Отговори
# 480
Бабославче аз имам горчив опит с подсичането мойта 2 м не можах да я оправя какво ли не купих всеки ми казваше по нещо обаче нема ефект Накрая на док ходихме и изписа 1 кремче и се оправи ,но аз я оставих 2 вечера да спи без памперс като слагах непромокаема подложка и памперс(но не го закопчавах ) и тя спеше на тях Та док каза да правя повече въздушни бани (нашето подсичане също беше от често акане ) Така че пробвай някой друг крем и оставяй вечер да почива кожата и дано помогне ако не консултирай се с педито  това мога да кажа Нека и другите момичета да споделят .

# 481
  • В две мънички очи...

Беболавче - производителя е като на д-р Павлович.

# 482
Бебославче ние също имахме такъв проблем повече от месец и се наложи да ходим на лекар! Изписа ни Baneocin   и слава богу от тогава нямаме проблем.

# 483
Привет!
Хайде да драсна няколко реда и аз, че не помня от кога не съм писала, а само преглеждам темата  Embarassed
Ние сме добре, вече на седем навършени. Откъм бърборене не млъква (също като майка си Mr. Green) и си вика баба, тата, мама от доста време вече. Напоследък ги употребява съзнателно и по предназначение де  Heart Eyes Виж като е гладна т.е. иска да суче (за пюрета не реве изобщо) почва да мрънка едно жално мем, мееееем....
Засега нямаме проблеми със запек, но в началото на захранването имахме и то доста. Сега ако прескочи ден и и правя пюрето само от круша и действа.
Особен напредък с храната не виждам по отношение на количество т.е. хапва ако е гладна и то максимум 70-80гр. по моя груба преценка. Яд ме е че не пие вода, особенно в това топло време, повече отколкото за храната.
Нощем  си се буди стандартно поне по три пъти и май скоро няма шанс да се наспя но здраве да е!

Засега това е от нас, че се размрънка и изчезвам.
 Hug на всички

# 484
  • В две мънички очи...

Моя вода от чашката с накрайник ако влезне нещо влезне но няколко дни му давам директно от чаша и определено пие че да видим  newsm78

# 485
Beboslavka, и ние бяхме същата работа. Реших проблема така - редовно миене, оставях го по голо дупе повечко да порита и мажа със Судо. Иначе ползвам Павлодерм и съм много доволна Simple Smile

# 486
  Ние имахме страхотен проблем с подсичане като бяхме на 2-3 месеца. Спасихме се с облепихово масло, вярно малко цапа, но пък за няколко дни се реши проблема и е изцяло природен продукт. Баба му го беше донесла от Русия.
 Започнахме да ядем пюренца, малко силно казано , все още сме на 2-3 лъжички. Започнах с картофи, приготвени вкъщи с малко АМ, ама нещо се изприщи , та за 2 дни прекратих. От онзи ден пак давам, за сега е нормална кожата. Странно ми е , че се изприщи от картоф. newsm78 уж е най-прост като храна. За сега го харесваме, но постепенно увеличавам дозата мисля поне 6-7 дни на храна да отделям. Ние водичка си пием от шише, тъй като сме на АМ. Като чета кърмещите майки как дават водичка от чашки,  се зачудих кога е добре да се минава на чашка от шише?

# 487
Исабел чаши с накрайник имам две, но полза почти никаква. Накрая ще и връча някоя чаша и аз Mr. Green
Между другото нейната супа не ще да яде, но виж трошички хляб като и давам чак се кара да давам още особенно като топна чат пат в нашето ядене. Ах тази маймуна Laughing
Аз засега ползвам само Судокрем когато ми се стори зачервена, но определено мажа, защото е доста пухкава и се зачервава по гривничките на крачуните.
timide по твоя преценка. Има чашки за след 4-ти, а има и такива с накрайник за след 6-ти месец. Поне от това, което съм виждала аз.

