjAxMzIxMjA=ккккк;

# 654
Ами извинявам се , че ще продължа с друг постинг, но като типичен индианец не можах да си продължа предходния. Не съм ползвала до сега и не знам как се ползва, само видях тука и ми хареса. Ползвам такъв за очите на CARGO, под веждите и в ъгълчето на окото, когато слагам сенки. Със нормална към смесена кожа съм. Имам метеоритите на топчета, #2 Пинк фреш, но рядко ги слагам , че май много лъсвам с тях. Дали пък трябва да ги слагам на часта на лицето , където не лъсвам. Мисля , че търся лек и по-незабележим ефект, само подчертаване на скулите ли , знам ли. Това , което е подходящо за смесена кожа. Не знам дали се разбра от написаното нещо.
И понеже на първа страничка предлагаш за матиране пудрата на Ben Nye, a аз си поръчах тази последнта от трите линка , които съм дала в предния си постинг. Това ли е тя, понеже преди друга мацка е показвала пудрата в опаковка като в първия линк, но в английския намерих само такава и нея поръчах, уж едно и също пише на опаковките. Дано да е тя.
И благодаря изключително много за търпението , с което на всеки , и то не само в тази тема отговаряш и си готова да помогнеш винаги  bouquet
Обожавам да купувам козметика, не че всичко ползвам , но просто това ми е страстта. Имам просто в промишлени количества. Купувам, подарявам я. Като чуя за нещо хубаво и пощурявам да го имам. Луда работа е това, но...

# 655
Мис Нели, много благодаря за отговора. Ами значи гледах в една друга тема ето това клипче, на което много ми хареса естественото озаряване на лицето  като се подчертае с хайлайтър, та от там и желанито да си взема  http://www.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cDovL3d3dy55b3V0dWJlLmNvbS … jbXNnMjAxMzIxMjA=ккккк;
Аз бих пробвала с продуктите на Burberry  Simple Smile
До сега не съм имала нищо от козметиката им и ще ми е интересно да пробвам.  Flutter

http://cafemakeup.com/tag/burberry-foundation/

# 656
Да, да и аз бих пробвала техни продукти. Сега ми каза как , че са ми пристигнали Гошко, базата за сенки на Артдеко и базата за грим на Лумене. Трябва скоро да ми ги донесе . Надявам се да ми харесат. Тези Бърбери виждали ли сте ги някъде. Тука ще погледна дали ги има. И една четка си харесах , с която нанася основа на окото. Абе всичко ми харесва.

# 657
Аз след всичките хвалби, които прочетох в този форум, си купих базата за сенки на Аrtdeco, но нещо не можах да се сприятеля с нея и не я ползвам. На мен тази база не ми харесва.
Преди време гледах сравнение на различни бази в youtube и дамата също заяви, че базата на Аrtdeco не и харесва и имало много по-хубава база, но за съжаление забравих коя беше  Rolling Eyes
Пак ще потърся и мисля да пробвам с нещо друго.

# 658
Не знам ще я бробвам , аз поръчах тази http://shopthebest.eu/product/3457/artdeco-baza-za-senki-s-miner … i-bez-aromat.html
А иначе имам основа за сенки на МАС , една кафява , натурал. Много е добра.

# 659
И аз не съм във възторг от базата на Артдеко, но си я ползвам. Вече й посвикнах. Мисля, че с четка се нанася по-добре.
Ще ми е интересно да го видя сравнителното клипче  Grinning

МисНели, благодаря за отговора  Grinning Значи пак не се бях насочила съвсем в правилната посока. Аз също клоня главно към Лореал, защото имат много цветове. Дори си избрах моя. Но не знаех, че тези не са матиращи.  

Общи условия

Активация на акаунт