Отговори
# 120
  • София
Здравейте, наминавам набързо да ви почерпя за 6-тата ни годишнина.
През 2005 г. му предложих да се оженим и той се съгласи newsm03
Много съм щастлива!

Инсоленс, много съм впечатлена!
Моят мъж е малко труден с бройките на децата, но аз винаги съм си мечтала да имам три и да съм приемна майка. Искам да гъмжи от деца покрай мен Joy
Той никога няма да се съгласи в момента, но се надявам някой ден да стане...

# 121
  • София
    Привет!

Мисля да се поразходим след малко, че следобед сме на ДК. Дано не завали  Peace.

Дидка, благодаря за кафенцето   bouquet.

Insolence, честито за двойната радост! Да са ви здрави и богословени дечицата  Heart Eyes!
Благодаря, че сподели с нас  Hug. Много се развълнувах над разказчето ти.

Людмиланка, Честита ви годишнина! Да живеете заедно до дълбоки старени, обградени с детска глъч, любов и разбирателство!
Един ден след нас празнувате  Laughing.

# 122
Здравейте, бебето ми е на 6 месеца и половина и досега беше изцяло на кърма ...реших да започнем захранване с тиква..Първият ден 1-2 л. много му хареса, но вечерта много го болеше коремчето все едно отново има колики. Реших, че може и да е от нещо дето аз съм яла през деня. На втория ден му дадох 3-4 л. и след няколко часа пак взе да се присвива.. Спряхме тиквата засега. Започнахме с картоф, разреден с кърма. Първия ден много му се муси ама изяде 1-2 л., втория ден пак яде и следобед отново много го заболя коремчето, вечерта едва заспа от болки...и сега незнам какво да правя...Ако някой може с опита си да ми помогне ще съм много благодарна.

# 123
didka мерси за закуската,с която обядвах  Laughing

bili_mi6leto Това не са колики,а газове.Когато започнахме захранването и ние имахме-еспумизана в случая ни помогна доста.Първите 3 дни давах по 2-3 пъти на ден,после още 10 дена само вечер преди лягане.Дано съм била полезна  Wink

Дори,мерси за отговора-значи давам точната доза  Simple Smile

Insolence Моите адмираций-на мен няма да ми стиска,но се възхищавам на хора като вас-да разказваш как са и двамцата  Hug

ludmilana Честита годишнина !!!
бтв и аз предложих на мойто мъж  Laughing

мише бързо да се оправяте  Hug

# 124
Insolence , поклон за това , което сте направили . Възхищавам ти се на смелостта да се решиш на тази стъпка и да отглеждаш 2 деца с такава малка разлика . Историята ти много ме впечатли и ще ме вдъхновява много дни напред  smile3525
bili_mi6leto , какви пюренца даваш ? Едно приятелско детенце повръщаше от Ганчев-ските пюрета . Харесваше ги , ядеше ги , но минутки след приема им връщаше почти всички . Консултирай се с педиатъра . На мен единственото , което ми хрумва , е да смените марката .
Людмиланка , честит малък рожден ден на Ивчо   bouquet

# 125
Благодаря Ви. Ще купя Еспумизан да пробвам...дано спре да го боли, че ми е мъчно да го гледам..Иначе тиквата беше на Хип, а картофа е Semper.

# 126
Люси -мерси за почерпката.Много пъти по 6 да празнувате цялото семейство.И нека мечтата ти стане реалност.
bili_mi6leto -според мен вземи Биогая може да помогне.Но и консултация с педито задължително  Peace

# 127
Здравейте днес се задържахме повечко време у нас и успях да ви прочета Hug
Днес водих малкия на изследвания и се оказа,че хемоглобина му е 104 Thinking бил нисък...аз също съм с нисък хемоглобин...Другата седмица сме на консултация и ще видим какво ще каже педиатърката ни Confused Мисля да започнем и месните пюренца...досега нищо не ми е отказвал,всичко яде,даже и чистия картоф му харесва Rolling Eyes
Честита годишнина на Людмиланка  bouquet още дълги години да се обичате

# 128
  • В две мънички очи...
Insolence прочетох разказа ти с просълзени от умиление очи. Това което сте направили е наистина велико, вярно е че трудността да отглеждаш две деца с толкова малка разлика е голяма но аз вярвам че ще възпитате и двете си деца така че един ден да благославят деня в който сте се събрали в едно семейство.
Люси, честита годишнина още много по толкова да изживеете заедно и в щастие и сговор.

Ние се на гости на бабин дом. Дребния се държа геройски по време на пътуването като се изключи че майка му е толкова заблудена преди да е пила кафе че повече няма накъде да бъде и сега бабите го глезят и той им показва всичко което знае да прави.

