Монодиета - 3 част

• 87 916
  • 734
  •   1
Отговори
# 375
Айде и аз почвам монодиета за 10 дни, дано да я изкарам до края този път Grinning

# 376
Аз съм на 24 дневната,като пропуснах първите дваа дни с макарони и ориз и сега съм на 7 ден-рибен.Ще си диетуваме двете  Hug

# 377
Три сме   bouquet

На мен днес ми е четвърти ден, но сама си определям какво да ям и е комбинация от няколко от монодиетите на първа страница. За сега съм много доволна, защото всеки ден стрелката на кантара се движи на долу и дори е повече от очакваното от мен  newsm44
Преди да започна монодиетата се пробвах с 90-дневната диета, но 2 дена качвам и 2 дена отслабвам и не ми се понрави много и я спрях. Аз ако нямам бърз резултат и волята ми изчезва Mr. Green

Слънчев и усмихнат ден   bouquet

# 378
Аз не съм се теглила и мисля след третия рибен ден да видя как се движат нещата....дано поне 1-2 кг са паднали  Praynig

# 379
Здравейте  bouquet Отдавна чета форума, но все не се решавах да ви пиша и да започна някоя от диетите, но ето че ми дойде акъл в главата и реших да опитам с диетата на : ina15

1 ден: 2 кофички кисело мляко

2 ден: зеленчуци на корем

3 ден: 5 сварени картофа

4 ден: 5 твърдо сварени яйца

5 ден: 800 гр. варено месо без сол (телешко или пилешко)

Ще я направя два пъти по пет дена, надявам се че ще има резултат !!    Nature Sun With Face

# 380
Май всеки си спазва тихомълком режима и не му се пише в темата  Wink

Вече 9 дена съм на режима и съм доволна от резултатите.. въпреки, че съм в МЦ, кантара само единия ден ме изкара +0.200.. Първоначално бях решила да не се тегля докато не премине МЦ-то, ама не успях да устискам  Mr. Green

Хайде момичета, кажете при вас как е режимчето и има ли резултати  Hug

Слънчев и усмихнат ден   bouquet

# 381
Привет и от мен  Hug
Аз продължавам напред,днес ми е 13 ден-риба и салата.Спазвам си стриктно засега.Теглих се след деветия ден и бях -2,5 кг.
Утре и вдругиден съм на картофи и салатка и мисля да си правя по един по-едър картоф на хранене във фолио и на фурната.
Успех на всички диетуващи!

# 382
МоРсКа СиРеНа поздравления за минусчето  Hug

Аз мисля да ползвам 24-дневната диета за захранване след сегашната ми, че моята е доста драстична, но това ще стане след като постигна желания резултат..  Crossing Arms

# 383
Поздравления и от мен Морска сирена  Hug А на теб Сиви ти пожелавам успех с 24-дневната диета. Аз също мога да се похваля, за 3 дни съм - 2 кг . Ще продължавам да спазвам диетата пък накрая ще видим какъв ще е резултатът  Mr. Green

# 384
сладунки от днес съм с вас  Hug
бях 2 седмица на японското чудо,но то определено не направи чудеса с мен.Резултатът е само 2.5кг.Затова реших от днес  да се подложа 10 дни на тази диета:
1 ден: 2 кофички кисело мляко

2 ден: зеленчуци на корем

3 ден: 5 сварени картофа

4 ден: 5 твърдо сварени яйца

5 ден: 800 гр. варено месо без сол (телешко или пилешко)
 Докато четях,разбрах че не съм единствената млада майка тук  Heart Eyes И аз качих много през бременността-30кг.
 Успех на всички!Весел и усмихнат ден!

# 385
Пропуснах да кажа-стартирам от 59кг  Blush ,като целта ми е 56кг  Praynig

# 386
Привет на всички   bouquet
започвам от днес , че положението е тригично  Embarassed Cry
още не съм решила кой режим ще прилагам, може би нещо сборно  Whistling
целта ми е поне 10 кг. за около месец  ooooh!

# 387
dani.m73  Hug
Незнам дали друг прави диетата в момента,но аз приключих 24дневната преди няколко дни,починах малко и утре пак почвам с макаронките Simple SmileТака че няма да си сама.

# 388
Благодаря МоРсКа СиРеНа   bouquet
сподели какъв резултат имаш след диетката  Simple Smile

# 389
Аз свалих 4 кг,като имах само 1-2 прегрешения и освен това си спестих оризовите и макаронени дни.Доволна съм от сваленото-не търся бързо отслабване,а трайно  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт