Отговори
# 150
мише случва се, важното е, че все пак ще даваш Simple Smile Скоро напълно да се възстановявате.
 Ние честно казано покрай проблемите, които имахме преди време вече сигурно 4 месец караме на пробиотици. Периодично сменяме, но последно като бяхме на консултация ни казаха, че не е необходимо. Можело само на един вид да си кара. Тъй като знам не вредят даже не мисля да спирам скоро Simple Smile Само дето Биогаята ми идва малко на нагорно, като се има предвид, че и Колийф пием , заради лактозата, та сега сме на  Лакто4.
Франческа Честит ви шести месец! Много здраво да е детенце и много да ви радва. За късо ръкавче...аз лично за сега не смея. Излизаме с боди с къс ръкав, а отгоре блузка с дълъг. Може и да е прекалено, но първо аз съм малко притеснена, че имахме период на много болести, а и при нас все подухва от някъде...
 За слънце защитните кремове...за момента не ползваме, ама то и момчето все под сянката се крие само като го пекне малко слънце и почва едно гърчене Simple SmileSimple Smile. Ама ще трябва да се запася аз съвсем скоро, че каквито сме белички да няма после проблеми. Мисля, че си има специално за бебчета кремове.

# 151
  • София
Аз все още не го мажа със слънцезащитен крем защото не го излагам много-много на слънце. Стоим на шарена сянка, а в количката му спускам сенника и да му пече слънцето само ръчичките и краченцата.
Само като отидем на море ще го мажа на плажа, иначе защото не съм му давала и не давам капки витамин Д по-добре да не мажа. Ръчичките и личицето му са вече с тен, като суче като си сложи ръчичката на гърдата ми има голям контраст (черна ръчица на бялата цица  Stuck Out Tongue Winking Eye )

Терминаторче, честит ви нов дом.
И аз започнах с това захранване. И Ивчето не хареса картофа. И броколито не хареса, ще го пробвам след месец пак. Най-обича банан, но успя да хапне и морков, краставица и ябълка. Дадох му и "супа"- картофи, моркови, лук и лапад и копър сварени и намачкани с вилица. Омаза се по косата чак hahaha. Дадох му с пръсти, има рефлекс за избутване още, но все пак дъвче там... щом в акото имаше частички Joy

# 152
Франческа, честита ви половин годинка, да ти е много здрав и весел бебока   bouquet
Ехааа, Людмилана, вие сте много напред със захранването, щом вече и супа даваш. Аз не знам как да процедирам с пюрираните неща, защото все пак искам пак да му дам картоф под формата на намачкано с малко кърма, че да вземе да хапне малко от малко, с лъжица имам големи съмнения, че ще се получи нещо. Аз не знам Боби дали има още рефлекс за избутване, по-скоро си плюе, защото не му харесва  newsm78 Май трябваше да си купя книжката и да я прочета, преди да се захващам с това БЛУ.  Все едно де, ще даваме малко по малко, пък докъдето го докараме Simple Smile Иначе и аз банани давам, честно казано от преди да навърши 6 месеца, яде си детето, после в акото му го намирам-вече 4 пъти съм давала.
Ние днес с мъжа ми правим 2 години, от както се взехме  married подари ми пръстенче, много е мил  Heart Eyes

# 153
    Терми, честита ви годишнина, много хубав подарък  bouquet Честито ви и преместване Grinning
    ludmilana, браво на Ивчо, все така да папка Simple Smile
     Ние сме много зле със захранването, направи ми реакция на няколко зеленчука, после имаше вирус и сега ще започвам отначало Tired
    Честито на всички пораснали бебчета  bouquet

# 154
  • В две мънички очи...
Да мина да почерпя, днес моето слънчице прави 6 месеца:

Да е честита половин месечинката и на Тея на Поли25.

Терминаторче, честита ви годишнина. Още много години да се слушате и обичате.
Пръстена е страхотен.

# 155

И аз да почерпя, защото Рая става на 7 месеца, по принцип нямам навик, но на 6 месечинка пропуснах, така че сега- двойно!

Честити месечинки Светле и Поли!

миши, надявам се Сашето да е по-добре.  Hug

# 156
Здравейте,
Честито 6 месечие на всички,
Аз как мога да се включа в този списък.
Моят юнак се мъчи от няколко дни да лази, за сега безуспешно, но пък като че ли ни е пробил първият зъб Hug

Последна редакция: пн, 23 май 2011, 17:23 от carty

# 157
eeee, Дъгичка, това се казва почерпка!!!! Честито на Райата и на всички други празнуващи

Сашко е далеч по-добре, даже днес на третия час от яденето си, рева че е гладен, със сълзи при това Crazy Имаме една домашна тиква, саморасляк при това, която сварихме в4ера и викам 'айде и аз, барабар Петко с мъжете,като Терминатора и Ламата, ще пробвам БЛУ-то". дадох му парченце, той го изяде и продължи да реве, та дадох второ, после изпи 120мл вода + 4л АМ и заспа като заклан. Доколкото разбрах от вас, трябвало сам да си го държи и да яде, ама той не прояви интерес, искаше аз да му давам. Е, дадох му, яде, изглеждаше доволен, ама той така беше и с моркова, а после категорично ми го отказа, та не бързам да се хваля. Малко се притеснявам да не постъпих глупаво да му давам нова храна, докато е болен и на АБ, но пък ако се притеснявам за всичко къде ще му излезе края.....

