Отговори
# 105
Изабелка, мерси за успокоението. Какво ти омърлушено и отпуснато дете - то не се спира, постоянно в движение. Това ме успокоява донякъде. Ще взема да пробвам да не го гушкам и за докато се храни, да видим дали ще се изпотява толкова. Ама ще му дам малко калций и витамин Д, за всеки случай.

# 106
Insolence, страхотни новини има при вас! Поздравления и от мен за двойния празник! Ако имаш желание може да ни разкажеш как дойде Дани при вас, ще се радвам.

Аз пък днес цял ден работих на компа, свекито гледа Константин. И 5 часа бях навън с клиенти, а като се прибрахме с мъжа ми, детето не свали поглед от него  Crossing Arms И така, малко да се оплача.

Лека вечер на всички!  Hug

# 107
Insolence честита ти мини рожденничка и поздравления за новия член на семейството, Да ви е жив и здрав и много много да ви радва. Адмирации за доброто дело  Hug А ако не е тайна, защо решихте да си осиновите детенце?

Аз да се похваля - хемоглобина на Ивето е 115. А докторката ме плашеше, че щяла да стане анемична, ако не и давам сокчета от 2 месеца и плодови пюрете от 3 и т.нт.  Crazy Ама ей го на - без сокове и пюрета и няма анемия. Иначе със захранването няма кой знае какъв напредък. Яде по 50-60 грама зеленчуково пюре на обяд. От другата седмица ще почна да и давам и плодови, да видим там ще има ли по-голям успех.

# 108
  • В две мънички очи...
Беруш, Ивето иска да е фина мацка а може и да иска да има месце. Аз ако няма месо не искам да сядам на масата  hahaha ама и Венко яде по толкова зеленчуково.

# 109
Insolence, честито и от мен! Възхищавам ви се

iva_a, нямам никакво понятие от рахит, но съм сигурна, че твоят Макс не е болен, защото не те чух веднъж да кажеш, че нещо не му е както трябва  Wink

Да ви се оплача как днес Сашко ми отказа пюре за обяд, при положение, че до понеделник ядеше с огромно удоволствие. В4ера хапна, но не с особена охота и днес вече изобщо не щя. В 18ч вдигна 39 градуса температура, изстрелях се във Вита и се оказа, че има възпалено ухо. Изписаха му капки за уши, капки за нос и ми казаха да го наблюдавам и ако не ми харесва , да му давам АБ - ЗИнат.
Мисля другата седмица да му взема една оризова каша, да видим как ще му се отрази

Беруш, на Сашко хемоглобинът е 99.

# 110
мише кво казва вашта докторка за хемоглобина?

Беруш, Ивето иска да е фина мацка а може и да иска да има месце. Аз ако няма месо не искам да сядам на масата  hahaha ама и Венко яде по толкова зеленчуково.

Баща и е такъв, ако няма месо вика - е кво само гарнитура ли ще ядем днес  Mr. Green А пък аз обичам месо, но не толкова често, обичам си и безмесните манджи.

# 111
Мише  Heart Eyes, не съм се вързала кой знае колко, точно по тая причина. Той седи самичък от 6, 5 месеца, всеки ден е на слънце, какъв рахит...

# 112
  • В две мънички очи...
Гледай като го кърмиш да не е толкова близко до теб въпреки че не е много удобно за кърменето аз лично го оставям на леглото да лежи и така си цока ако го гушна се поти яко.

# 113
Добро утро!

# 114
  • Велико Търново
didka banditka мерси за закуската и кафенцето!

Момичета, благодаря на всички за милите думи. На бързо ще се опитам да отговоря на вашите чуденки защо и как взехме Дани в къщи. Решението за осиновяване взехме преди две години и половина, кандидатствахме за осиновители, одобриха ни и ни вписаха в регистъра. В средата на м. Март получихме предложение за осиновяване на Дани. За първи път го видяхме на 28 Март. Докато пътувахме към дома видях в небето стотици реещи се щъркели, които пристигаха. Бях сигурна, че това е добър знак. По същото време, преди година на 29ти Март за първи път видяхме на ултразвук нашата малка принцеса Вики. Срещата с Дани мина добре, и след седмица отново отидохме да го видим и започнахме процедура по осиновяване. До прибирането му в къщи на 28ми Април му ходихме на свиждане няколко пъти. Благодарна съм на всички направили така, че процедурата по осиновяване да приключи възможно най-бързо. Първите дни в къщи бяха тежки за всички - и за Дани, и за Вики, а и за мен. Сега имаме изграден режим с двете деца, наех бавачка, която да е с мен през деня и да ми помага, Дани се адаптира към новата среда (вече не се клати, събужда се с усмивка и има значителен напредък в двигателното развитие). Наистина е голямо предизвикателство, но вярвам че това е правилното решение за двете ни деца. Спирам, за да не ви отегчавам - мога да "говоря" за това с часове.

От вчерашната консултация резултатите са: госпожица - 7,700 кг (+500 гр), 64 см (+1 см); младеж - 8,700 кг, 70 см. Биха ни ваксини и на двамата - на госпожицата Хепатитната, на младежа - последен прием на Пентаксим. Взеха кръв на Вики, а урината ще носим тези дни. Педи каза с Вигантола да продължавам до края на Май, а след това пак от края на Септември, началото на Октомври.

Ние си хапваме прилично - Вики е на 5 хранения, 3 пъти АМ, на обяд зеленчуково пюре + АМ, следобед - каша + АМ.

Това е за нас за сега. Отивам да чистя, че снощи нямах сили и отложих за сутринта. Днес очаквам социалните на проверка. Ще ви пиша как е минало.

Усмивки и прегръдки от Вики, Дани и мен!

# 115
Insolence-докато четях поста ти се просълзих много и то от радостта,радвам се че сподели с нас как сте взели Дани.Много се радвам,че сте вече едно голямо семейство и с Дани всичко е наред.Сигурна съм,че ще ти е малко трудничко с тази малка разлика,но за пореден път се убеждавам,че има много добри хора на този свят.Пиши и споделяй спокойно не сме се отегчили даже ще се радваме.

# 116
Insolence, много, много щастие ви желая с Дани и малката ви госпожица  bouquet  Прекрасно е, че все още има хора като вас  bouquet Разказвай ни и за двете дечица изобщо не ни отегчаваш Hug

# 117
Insolence  Hug Мерси, че сподели с нас, желая ви щастие и успех в отглеждането на двата малчугана.... Wink

# 118
Insolence, постъпката ви е достойна за уважение. Аз не мисля, че бих могла да го направя, защото не мога да обещея дори на себе си, че след време, когато детето порасне и започне да създава проблеми (неизбежно е, знаете, всички сме били деца, после тийнове Wink ), ще мога да се отнасям към него със същите критерии , както към собствените ми. Дори не мога да кажа към кого бих била по-взискателна или по-търпелива....

Сашко спа добре, не е вдигал втори път температура. Слагам му капките и вярвам, че бързо ще се оправи  Heart Eyes

# 119
  • Торонто/София
добро утро и от мен
Insolence - мерси за разказчето - изобщо не отегчаваш - напротив - много ми беше приятно да прочета - желая ти много много много щастие с двамата!
аз съм се запътила да си лягам но минах да ви пожелая приятен ден и до после  Hug

Общи условия

Активация на акаунт