# 129
  • Велико Търново
Мили момичета, благодаря отново на всички за милите думи!  Hug Социалните минаха набързо и останаха доволни. Ядосаха ме лекичко само заради някакъв документ, който трябвало да попълним, ама те го забравили и ако можело по-скоро да отида при тях да го попълня. С две деца съм и можеше да го донесат според мен, ама хайде - ще отскочим другата седмица с количките да центъра.

Спокойна нощ!

# 130
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Запис  balloon

Insolence, просто си нямаш представа колко ти се възхищавам  newsm20 Желая ти много незабравими двойни моменти и много усмивки  Hug

Ние нещо се сме пак на едно място за второ  Simple Smile Гинеколожката ми предписа хапчета за регулиране на цикъла, но аз реших да не ги приемам - когато стане тогава  Simple Smile

И да се оплача - Марти вчера падна от спалнята. Тези, които вече го преживяха знаят какъв ужас изпитах като го видях на земята  ooooh! Едва не припаднах, а той така плака, че чак и аз ревнах. Но вече мина и замина, забравихме го...а хем се бях зарекла, че моето дете няма да падне преди да проходи  Simple Smile

Иначе днес бяхме на ДК. Марти е 7520гр. - качил е само 100гр. и 70см. - не е мръднал и със сантиметър от миналия месец. Не знам защо така, според мъж ми миналия месец сестрата не го е премерила, както трябва, ама живи и здрави  Simple Smile

Започваме с месните пюрета. Но аз ще почакам малко, защото тепърва ще му давам каша или по-точно ще направя опит отново да видя дали ще се запече пак.

Ами това е от мен. Другия месец ще пиша пак.

Лека вечер   bouquet

# 131
Insolence още веднъж  smile3501 Аз вчера не послях да попитам за историята, но пък много се радвам , че сподели. Наистина не е за всеки това, голяма е отговорността. Пожелавам да са здравички дечицата и да споделите много радостни мигове занапред!
ludmilana Честита ви годишнина! много любов и разбирателство!

Ние нещо имаме хрема от няколко дена, дето не минава, а денс се и разкашляхме нещо. Температура няма. Ликарят каза, че дробчето е чисто , гърлото розаво, предписа капчици и сироп, но само ако се разкашля повече. Някой имал ли е проблем с упорита хрема и как се справяте с нея?

# 132
добро утро! Вчера от консултацияте сме-7550гр. и 70см дълги.педиатърката изобщо не ни обърна внимание,а имах много въпроси,тъй като предния път хемоглобина му беше 107 и сега трябваше пак да го изследва ,но не го направи,може би има и непоносимост към глутен.изобщо аз се ядосах и си тръгнах,ще ходим на частно.
Как се справяте с досадните роднини на мъжа ви.Мойте като ме видят с детето ме наобикалят ,навират  се под носа на бебето ми  всички и му викат в лицето едновременно,а мен даже може и да не ме поздравят,все едно съм невидима.нито ме питат как съм,изморена ли съм,а е така защото не мога да спя,чистя,готвя и не ми е до писъци на главата.понякога ми грабят детето от ръцете,даже не ме питат.

Последна редакция: пт, 20 май 2011, 09:53 от raq_1

# 133
   добро утро и от нас. Това с докторите ми е много познато. Веднъж като повърнахме с кървави жилки докторът ми каза, че едва ли не това не е нищо, защото знаела ли съм аз, че има деца които повръщат направо кръв   #Crazy. На въпроса ми с какво мляко да храня бебчето, защото имам опасения, че е от храната ми каза -ами вземи друго. Питах какво, той каза -ами то сега има голямо разнообразие на пазара   Shocked. Длъжна ли съм аз да знам кои мека за какво са и да съм наясно щом едно мляко против повръщане/ фризовом/ все пак предизвиква повръщане , какво друго мляко да взема. От тогава ходя на втори лекар независимо дали има нещо за притеснение или просто така. За второ мнение и за собствено успокоение. Но честно казано не съм попаднала на лекар, с който да съм на 100% съгласна и да приемам казаното от него безрезервно.
   За роднините...имам подобни проблеми. Старая се да ги виждам по-рядко, понякога си намирам причина да не се срещаме  Rolling Eyes. Принципно мога и да не контактувам въобще с тях, защото мъжът ми няма нищо против това, те не са особенно близки. Въпреки всичко и те са баба и дядо и не искам да ги лишавам. Поддържаме добрия тон, но когато нещо не ми харесва се старая да разберат, за да не се повтаря.

# 134
Добро утро мами  Simple Smile
Хайде на кафенце  Coffee
Вчера при нас имаше напредък с яденето на зеленчуково пюренце. Днес мисля да му дам и пилешко, дано имаме успех... Rolling Eyes

raq_1 моите също са такива, като видят Кристиян, губят представа за реалността  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт