Отговори
# 90
  • В две мънички очи...
Дарче, честито зъбче дано следващите никнат по-лесно.
А откога започват да се мият зъбките и ако случайно се развали някое как се процедира? Днес се замислих че нищо не знам за това.
Иве и ние сме така през ноща. Приспивам го около 1/2-1ч. после след 3-4ч. се започва едно въртене о търкане на очи докато не се събуди и размрънка и аз го вземам при мен - от което нито таткото нито аз се наспиваме а малкия мини се не мини час и ме търси да се успокоява даже не суче просто да му е в устата. Направо е станал много зле със нощното спане чудим се дали не е от емоциите които преживява през деня и дали не му идват в повече. newsm78

# 91
Оф, аз се консултирах с педиатър от Бг и оттам веднага ми казаха, че прилича на рахит.  Неспокойното спане с често будене и потене били красноречиви признаци. Ох, ново двайсе...в тая жега рахит?!

# 92
Добро утро и по едно кафенце да сервирам

Честито на всички мъници с поводи   bouquet
При нас засега захранването върви добре днес мисля,че ще изпапкаме вече едно цяло бурканче  Simple Smile
Иначе ни мъчат зъбчета, изправя се сама седнала като се държи в количката,абе всички бебешки номера.
Ох и нашият тати е 2 дена вкъщи,2 дена го няма Cry Нямам търпение да свършва май месец,че да си видим татито вкъщи.
И да се похвалим,че вече си направихме първият плаж е без къпане в морето/само крачетата/.От кога го чакахме това време.
Хайде усмихнат ден на всички   bouquet

# 93
  • София
     Привет !

Влизам отново да ви почерпя  Laughing. Днес правим 8г. законен живот с мъжлето ми.

Vesico22, благодаря за кафенцето   bouquet.
Браво за морската баня  Laughing  Peace.

# 94
  • Велико Търново
Vesico22 мерси за кафенцето!

Минавам само да почерпя за малкия Рожден ден на нашата госпожица - днес става на 6 м.

Не съм писала много, много отдавна, но си имам оправдание. Преди 3 седмици осиновихме нашия син Дани и сега си имаме две бебета. На моменти ми идва доста в горница, но пък е весело като цяло. Дани другата седмица става на 10 м.

Днес сме на консултация, и след нея ще мина да се отчета.

Слънчев ден и много усмивки от всички нас!

# 95
 Insolence, честити 6 месеца на госпожицата и за новия член на семейството ви, много хубави новини  bouquet
  Дори, честита годишнина  bouquet
   Дарче, честито ви зъбче Grinning
   Беослава,честити 6 месеца и на вас
    Честитио на всички пораснали бебоци  bouquet

Цитат
Аз съм си свалила от онези белите шумове за приспиване на бебета (има един , който е от движеща се кола - не е толкова дразнещ като повечето). Има файлове от по 1 час и когато е неспокоен и му го пусна се отпуска и спи добре. Може да опиташ. Действа отпускащо не само на бебето
Подкрепям с 2 ръце и на Давид това му помага да заспи лесно и бързо. Само и единствено този шум, другите го дразнеха Crazy

# 96
  • Λάρισα
Insolence, честита ви двойна радост! Дани е страхотен сладур, Вики и тя.. да са ви живи и здрави дечицата!

# 97
Честито на днешните празнуващи!
Дори още много по 8 години семейно щастие  Mr. Green   bouquet
Insolence честито и на теб. Да са ти живи и здрави дечицата   bouquet
Аз да се похваля днес приготвих първото зеленчуково пюре на Цвети.   chef С картоф, морков, домат, лук, магданоз, малко сол и масълце. На мен много ми хареса дано и на госпожицата да ѝ се услади на обяд. По-късно ще ви споделя дали го е харесала.