timide, купих и давам Биогая, мисля поне 10 дни да го правя

Терми, честита нова къща, честита годишнина. Още 102 години да сте щастливи, пък после ще му мислиш Wink

Мама МиМи, бравокска на теб, скоро ще започнеш да изкарваш повече и от половинката

# 158
Дъгичка -честити 7мес.времето си лети,а Райчето расте с пълна сила.Много да ти е здрава и да ви радва.
Ysabell -честита половин годинка и на вас.много много да сте здрави.
И на всички празнуващи.
slb83 -Алекс също е бонбонка,а на фотосесията с колоните е просто чудесна  Heart Eyes

# 159
Честита половин годинка на Венко и честит 7-ми месец на Райче-зайче / дъгич, как можа да пропуснеш да ни почерпиш на половин годинката. Ама тая ти почерка те извинява Mr. Green/ Да са ни живи и здрави всички бебоци. Hug

carty можем да те включим във фейсбук-групичката ни! Първо! Mr. Green Пиши ми на лични!

# 160
 wavey
Първо честита половин годинка на всички празнуващи ноемврийчета днес . Ние пък сме утре  Heart Eyes И на Райчето честит 7-ми месец .
Да се оплача за захранването - при нас започна много обещаващо , но какво му стана на това дете , от една седмица нищо не иска да хапне  Rolling Eyes Само като види бурканчето и стиска устни . Ни плодово , ни заеленчуково пюре , ни каша иска . В интерес на истината ми се струва , че и по-малко суче . Та дано е от зъбките , а не нещо друго . Днес й дадох да пробва парче банан . Беше изненадана май от вкуса , но хапна малко . Качих снимки от този опит в албима ни в snimka.bg .  Междудругото като разгледах снимките там ми стана едно такова носталгично - всички бебенца там са такива мъници  Heart Eyes Heart Eyes Нямах намерения да я карам по БЛУ , но ако не става по педиатричното захранване ще пробвам така . Ще й дам ден-два почивка , пък ще я пробвам и с домашни пюрета . Но ми е криво , че ще трябва да варя зеленчуци с неизяснен произход и състав  Sad Поне пресни картофи и моркови има , но кой-знае с какво са пълни  ooooh! Мама МиМи , брех , каква пък е тази работа , за пръв път чувам за такова нещо  Thinking
Терминаторче , четит празник   bouquet
За мазането и обличането - дребната от десетина дни е само с къс ръкав , следобед и с къси гащи   Sunglasses Мажа я със слънцезащитния на Бюбхен , 50 + фактор. Това е временно де , докато си купя слънцезащитен на Себамед , че си е за бебета , а този на Бюбхен е за деца .
Иначе у нас стои само по боди с къс ръкав и боси крачета . Така спи и нощем . Завивам я с чаршаф , но когато се събудя е все отвита . Но явно й е добре така , защото вече се буди по-рядко нощем  Wink

# 161
  • В две мънички очи...
Дъги, честити 7-месеца на Райче - Зайче!
Да е все така послушна и красива, умна и щастлива Simple Smile
Мише, ти сигурно знаеш но аз да си кажа - може би е добре да даваш повече пъти биогая на ден от предвидените 5. Поне докато му се оправи коремчето на Сашко.
Мама МиМи, като похарчиш първите парички тогава ще искам да се включа и аз Simple Smile

# 162
Не знам дали ще ми повярвате, ама Максим досега не е мазан със слънцезащитен крем. Хем сме по Карибите Grinning Извеждам го сутрин до 10 ч. по половин час, и вечер след 5 ч. Не е изгарял досега и вече е с тен. И да се похваля, напредваме с плуването. Имаме вече 3 опита.
Мише, преди да се роди бебето живеехме в къща с басейн. Решихме да се преместим в апартамент на брега и нависоко, защото е по-хладно и няма комари. В къща няма опазване, а с бебе е меко казано неприятно. И в двора има басейн на 3 -те блокчета. Хора има само в сезона, около Нова година, и сега е супер спокойно. Живеят постоянно 3-4 пенсионерски семейства.
Мимкис, какви реакции ти даде от зеленчуците? Аз все се оглеждам за обриви като включвам нови неща. И не знам дали си внушавам, ама от картоф се изрива.

# 163
Ива, твоя малък Максим е много красив Simple Smile (сега го зеблязах на малката снимчица).
Аз да ти кажа, нали водех Боби да се плицика в басейна и после се поуплаших и спрях, именно заради слънцето, във Финикс беше много силно, а и има много случаи на рак на кожата, всичко май идва от военните, но аз реших да не рискувам.

# 164
 iva_a,  обриви по ръцете и крачетата от морков и тиква, заедно с проблемно ако(слуз и кръв) Confused
  Аз давам 5 до 7 дни една храна, но за тези, на които направи реакция беше същия ден.
  tonivil, честита ви половин годинка Grinning

Общи условия

Активация на акаунт