# 488
Аз имам въпрос към мамите,които са летяли вече със самолет, количката трябва ли предварително да я опаковаме или ще ни я вземат чак преди да се качим в самолета ?
 Вчера правихме задграничен паспорт, голяма забава падна докато направят снимката, но явно имаха тренинг,защото извадиха даже и дрънкалка, пък мен ме криха с голям лист от календар  Joy
 За пюретата аз давам и купени и домашни от нашата градина.Днес за пръв път яде месце-заешко с картофи и копър,малко му се мръщи от начало,но го изяде. Вие прибавяте ли АМ/кърма към месните пюрета ?
Водата- преварена от чешмата и прецедена през тензух,не съм взимала още бебешка вода. Преди обаче пиеше повече вода,сега не иска.Чашата пък само я дъвче и се мокри цялата,а ако глътне нещо се задавя.Чудя се ако правя чай, дали ще пие повече.
 Зъби все още няма.
 Днес Дария става на 7 месеца

# 489
Здравейте,
Не съм писала отдавна и ме забравихте сигурно, въпреки че активността на всички е намаляла във форума.
Моят мъник, който изобщо не е малък, расте и хубавее.  Simple Smile Днес, на 7 м и половина, тежи 9300 и е дълъг 76 см. "Супергранде" му викат в тукашната болница Simple Smile  Пюрета правя вкъщи, но купувам и готови. Не всеки ден съм работоспособна, особено когато съм станала 15-20 пъти нощем. Вода не ще, а ни натиснаха големи жеги, я го прилъжа с 30-50 мл дневно, я не. Продължава да не спи този разбойник. Не са зъби, щото имаме 4 и сега сме в застой, никакви признаци. Емоционално,суперактивно дете е явно това е причината за неспокойния сън. Стои прав и обикаля креватчето и кошарката все по-уверено. Държи се само с една ръка като стои, сяда много внимателно без да пада, показва лампата, колко голям ще стане и чао. Е, похвалих си го Simple Smile Ще ме прощавате, но аз няма с кого да споделям и на кого да се хваля, та вие сте ми под ръка Wink
Някой беше питал за кисела, аз добавям АМ в готовия кисел. Трябва да има мляко, плод и нишесте, за да е пълноценна храна на бебето.
Лека и спокойна нощ на всимки мами и бебоци!

# 490
  • В две мънички очи...
Хихихи браво на Максим - той напред с материала за сядането сам Simple Smile моя е като тухличка ако реши да сяда, но сме факири по търкаляне  hahaha цял ден обикаля стаята. Днес го заварих да подрежда чекмеджето и гледам че започна да се оглежда за по-големи пакости. Мъж ми се смее че съм искала пакостливо дете и да не съм се чудела че е такъв  hahaha
Честита месечинка на Дария!

# 491
  • В две мънички очи...
м@м@ честит имен ден -

# 492
Честита месечинка на Дария !
Днес май ще се разхождам на слънце ? поне така изглежда !

# 493
  • В две мънички очи...

Да и ние ще ходим навън Simple Smile

# 494
Честита месечинка на Дария !
Браво на Максим , щом така добре си хапва детето .                                                                              Аз пък да ви се оплача , днес бяхме на консултация и явно си отглеждам манекенка  Sad За един месец Фъстъчка е качила цели 100 гр  Rolling Eyes Поне на дължина е дръпнала с 2 см . Детето явно расте на височина , иначе съвсем щях да се шашна . Сега , като си гледам записките , за последните 4 месеца е пораснала само със 700 гр , но се е издължила с  9 см . Иначе пюрета и каши горе - долу яде , въпреки , че не повече от 160 гр на хранене . Явно кърмата не й достига , но АМ категорично отказва . Добре , че док не ме притеснява допълнително . Аз така или иначе насила няма как да я нахраня , а и съм много против това   Tired

Общи условия

Активация на акаунт