Отговори
# 75
Честити месечинки на пикльовците!  Party

А тия бонбони са....  #Crazy  Всеки път някой като черпи с тях и умирам. На следващият повод искам не само на картинка, от същите.  Sad

# 76
Да се отчета от консултацията, Боби е качил само 80гр Sad И е 6900гр вече, което е точно удвоеното му рождено тегло Simple Smile + 2 см е и е 67,5см. Ваксини не му биха, че бил с червено гърло, та пак му се разминаха. Доки нищо не каза за теглото, даже не знам дали видя колко е наддал, но не беше неговата педи, тя била в отпуска Simple Smile Иначе много щеше да вика Sad Пита дали съм захранила, казах не, тя пита дали сме на кърма и после каза "добре" Simple Smile Много ми допадна  Laughing Но да го излекуваме и ще почвам със захранването.
Другата седмица ще пуснем кръв и урина Simple Smile

пуфпаф, браво Simple Smile и аз за държавния не знам как ще уча, в края на юни ще е. И за изпита в събота хич не чета, много ме мързи и в това време.. съвсем. Дано не се изложа само Simple Smile

Дори, гери, честити месечинки  Hug

Да се оплача, мъжо на 3,4 и 5ти ще е на обучение в Хисаря Sad Точно преди РДто ми, че и 3 дни, че и на майнаата си Sad

# 77
  • В две мънички очи...
Честити половингодинки и мерси за почерпката!

Поли, не бързай да дохранваш може и от болестта да е е намалила теглото си.

# 78

Почерпете се за нашето първо зъбче  Mr. Green сутринта го проверявах и имаше само лека цепчица , а преди малко като ми задъвка пръста така ме ободе , че изпищях  Joy

# 79
Честито, Дар  Hug Да са му здрави, бели и остри да може да разкъсва мръвките Wink

# 80
  • Дъблин
Привет, мами!

Честити половингодинки и кръгли месеци на празнуващите днес, да са живи и здрави!
Честито зъбче на Вико, Дар! Да са бели и здрави, ама да не те хапе с тях  Laughing

MMka, не е качил много Боби, но е пораснал с 2 см, при нас излезе, че не е пораснала изобщо на дължина и качила 250 гр. Бързо да излекувате гърлото!  Hug

Направихме изследванията на кръв и урина, на пръв поглед изглеждат в норма, ще видим педьо какво ще каже другия месец. Хемоглобинът е 112, предполагам, че е ок така.
Дебнахме се около 30 мин. със залепения колектор, но накрая събрахме материала.

При нас храненето е с променлив успех, поне със зеленчуковите пюрета. Днес ми се наложи доста да пея, че на Ива й е смешно моето пеене и така отваря уста  hahaha
С плодовите пюрета не ми се налага да пея обаче, отваря устата и гони лъжицата. Дотук е яла от круши и от банани. Другата седмица ще пробва и каша, като за първи път оризово-бананова на Milupa.

# 81
Честити месечинки на всички малчовци и майки!  Ние имаме още няколко дни докато направим половин годинка. На последната консултация преди седмица Крис беше 7860 и 72 см. По повод картофа, той отказва не само него, но и всеки вид зеленчукови пюрета, с изключение на моркова и тиквата, които са по сладки. Направо съм в чудо вече с него, не иска и не иска, само като започна да му давам започва страшен рев...Иначе с плодовите напредъка е голям и си има любими даже....

Дарка честито ви първо зъбче!   bouquet

# 82
Смърфи, ами то май са по важни килограмите. Поне нашето педи тях гледа. Досега за см-те нищо не е казвала. Пък и там винаги може да не измерят правилно, докато кантарът дава точно.

# 83
  • Пловдив
Здравейте ,аз пак не съм влизала много време.Какво да кажа-на последната консултация на 12 май-Никол е 8 кг и 70см,върви тънка и дълга,малко наддава-последния месец към 300грама,откакто яде пюрета повече ака,ама си мисля че каквото изяде-го изака Grinning
Сложиха й Инфанрикс -много се поду на мястото на убождането,стана твърдо,червено,сега е синкаво.Утре ще ходим за Хепатит Б да й сложат.Синфлорикса го отказах категорично-подписах се ,ако реша някой ден ще й сложа Превенар след 2 г-тогава е само 1 единствена инжекция.
тук загърмя много,ще вали Simple Smile

навън с какви дрешки ги обличате бебетата като се стопли вече доста?

Последна редакция: вт, 17 май 2011, 18:11 от niko11

# 84
  • София
Благодаря за поздравите   bouquet.

Браво на малчуганите за резултатите от ДК  Hug.

slb83, от 1-месец сме на Милумил-2. Определено се разтваря и по-трудно. От продавачката зная, че 2-ката вече е преходно мляко. Явно затова не е толкова сладко.

