Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 86-та тема

• 161 137
  • 735
  •   1
Отговори
# 345
Руло Стефани със запечени патладжани и тиквички .

и порция .

# 346
megansg  - като ти видях тиквичките , така ми прималя , че сега по никое време пържа тиквички  Laughing
marabu - пилето ти просто е страхотно . Ще го пробвам , макар че едва ли ще се справя така професионално  Simple Smile
nudel33 - питката ти с маслини много ме впечатли  Peace

Днес в къщи има -
Салата айсберг с царевица , риба тон и млечен сос

Пилешки филета с корнфлейкс за детето -

Панирани калмари -

Картофени кюфтета за мъжа ми , който не яде месо -

# 347
  • ВАРНА
Мекички

и дроб с мармалад от лук

# 348
Нел мисля, че ще се справиш по добре от мен   Simple Smile

При нас неделя пица

# 349
  • Варна
иланг-иланг, как правиш мармалада от лук.  bouquet
marabu, много вкусна изглежда пицата Peace
Лека вечер на всички кулинарки.  bouquet

# 350
Момичета не съм снимала отдавна,затова не навестявам темата.....
Мастерче,крайно време е да хващаш апарата в ръце,не може така да ни изоставяш! Peace Hug  bouquet

# 351
Привет и от мен на страхотните кулинарки.Пак е много вкусно във темичката.
Иланг,сега заради теб май ще правя мекички,толкова са апетитни.
от мен задушени пресни картофки със пържолки на скара и домашна салатка

# 352

Зиче, Пепеляшка, Нудел, Меган, Гуинет, Вяра, елексир, марабу, Ети, Лабрекс, Дидсан, Венета, Апр, и всички всички невероятни момичета тук  smile3501

От мен вчера
Шоколадови мъфини с майонеза ( от рецептата за сладкиша )

Салатка

Доматена крем супа

Днес бяхме на барбекю и понеже забравих там да снимам ето  остналите които си прибрах за вкъщи шишчета Wink

# 353

еликсир-че, знам, че мастърчето има много вкусотии, но тортилята в твое изпълнение е перфектна. Ще я пробвам и аз, разкошно изглежда!  bouquet  chef
Гуинет, честита заслужена награда!  bouquet
ditsan, твоята комбинация ми е една от любимите! Heart Eyes  bouquet
nas, всичко изглежда апетитно, в супичката се загледах май най-много! Heart Eyes  bouquet
J_M_M, Дес, marabu, Галина 74, viara.an, Нел, иланг-иланг , как ми се иска да опитам от всичко, което сте показали.
marabu, аз такава бисквитена торта за пръв път ям, но много ми хареса. Страшно свежичка, кремът беше от извара, кисело мляко, захар, ванилия и настъргана ябълка. Чудесна беше!

Сладка баница по рецепта от сайта на Звездев, много ни хареса. Crazy Embarassed  bouquet

# 354
  • пак на Рив Гош
Nolita, Леля Ог, Венета, благодаря ви за пожеланията към благоверния (бяха му най-надлежно предадени Simple Smile)!
Мари_ета, честита годишнита! Да сте щастливи заедно много дълги години!
Леля Ог, на теб изпращам много положителна енергия! Прекрасна торта и бонбони (калинки и не само Simple Smile)!
Гуинет, честита награда! Със здраве да си я ползваш!  Grinning Страхотна рецепта!
Лабрекс, страхотна баница! Кара ме да се облизвам по никое време Simple Smile
nas, и от твоите мъфини не бих отказала Simple Smile. Какво има в доматената крем-супа (освен домати Wink)?
Марабу, при теб си харесах лимоновата паста с риба Simple Smile Не смея да проследя линка за шоколадовата тарта, че пак ще увелича окръжността  Laughing
Еликсир, Пепеляшка, Nudel33, Меганс, Венета, JMM, Нел, Иланг-иланг, пеп-4о и при вас е много вкусно!

При мен:
- кюфтенца със сметанов сос (по рецепта от блога Ossigeno)

- пълнени чушки с киноа и зеленчуци

- киш със сьомга и броколи (с пълнозърнеста кора със зехтин)

- тарталетки с аспержи и пушена шунка

- макарони с бирена редукция, ганаш със солен карамел и фъстъци (за предизвикателството MacAttack#19)

- един готов ягодов сладкиш по случай моето помъдряване с една година (беше ме подгонила лоша карма за десерти и успях да си опропастя замислената торта, та това е сладкишът, който ми купи мъжът ми за утеха  Heart Eyes):

- ягоди със сироп с върбинка (това трябваше да е пълнeжът за тортата ми   Confused)

Лека вечер и приятна седмица, момичета!

# 355

nas, и от твоите мъфини не бих отказала Simple Smile. Какво има в доматената крем-супа (освен домати Wink)?

Уф голяма съм патка, щях да слагам линк  ooooh! Заповядай

# 356
Роца,

Честит рожден ден! Бъди много здрава и щастлива. Произведенията ти са невероятни. Може ли рецептата за киша, изглежда умопомрачително вкусно.

От мен един лимонов мус за жегите, много леко и приятно кремче.

Ето и рецептата.

Lemon mousse by Dani Dineva, on Flickr

# 357
  • София-Младост
Роца, честит празник и от мен, тортата макар и купена е разкошна. ЗА останалите неща какво да коментирам, само мога да мечтая да ги приготвя Simple Smile))
Леля Ог бъди силна!  Hug
На момичетата спечелил в конкурса на "Гответе с мен" честито, да си ползват новите уреди и да ни радват с летни ястия Simple Smile))
На всички останали...разкошни сте!
От мен пробата на плодовата пита по рецепта на mari_eta, най-лесната и най-бързо изядена торта Simple Smile))

# 358
Привет, момичета  bouquet

Не е за хора със слаби ангели тук Simple Smile и това си е...

Леля Ог – прекрасни бонбонки!!! Щастливо внуче има твоята приятелка Simple Smile изумително красиви и идейни са!!! Кое от кое по-красиви - не мога да реша кой модел най ми харесва  Grinning
Venetta – пак фантастични козунаци!! Нямаш умора, момиче   bouquet
mari_etaHug със закъснение, но пък от дъното на душата си - искам да ти честитя годишнината!! Пожелавам ви много здраве и щастливи дъъъъъълги мигове заедно, мила - и дни сладки като прекрасната торта, която си приготвила!!!   bouquet
Apr – благодаря ти  Hug!! Взимам си от салатката и пържолките и питките ти – мноооого вкусно изглеждат!!!
Гуинет – страхотна идея за пълнени домати ! И честита награда!! - въпреки че  Blush не мога да открия каква и за какво е, но ти така или иначе - всичко, което приготвяш е   chef достойно за приз!!
Еликсирче – преди малко видях тортилята ти  Crazy и още се облизвам – не е честно да показваш подобни вкусотии пред хора като мен, които водят истинска война да преборят теглото си, но пък ми напълни очите с тая слънчева тортиля!!  Heart Eyes
Роца  - Честито помъдряване   bouquet - много здраве и щастие ти желая – и много сбъднати  Simple Smile десерти!! А менющто ти е страхотно и комплименти за съпруга ти за фантастичния избор на „утеха”!!!

И аз да покажа моята Торта Колибри, с която гостувам на Ева

и парченце: при Ева Simple Smile

Прекрасна и спорна седмица от нмен на всички  Hug  bouquet

# 359
  • Австрия
Роца, nas , Нел, megansg, ЗИЧЕ,  Гуинет , благодаря ви за компимента!   Hug bouquet   bouquet

У нас днес локумки по рецепта на stasi76

Общи условия

Активация на акаунт