Скоро напълно да се възстановявате.Ние честно казано покрай проблемите, които имахме преди време вече сигурно 4 месец караме на пробиотици. Периодично сменяме, но последно като бяхме на консултация ни казаха, че не е необходимо. Можело само на един вид да си кара. Тъй като знам не вредят даже не мисля да спирам скоро
Само дето Биогаята ми идва малко на нагорно, като се има предвид, че и Колийф пием , заради лактозата, та сега сме на Лакто4.Франческа Честит ви шести месец! Много здраво да е детенце и много да ви радва. За късо ръкавче...аз лично за сега не смея. Излизаме с боди с къс ръкав, а отгоре блузка с дълъг. Може и да е прекалено, но първо аз съм малко притеснена, че имахме период на много болести, а и при нас все подухва от някъде...
За слънце защитните кремове...за момента не ползваме, ама то и момчето все под сянката се крие само като го пекне малко слънце и почва едно гърчене

. Ама ще трябва да се запася аз съвсем скоро, че каквито сме белички да няма после проблеми. Мисля, че си има специално за бебчета кремове.
)
. Дадох му с пръсти, има рефлекс за избутване още, но все пак дъвче там... щом в акото имаше частички

Май трябваше да си купя книжката и да я прочета, преди да се захващам с това БЛУ. Все едно де, ще даваме малко по малко, пък докъдето го докараме
подари ми пръстенче, много е мил

Имаме една домашна тиква, саморасляк при това, която сварихме в4ера и викам 'айде и аз, барабар Петко с мъжете,като Терминатора и Ламата, ще пробвам БЛУ-то". дадох му парченце, той го изяде и продължи да реве, та дадох второ, после изпи 120мл вода + 4л АМ и заспа като заклан. Доколкото разбрах от вас, трябвало сам да си го държи и да яде, ама той не прояви интерес, искаше аз да му давам. Е, дадох му, яде, изглеждаше доволен, ама той така беше и с моркова, а после категорично ми го отказа, та не бързам да се хваля. Малко се притеснявам да не постъпих глупаво да му давам нова храна, докато е болен и на АБ, но пък ако се притеснявам за всичко къде ще му излезе края.....

Поне пресни картофи и моркови има , но кой-знае с какво са пълни
Мама МиМи , брех , каква пък е тази работа , за пръв път чувам за такова нещо 
Мажа я със слънцезащитния на Бюбхен , 50 + фактор. Това е временно де , докато си купя слънцезащитен на Себамед , че си е за бебета , а този на Бюбхен е за деца .