Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 86-та тема

• 161 142
  • 735
  •   1
Отговори
# 360
  • ВАРНА
         Мармалад от лук
Нарязания на шайби лук се задушава с червено вино и щом омекне и течноста се изпари се добавя малко захар.Всичко е "на око".

# 361
  • Варна
Дес много пухкави питките
Нел вземам си от калмарчетата с картофено кюфте
Нас кусвам си само лъжичка от доматената супа
Лабрех чудна баничка
Роца ЧРД  newsm51,много здраве и късмет,всичко ти е прекрасно вкусно
Ангелове това Колибри е направо трепач
Нудел много апетитни локумки
Гуинет,Вяра,Марабу,Галина,Иланг,Дитсан,Нас,Ала Бала всичко ви е прекрасно
От мен салатка и ребърца печени с ориз и гъби и зелен лук и гъби

# 362
Реване:

Мег,при теб както обикновено вкусно и разнообразно Simple Smile

# 363
  • При децата ми
Нудел, може ли рецептата за тези локумки? Simple Smile
Илан-иланг, а от теб- да кажеш по каква рецепта направи мекиците?  bouquet

# 364
  • Пазарджик/Лондон
Дес , много апетитно това реване Hug!

Вчера десертът у нас беше Бисквитена торта с ягоди и шоколад :

Снимката е стара, че тя тортичката става малка и беше ометена за отрицателно време - е, то докато има ягоди ще се прави доста пъти, ако успея да я щракна, пак ще ви я покажа Joy.

И един Бирен хляб :

Последна редакция: пн, 30 май 2011, 14:44 от Аелис

# 365
Лабрекс,благодаря ти,много си мила!Радвам се,че тортилята ти хвана окото Hug!Баницата е страааашна,ама пак ме мъчиш с тези нюню снимки ,давай по-голям формат да се насладим още повече Crazy!
Роце,честит личен празник с пожелание за много здраве и щастие Heart Eyes  bouquet!Всичко ти е много апетитно! Peace
Мина,тази твоя цветна торта ме грабна-неустоимо вкусна,пъстра,сочна,и голяяяма!Суууупер! thumbsup yes
Аелис,чудна тортичка и хляб! Peace

# 366
Здравейтееее !!!
Както винаги страхотни неща сте показали   bouquet
Аз пък спретнах една тортичка за Ч.Р.Д. на един младеж и искам да ви я покажа. Е не е перфектна, но за първи път правя такова нещо. Поне рожденника си я хареса много , а и на вкус е много свежа. Ето и снимките :

И щастливия рожденник :

# 367
  • гр. Варна
Млечен тарт с ягоди по рецепта на Бон апети.

# 368
  • забравих си мисълта...
Гуинет, Nas, Роца, AngelloveHug много ви благодаря, момичета!   bouquet

Нямах намерение да показвам, че това ястие го знаете, но понеже Роца има рожден ден и не мога да го подмина просто така.

Мила Роца, честит рожден ден. Пожелавам ти всичкото щастие и здраве на земята, пожелавам ти да си винаги свежа, с млад дух и много, много обичана.   bouquet

Също искам да честитя наградата на Гуинет и да и´ пожелая все така да печели награди, а ние ще се надуваме заради нея Wink  Whistling.

Kukita83, браво на теб! Тортата ти е чудесна, много му отива на рожденика Wink, да е жив и здрав.

Mari.eta, за теб винаги, мила!
Роца, всичко е много красиво и вкусно, сигурно е бил чудесен рожден ден.  Peace
Labrex, твоята бисквитена торта е невероятно апетитна, не мога да откъсна очи от нея. Как я направи, с какъв крем, с какво сладко и т.н., че аз сега имам намерение да правя една с ванилено-изварен крем + Amarenakirschen. А за баницата на Звездев нямам думи, много вкусно изглежда.
Megansg, твоите кебапчета, баници, ягоди в последно време и всичко останало е толкова вкусно и неустоимо, че замислям да подам молба до теб, да ме осиновиш.
Verabel, много е вкусно при теб.
Apr, много подстрекаваща зелена салата с глухарче.
Еликсир, тортилята ти е като от кулинарно списание.
TheHMaster, признай си, че ни забрави Wink.
Ditsan, много е вкусно при теб, много. Защо ли не подам молбата за осиновяване и при теб, пък при който се получи, все ще съм добре Wink.
Nas, разкошно меню!
Angellove, приказна торта колибри.

