Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 86-та тема

• 161 322
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря на всички за хубавите пожелания ,много ме трогнахте ,искам да ви покажа едни хапки които направих много набързо и които много се харесаха от гостите ,снимката ми е малко лоша но все пак ще я кача.Бях видяла топчета моцарела с подправки но когато отидох да си купя нямаше от тях, затова си взех обикновенна моцарела, чери доматчета и маслинки без костилка, накрая овкусих със зехтин и мента

# 121
Момичетааааа, нямате настигане! Пак изпуснах двайсет страници, но пък се нагледах на красоти днес! Едва смогнах да изкоментирам по диагонал старата тема! Ще си покажа едни бутерки, за запис, пък утре ще продължа с днешната! Страхотни сте всички, това е за вас   bouquet

marabu, Венета, Пепчо, mari_eta, megansg, pepelia6kata, Angellove, verabel, Apr, magi71,
много ви благодаря за вниманието и хубавите думи!  Hug

Мила Венета, видях си вкусния тутманик и  едни банички със спанак и сирене, страхотни! Предай много поздрави на Вивиен и и кажи, че съм много горда, че е познала темата на кексчетата!  Blush

Пепчо, честита ви годишнина! Много още години щастлив и вкусен семеен живот ви пожелавам! Обожавам я тая паста на Д.Р
mari_eta, съжалявам за закъснението!  Embarassed С прахообразните блестящи бои от Кадемлия са кексчетата. Синьото е страхотно, много съм доволна от него!
nudel33, видях, че сте имали много поводи за празнуване! Да сте живи и здрави всички, много късмет ви пожелавам! Всичко, което си приготвила изглежда много вкусно! О, и една много красива питка видях!
pepelia6kata, в предната тема си показала едни много красиво аранжирани рибка и салатка! А пък поста с шишовете и горките чаши е направо страхотен! Наистина много красиви и несъмнено вкусни неща приготвяш!
Mitonela, много апетитна торта! Да е жива и здрава свекърва ти!
Smiley*, ананасовите кексчета са разкошни!
esy, много са ти красиви мъфините с мока крем!
Anuck, гледам аз – курабийка, като курабийка... обаче виждам, че има и история! Е нямаше как, нетърпеливо щракнах на линка! Много обичам да ти чета историите, и тази ме просълзи! Честито за списанието и ти желая много още да те показват, защото имаш какво да споделиш  с читателите!

Аз се записвам в новата тема (голям срам, чак на 18-та страница!) с бутер охлювчета - едните са със сладко от праскови, а другите са сиропирани. Пепика, благодаря и за новата темичка (която е с много весела първа страничка) и за рецептата за сиропчето, станаха страхотни охлювчетата! За теб   bouquet

П.С. FRESA ме изпревари с едни разкошни хапки! Искам да те поздравя и тук, да ти е живо и здраво момиченцето, много да е щастливо и винаги усмихнато!

# 122
Мариета, може ли рецептата за кекса. Мммм... изглежда много вкусен Hug

Апр, черешките са страхотни, от много време ми се хапват  Hug

# 123
  • ГОре на черешата...
Леля Ог, страхотни охлювчета, приядоха ми се  bouquet! Благодаря за инфото за боите.

Заповядай, Кекс с какао, само че не сложих какао, а половин ч.ч. едро нарязани орехи и шепа стафиди /толкова ми бяха останали след козунаците Wink.../

# 124

Заповядай, Кекс с какао, само че не сложих какао, а половин ч.ч. едро нарязани орехи и шепа стафиди /толкова ми бяха останали след козунаците Wink.../

Благодаря   bouquet

# 125
Искам охлючвчета, захаринки, барбекю, череши (при мен килограма им е 30 евро в момента  ooooh! ), спаначени кюфтета... от всичко искам  Mr. Green

С огромно закъснение и да се зпаиша в темата - рецептата за кокосовите бисквити с ягоди, за всички които я пожелаха:

http://alia.tropot.net/2011/05/17/%D0%BC%D0%BC%D0%BC-%D1%8F%D0%B … 0%BE%D0%B4%D0%B8/

# 126
Mммм Умбра, от кога я чакам тази рецепта   bouquet И понеже ми останаха ягоди от ето тази торта по долу може утре да ги пробвам  Hug
Тортата е послучеи годишнина от сватбата на наши приятели

Айдеее изчесвам да празнуваме   ura

# 127
  • сред люляците
Леля Ог, и аз се срамувам заедно с теб...  Embarassed Кажи за тези охлювчета, много вкусни изглеждат Peace

Мариета, и при нас има тиквички, но са хрупкави на фурна  Mr. Green

# 128
nas, честита годишнина и весело празнуване!   bouquet Аз вече мислех, че никой не я чака моята рецепта, пък сега съвсем се засрамих от закъснението, но поне се надявам да ти харесат, ако ги опиташ Simple Smile .

# 129
Мари_ета,Фреса,Нас,Леля Ог,Илрай78 при всички ви е много вкусно #Crazy  bouquet
Аз да се похваля че от днес имам пак фотоапарат и за да го изпробвам спретнах една картофена запеканка която кръстих "Почисти хладилник".Получи се страхотна и стана любима на домашните животинки.
Ето я във компанията на една салатка:

# 130

Много вкусни предложения при всички! Heart Eyes   bouquet  chef

У нас бърза вечеря - пица от кайма.

# 131
  • Сливен
Pety мъфините ти изглеждат адски вкусни,сподели рецептичка и може ли да се направят във форма за кекс вместо мъфинки  newsm78

Мириамс28 то това си е рецепта за кекс ,аз просто ги пека като мъфини.Ето я рецептата за соления кекс.
мерси много,веднага ги направих(трябваше да сложа повечко смес в кошничките ),но компа постоянно се изключва и не мога да си пусна поста  #Cussing out
ако не се изключи след малко пак ще се включа

# 132
  • Стара Загора
Снощната ни пицобаница  Mr. Green / пица с точени кори на руло / мммного вкусна:
  и парченце

# 133
  • София
Здравейте,
ditsan , чудно хлебче си опекла
nas , даде ми идея за вечерята днес с яйцата по Бенедиктски
пеп-4o , разкошни кюфтенца
pepelia6kata , лелеее, какво барбекю!
mari_eta , апетитно кексче
Леля Ог , охлювчетата изглеждат невероятно
от мене банички с кайма

и омайващият кекс на Venetta - наистина е омайващ. Следващият път ще спретна двойна доза. Аз го направих само с шоколад

# 134
FRESA, много интересни и красиви са ти се получили хапките, а със сигурност са били и много вкусни! Madla, labrex, ditsan, пак сте спретнали много вкусотии! mari_eta, много примамлив кекс! ilrai78, много са апетитни хрупкавите ти тиквички! nas, разкошна торта!!!
Аз бързам да се похваля с разкошните банички с лапад и сирене на Пеп-4о и да благодаря още веднъж за рецептата!   bouquet На вид не можах да ги докарам като твоите, но не съм се излъгала, че са мноого вкусни!

И едни шоколадови бисквитки/курабийки с парченца шоколад:

Общи условия

Активация на акаунт