И да се оплача - Марти вчера падна от спалнята. Тези, които вече го преживяха знаят какъв ужас изпитах като го видях на земята
Едва не припаднах, а той така плака, че чак и аз ревнах. Но вече мина и замина, забравихме го...а хем се бях зарекла, че моето дете няма да падне преди да проходи 
Хе-хе, ние значи сме ветерани - Ивчето има три падания от дивана(но на мек китеник на земята и единия път даже не сме го разбрали кога е паднал) и туку-що се прасна по бузката на един ръб с проходилката и има даже раничка. Трябва да измисля някакви протектори за ръбовете
чувала съм, че има, но ще се разровя...А, вече не го пускам и под масата с проходилката, защото като пружинира и си чука главата:crazy:
Сега ще трябва и да махна цветята които са по земята - вчера помъкнал палмата из дневната, оня ден пък обрулил едно друго цвете... направо ми иде да сложа една ограда на част от стаята и там да не може да ходи...
Исках да питам вашите дребчовци хопат ли се?
Батко му постоянно искаше да го хопам, а Ивчето като го изправя и стои изпънат като дъска, изобщо не иска да си свива краката.

, на два пъти се опитах да му дам каша, но той категорично отказва да я преглътне.Все още има силно изразен рефлекс да избутва с език всичко, което му попадне в устата.Като си спомня с баткото колко беше лесно и как лакомо търсеше още, направо не мога да повярвам...Утре мисля да му купя зеленчуково пюре може пък да му хареса повече, решила съм да започна с пащърнак, защото ме е страх и да не вземе да се запече, че и без това ака веднъж на 4-5 дена
Сега едва изяжда 150мл вода + 5л АМ, а като види пюре започва да плаче със сълзи, толкова не го иска... Решила съм няколко дена да не му показвам бурканче и лъжичка, след ккоето да го почерпя с тиква или пъщарнак, пък да видим...Купих му и една безмлчна оризова каша, може и нея да я предложа
За утре пак сме планирали дворно парти, но този път не в нашия двор, а при приятели, пък да видим дали ще стане