Дарка, честито ви зъбе  Hug.

# 85
Запис и от мен в новата тема!
Дарче, честито ви първо зъбче!
Честито на навършилите достолепните 7 месеца, Дори Hug
Аз напоследък се изморявам зверски. Това, мойто, не спи по цели нощи. Буди се през 20 мин., направо кошмар. Пробвах всичко -спане, неспане, ядене, неядене, топло, студено... Е, не и не. Буди се, мрънка, пийне мляко или вода и заспива. Е, да, ама 15-20 пъти ми идват множко. Някой ако има някакво решение, тук съм, приемам всички съвети. Пооплаках се...
Иначе е много подвижен, скача като го държиш, пълзи на четири крака, седи сам за секунди вече, но то това е трудна работа, защото е постоянно в екшън. Все занякъде се е запътил, все нещо си е харесал и го иска, не се спира. Бузите и дупето растат, да му е здраве, вече сме на дрешки за 18 месеца. Продължава да изразява явни предпочитания към зеленчуците, за мое учудване, 200 грама на обяд за нищо ги няма. И при това изобилие на плодове тука, аз да се чудя в каква форма да му ги предлагам, че да хапне плод... Shocked
Отписах си днес, но пък съм разредила напоследък, тъй че ми е простено Wink

# 86
Хайде и аз да почерпя за половин годинката на Викито!  Исках да сложа мъфините, които правих по случая, но не ми остана време, та ей нещо такова е

Вики днеска по повода се обърна и на ляво по корем, че иначе досега само на дясно го правеше за части от секундата, и така обаче го направи внезапно, че уж до него бях, а щеше да тупне на пода, хванах го в последен миг  Crazy И сега, постоянно само на ляво се обърща, явно е щастлив, че е успял  Mr. Green

По повода, също е и много ревльо и голяяямо мрънкало днеска, добре, че дойде дядо му по някое време да се позанимава с него, че иначе нищо нямаше да успея да направя  Crossing Arms

Честито и на Валето на Дори и другите месечковци, да са живи и здрави!  Hug

Ето и сега, исках да се включа по някои теми, ама не, мрънка яко и не мога, хайде до после!  Stop

# 87
Честито на всички месечинковци, да са живи, здрави и много палави  Mr. Green
iva_a малчо на какво спи? Цвети не искаше да си спи в кошарата докато не ѝ махнахме дюшека и не сложихме обикновено одеало покрито с чаршаф. Сега пак си спи по цяла вечер в кошарата пу-пу-пу да не ѝ е уроки

# 88
Благодаря на всички за отговорите за картофчето - явно е проблемно. Не съм очаквала, може би защото аз май не познавам човек, който да не обича картофи и предполагах, че и бебетата им се радват. Днес му дадох морков (на Гербер) и си го хапна с удоволствие (то е далеч по-вкусно от картофа на Хип). Даже не се омазахме Simple Smile е, вярно, че бяха 2-3 лъжички Simple SmileSimple SmileSimple Smile Понататък ще видим.

Прави ми впечатление, че от кашите на Нестле се запича - при някой друг става ли така??

...
Аз напоследък се изморявам зверски. Това, мойто, не спи по цели нощи. Буди се през 20 мин., направо кошмар. Пробвах всичко -спане, неспане, ядене, неядене, топло, студено... Е, не и не. Буди се, мрънка, пийне мляко или вода и заспива. Е, да, ама 15-20 пъти ми идват множко. Някой ако има някакво решение, тук съм, приемам всички съвети. Пооплаках се...
....

Щом се буди толкова често ... според това, което съм чела за фазите на съня на бебето .. той изобщо не стига до същинския сън и не се отпуска.
Аз съм си свалила от онези белите шумове за приспиване на бебета (има един , който е от движеща се кола - не е толкова дразнещ като повечето). Има файлове от по 1 час и когато е неспокоен и му го пусна се отпуска и спи добре. Може да опиташ. Действа отпускащо не само на бебето Simple Smile

# 89
Честити месечинки на малките бебчовци, които празнуват днес! Да са живички и здравички!
Дарка Подробната честито ви зъбче, дано и другите изникнат така неусетно.
Дъгичка и на мен всеки път ми потичат лигите специално от тях Simple Smile. Ама и както не съм яла шоколад от декември...съвсем.
Loshana   и ние имахме същия проблем и ползвахме бактробан ама безрезултат. След време направихме ново иследване и пак сме положителни на стафилокок ауреус. Една лекарка ни посъветва да направим специализирана антибиограма, защото при нормална се тестват антибиотици, които най-честно не могат да се прилагат при бебчета, както е в нашия случай. Дано на вас ви подейства и да се изчисти бързо нослето.
niko11 как така се отказва ваксина, може ли? какви последствия може да има?

Общи условия

Активация на акаунт