Отговори
# 720
Добро утро !
Дано да са спали малчовците - ние снощи спахме ,но предната вечер беше като новородено събуди се в 1 ч да суче и ме държа до 4,30 сутринта будна и пак сука и тогава заспа !
Какво беше това изпълнение не знам!
Ние бяхме на гости спахме в друга къща та може за това да се е превъзбудила нещо муцката .
Днес е хладно при нас но изпече слънце така че се приготвяме за разходка
Лек ден на всички !

# 721
Добро утро мами! Айде и аз веднъж да сервирам кафенцето Simple Smile

А сега да ви се оплача. Вчера Цвети падна за първи път и то не само веднъж, а цели два пъти. Първия път падна от кухненския диван и се оттърва само с уплаха, но втория път се удари в холната масичка и сега си има една черта на челцето  Cry Милата толкова плака, толкова жално, че още ми се свива сърцето. Снощи с мъж ми решихме да ѝ свалим и кошарата, че да не и от там да тупне. Голяма швъкла е станала.

За кисела- аз все още не съм ѝ давала, но ѝ правя сварени плодове с бисквити. Примерно ябълка+банан+ бисквита или кайсии+ябълка+бисквита. Много ѝ харесва. Като ги яде се е научила да мляска и да вика нам-нам-нам  Mr. Green голяма е сладурана.
За динята - давах ѝ вече няколко пъти, само дето не ми откъсна пръстите. Определено ѝ хареса

# 722
Добро утро  Mr. Green

Относно паданията, преди няколко дни с Нико имахме почти синхронно изпълнение. Аз се пребих в банята. И явно шумът е бил доста силен, защото баба му дотича да види дали съм жива, в това време Нико тупна от спалнята  Mr. Green Той се отърва с уплаха, а аз с цепнат лакът, цицина на главата и 2 синини на дупИтУ  Mr. Green Иначе всеки ден се удря някъде, вече спрях да броя...  Confused то колкото и да го пазя винаги намира къде да се пребие  ooooh!

Мише, честитка за яслата  Hug

# 723
  • Козлодуй
Ехо........имаме си зъбче  Joy
Най-накрая и Алекс се озъби Simple Smile Дори и второто ще излезе до ден, два. Направо прозира. Минахме без температури, сополи и др. Поне засега. Само кисела дето беше, и с яденето беше малко скарана, ама го преживяхме. Важното е, че е добре.
Алекс също много обича плодове с бисквита, и тя като Цвети.

# 724
Честито зъбче на Алекс Simple Smile

Аз все ще питам какви гърнета сте взели?Вчера се засилих да купувам, но пишеше, че е за след 18 месеца и се зачудих, дали има за по-малки бебета, а и според мъжа ми много и било малко дупето и щяла да сяда вътре. Който ползва, ако може да помогне със съвет.

# 725
Ралица, най-обикновено от Кауфланд взех. Не съм гледала за колко месечно е. Верно, че е по-голямо за дупето, но няма значение. Тъкмо да се вижда, кога е свършена работата!  Mr. Green
Йоан продължава да си ака в гърнето. Няма пропуск, пу да не ме чуе дяволът,но съм супер доволна!
На мнение съм, че е мнооого по-добре децата да се запознаят отрано с функцията на гърнето.  Peace

# 726
Честито зъбче на Алекс Simple Smile

Аз все ще питам какви гърнета сте взели?Вчера се засилих да купувам, но пишеше, че е за след 18 месеца и се зачудих, дали има за по-малки бебета, а и според мъжа ми много и било малко дупето и щяла да сяда вътре. Който ползва, ако може да помогне със съвет.

Аз нали съм блейка и въобще не съм гледала номерации или месеци на гърнетата. Гледах горе долу да ѝ пасва на дупата. И ние сме много напреднали с гърнето. Цвети не е акала в памперса от началото на май месец. Пишкането ни е по-проблемно, когато сме навън. Иначе и през нощта се стиска и не пишка, чака си до сутринта.

# 727
  • Пловдив
bobito0785   какви бисквити слагаш към плодовете?
кайсиите като ги сварите,после минавате ли ги през цедка,че имат едни жилки?

чудех се -след като се въведе и пшеницата в менюто -би следвало да се прави вече пшеничен грис,пшеничен кисел,нали?
и другото-дали е добре да има дни в които да няма глутенови зърна в менюто newsm78,знам че в началото трябва всеки ден да се приема глутен,но на Никол й стана вече 1 месец всеки ден.
и ако днес яде например пшенична каша,утре да е оризов грис,следващия ден напр.пшеничен кисел,и така....

# 728
bobito0785   какви бисквити слагаш към плодовете?
кайсиите като ги сварите,после минавате ли ги през цедка,че имат едни жилки?

Слагам от тези обикновените бисквити със синичко на опаковката( а тя самата е прозрачна). А за кайсиите - махам само пяната, която се получава над водата, когато заврат. Изцеждам водата, добавям бисквитите и пасирам.

# 729
Благодаря за отговорите за гърнето.

Аз кайсии и сурови даже и дадох, обелих ги и махнах отвътре едни по- корави жилки и нямаше проблем.

# 730
Ние имаме две прокарали зъбчета отдолу. Heart Eyes
да питам- пасирате ли попарата, че мисля скоро да давам.

# 731
  • В две мънички очи...
Хайде честито на всички озъбили се бебета Simple Smile
За гърнето и аз да кажа че с глутена съм назад  hahaha
Аз сега чух че имало номера, нашето е като крава отпред или поне аз на такова го оприличавам с дръжки, като го купувах сложих детето на всички видове и това най му хареса и си го ползва. Даже май с пишкането имам повече успех, че много бързо ака и докато скоча да го сложа на гърнето вече е приключил.

# 732
Добро утро Simple Smile

Ние сме добре, обаче имам толкова много ангажименти напоследък, че нямам време да ви чета, камо ли да пиша.

За гърнето - имам две - едното е на Кидс Киди, мнг удобно особено за майката, защото баш 'цукалото' се вади и мие лесно, а другото е на ОК Бейби с дръжки и с 'глава' на пате. За бебето и двете са удобни, но за мен определено това на Кид'с киди

За кисела - доста е гадничък, но пък е добра алтернатива на готовите каши, които според мен бая 'помпат' бебетата. Аз го правя с царевично нишесте, вода, праскова или ябълка (защото освен тях и банана, друг плод не е ял) и АМ и на него си му харесва
За овесените ядки - когато беше бебе, Боби много ги ядеше. Купувах от най-фините, варях ги и давах или с кисело мляко, или с някакъв плод
За падането - миии, пада си човекът понякога, какво да ви кажа....  Mr. Green

Благодаря на вискчи за честитките за яслата!!! Дори, да до нас е - ОДЗ-то, в което ходи и брат му. Изабел, сигурна съм, че нямаш нищо против и Пурко да му викат денем, само и само да го приемат  Mr. Green

# 733
Здравейте! След вчерашната консултация резултатите са +1,5см. и +440гр. Детето тежи 8600 и 72см. на дължина.
Дари, аз от два дни давам попара, не я пасирам. Сиренето и сухара се попарват с водата или чая и омекват много хубаво. Става почти като пасирано.
Аз също слагам малчо на гърне, нашето е гърне-столче. Не всеки път успявам да го хвана на време  Grinning.
Скоро ще се озъбим с още няколко зъба ... тази нощ беше кошмарна ...

# 734
  • В две мънички очи...
И Пурко става  Joy
Ох и моя рева цяла нощ от тия горните   Sad

Общи условия

Активация на акаунт