От мен нудели със зеленчуци и сьомга, при мен със млечен сос с подправки   (Lachsnudeln in Gemüse-Kräuter-Rahm)

# 369
Здравейте, кулинарки! Venetta , нуделите със сьомга изглеждат божествено!  madam23, kukita83, Аелис, Angellove, всички сте показали страхотни торти, ако знаете как ме изкушавате! Роца , цялото ти меню е превъзходно, а макароните ти са наистина уникални!
При мен от последните дни:
Банички с лапад и сирене на Пеп-4о (толкова ни харесаха, че нямаше как да останем без повторение   bouquet)

Зелена салата с авокадо и пармезан

Пресни картофки

# 370
Лека закуска с бутерки и чай.

# 371
  • гр. Варна
Как се приготвят тези картофки-цели и с хубава коричка? Никога не съм ги докарвала...

# 372
  • ГОре на черешата...
Момичета, тук просто човек не може да стои, без да се задави...показвам скромното си меню и бягам, че ме гонят, тази нощ на спокойствие ще разгледам последните страници...

Пица /направо в тавата, извинете, но лАмите бяха освирепели от глад Twisted Evil/:

Открих сезона на невероятната мюсли-торта Peace:

И варинат в чаши:

И една торта - Рисувана торта "Йероглифи"

# 373
Anuk, кексчето жабка е приказно, къде обаче e принцесата да го целуне Wink.

Венета, няма принцеса! Sad Леля Ог, жабите са от марципан Варна! Simple Smile Прекрасни бонбони!
Мариета, честита годишнина! Simple Smile  bouquet
Гуинет, възхитителни доматки!  Hug
marabu, ти постоянно ме зареждаш с нови идеи за диетата ми. Благодаря! Simple Smile
Мира, Честит рожден ден! Хиляди целувки! Прекрасно меню, но кюфтенцата най ме вдъхновиха! Simple Smile
Angellove, тортата е супеееееееееееер! Simple Smile
kukita83, Весело парти и честито на рожденика! Simple Smile
Мариета, тортата е възхитителна!

От мен тази вечер болярски мини питки с маргаритки и история за ПраскаLaughing

И един поздрав за всички вас, прекрасни феи на кулинарното изкуство! Цък

# 374
  • Русе
Леля Ог, бонбоните са страхотни Hug
Роца, ЧРД   bouquet, много изискано меню.
Дарилка, макар че не обичам нищо лимоново, твоя мус изглежда мнооооого апетитно. Чак аз се изкушавам да го пробвам Simple Smile
Angellove, много свежа и пъстра торта! Точно си отговаря на името.
nudel, направо ми се иска да си взема една локумка от екрана, толкова примамливи изглеждат.
Меганс, Apr, Мариета много вкусни менюта при вас! А за рисуваната торта на Мариета просто нямам думи   bouquet
Аелис, как ме подсети за една бисквитена тортичка. Трябва да пробвам твоя вариант.
Венета, както винаги с интересно предложение. Никога не съм яла нудели, но ти ме замисли.
Anuk жабките са прелестни! Поздравления! И успех с диетата.

Аз пък се сдобих с едни нови формички за мини-мъфинчета и веднага ги изпробвах с едни солени кексчета. Искам обаче някаква рецепта за такива, които няма да залепват за хартията, т.е. ще се отлепят без проблем преди ядене  newsm78 Направих и няколко големи в силиконови форми - е, те си излизат без проблем естествено.

Общи условия

Активация на акаунт