# 98
  • 42.016399,23.101179
Здравейте,
Честито на всички пораснали вече дечица!
Insolence честито двойна радост и на теб! Laughing
Дарка честито ви зъбче.
Dori още 10х8 години да сте заедно, да се обичате и уважавате.  bouquet
bobito0785 не е ли рано за сол и масълце?
Днес и аз мисля да почно захранване с картофче, сутринта купих картофи от едно планинско село и ще се пробваме, стига е преглъщало и ревало само детето. Wink
Вчера цял ден се набираше в количката и си се изправяше сама, подбира се с едната ръка, но определено вече си седи стабилно. Wink
Сутринта и пуснах стерилна урина,че имам някакви съмнения за бактерии в урината, дано обаче да не се окажа права. Mr. Green

# 99
Insolence, честити 6 месеца на малката и да ви е жив и здрав новия член на семейството, добро дело сте направили   bouquet
Честити 6 месеца на малкия Вики, на мама Бебослава   bouquet
Дори, честита годишнина  smile3525 , още дълги години изпълнени с любов и семейно щастие
Днес при нас поредното хранене с пюренце от морков и картов беше кошмар, едвам изяде половин бурканче...... Shocked

# 100
Честито на всички празнуващи днес.  bouquet

# 101
Добър ден!!!
Дори-честит празник.Още дълги години любов и разбирателство.
Дарче -честито 1во зъбче.
Insolence,-честита ви двойна радост.
И Честито на месечинките на всички,които празнуват днес!!!
Минавам да се оплача от моята дуданка:вчера след зеленчуковото пюренце се кърмим и тя нали си е хищник и яде кърма колкото и дам и уж яде малко и след това 3 пъти върна и то доста голям е лакомник.  Heart Eyes
Ето и един мини рекорд от нас-от 3дни пляскаме с ръчички,когато и кажа бравоооо  Mr. Green

# 102
Dori Честита ви годишнина! Още много по 8 да изживеете в любов, радост и разбирателство. Хубаво да отпразнувате довечера  1dating
Insolence Честит ви шести месец! Много здраве и радости занапред! И поздравления за Дани. smile3501 Възхищавам се на хора като вас. Тъкмо онзи ден гледах линийките ти и нещо не можеха да ми се вържат възрастите на бебчетата никак. Замислих се, че сигурно има нещо такова Simple Smile
bobito0785 не е ли рано за сол и масълце?
  newsm10  В интерес на истината и моето педи ми каза като почна пюрето да давам  слагам малко масло, с което аз не съм много съгласна и не мисля да слагам,а пък сол съвсем не е необходима, да не казвам вредна.
Днес се сдобих с  кефирена гъба, да си правя кефир Simple Smile Знам пък и четох, че е много полезен, ама сега тепърва ще чета как да се поддържа гъбата. Някой, ако знае ще се радвам на съвет.
 Ще пропуснем и разходките, че нещо имаме хрема и подкашляме Sad, а времето е много порменливо и ме притеснява да го извеждам. Вие как се борите с леките настинки?

# 103
Солта и маслото са в съвсем малки количества. Почти не се усещат. На малката много ѝ допадна и изяде почти цяло бурканче от 190гр. така , че мисля да продължа с домашните пюренца.  chef

# 104
  • В две мънички очи...
Dori, честита годишни още много години да изживеете в радост и разбирателство!

Insolence, възхищавам ви се искрено. Честита ви двойна радост и дано само щастие да има в дома ви.
Оф, аз се консултирах с педиатър от Бг и оттам веднага ми казаха, че прилича на рахит.  Неспокойното спане с често будене и потене били красноречиви признаци. Ох, ново двайсе...в тая жега рахит?!

Не се шашкай предварително. Ако има рахит детето ще е отпуснато, омърлушено, а нашите не са. Аз няколко пъти говоря с педито за това че ме е страх да не хване рахит и жената го гледа все и ми каза че няма проблеми. Гледа се фонтанелата колко е зарастнала и т.н. Питай педито при вас все пак трябва да е по - грамотна по тези въпроси от нас да го прегледа. Знам че за изпотяването се пие калций моята беше казала че ако се поти главичката ще му дава, но откакто не го гушкам докато кърмя спря да се поти. Е от жегите сега се изпотява или като беснее ама това си го знам защо е.

Общи условия

Активация на акаунт