Монодиета - 3 част

• 87 894
  • 734
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Само гледай дните с въглехидрати да са по-малко и да не са поредни  Wink Освен картофите и бобовите, въглехидрати са всички плодове и зеленчуци  Peace

# 421
Здарвейте!
Започнах диетат на Snow4eva - 7 дневната.
записвам се тук, за да се стимулирам и да не прегрешавам.
Дано да издържа.
Има ли някой на монодиета?

# 422
Здравейте  Simple Smile
И аз се почвам от днес с диетата на Боряна. Ако някой иска с мен, ще се радвам да споделим битката заедно.
Хубав ден и успех на топящите килцата дами #Crazy

# 423
rali44ка , love.p.v.   welcome welcome и аз съм на линия до края на седмицата разделно но после съм при вас. Включила съм и народни танци два пъти седмично. Дано тоя път успея.

# 424
rali44ка , love.p.v.   welcome welcome и аз съм на линия до края на седмицата разделно но после съм при вас. Включила съм и народни танци два пъти седмично. Дано тоя път успея.

Оооо, супер, не сме сами Simple Smile Хубаво е, че ще спортуваш. Велоергометърът е до мен през целия ден, а хич не ми се качва, макар да знам, че трябва Simple Smile И това ще стане. Успех Simple Smile

# 425
И аз от утре ще почна някоя от монодиетите,пиша тук да ми дадете кураж,че нямам никава воля .
Искам да сваля поне 5-6 килограма ,но ако е удвоят ще е супер Simple Smile

# 426
  • варна
здравеите,
аз не съм на монодиета но редовно ви следя , кой колко сваля. Искам да питам mimi_msm,къде ходиш на народни танци? и каква е таксата,приемат ли новички и от колко часа са тренировките. отдавна съм навита да ходя , но няма с кой . благодаря ти предварително  bouquet

# 427
И аз от утре ще почна някоя от монодиетите,пиша тук да ми дадете кураж,че нямам никава воля .
Искам да сваля поне 5-6 килограма ,но ако е удвоят ще е супер Simple Smile

Успех. Аз съм на монодиетата на Боряна. Днес ми е 3-ти ден и съм 2 кг надолу. Имам да свалям към 10-12 кг (даже повече), но предвид, че идват празници, едва ли ще успея на по-дълъг режим да съм. Мисля 20 дена да я правя и после разделно хранене. Имам леки прегрешения: 1 ден: 2 коф. кис мляко, но с 50 гр. суджук, че ми пристърга стомаха; 2-ри ден: зеленчуци, но със малко сол и зехтин.

По принцип знам, че сол и мазнини не трябва да се употребяват, но аз мисля да не ги изключвам напълно, защото след диетата по-лесно ще добавя нови храни. Това е мое мнение. Не знам дали е правилно Simple Smile Успех пожелавам Simple Smile)) Hug

# 428
Диета от Дандулина

1 ден – 1 кг Картофи

2 ден - Плодове
3 ден - Сирене 500 гр
4 ден – Яйца - 6 бр
5 ден - Пилешко месо – 500 гр
6 ден - Зеленчуци - 1кг
7 ден -  Кисело мляко – 3 кофички
8 ден - Кашкавал – 500 гр
9 ден - Риба – 500 гр
10 ден - Вода на корем

Здравей аз почвам тази ,днес възнамерявам да ям картофи с оцет , за утре ще му мисля ,но смятам да заменя месото със кисело мляко по-нататък
А и не мисля ,че солта и мазнините са много голям проблем,ако са в малки количества
За мен първите 2-3 дена са най-трудни ,после се нахъвам Simple Smile Grinning

# 429
Супер, аз правих една подобна за 7 дена. Те всъщност всички монодиети са еднотипни де  newsm12
И на мен първите три дена са ми най-трудни, а също и като видя малко резултат. Затова и писах тук, та да има някой, който да ме разбира, подкрепя и надъхва Simple Smile Даже само мъжа ми знае, че съм на диета, защото веднага ще почнат да ми дават акъли, че не е здравословно и т.н., което може би е вярно, но не е здравословно и да се тъпча с какво ли не и то по всяко време Simple Smile Та дано с теб и другите успеем да достигнем заветните цели Simple Smile Имам няколко дрешки, които така искам да ми станат Simple Smile
Днес съм на 5 яйца, но пак няма да са точно сварени, че не обичам много. Мисля, с малко зехтин да ги изпържа (колкото и да е вредно), а после с 1 лъжичка домашна лютеница да ги подправя.  newsm64
Успех с картофите Simple Smile
П.С.: Само да споделя, че си позволявам и люти чушки, но малко Simple Smile

# 430
Момичета, как вървят диетите? Никой не дава фийдбек Sad  newsm78

# 431
Момичета, как вървят диетите? Никой не дава фийдбек Sad  newsm78

Аз днеска съм на плодове. Не съм се теглила след плодовия ще се изтегля и ще дам резултат.

# 432
Добро утро, момичета Simple Smile
И аз да се отчета за миналите монодиетични дни Simple Smile
Кг: - 4
Талия: - 7
Ханш: - 3
Гр.обик.: - 3

Продължавам напред до постигане на -10 общо : smile3508
Успех и на вас  Hug

# 433
Здравейте от мен. Да направя и аз едно срамно завръщане с много килограми за сваляне, в последствие на липса на всякаква дисциплина. Както знаете с помоща на тази диетка успях да сваля 10-тина килограма,които си задържах цяло лято,но сега пак върнах всичко,така че ето ме тук на линия, започвам от днес с плодове, че това ми е налично вкъщи. Здравейте на всички стари муцуни,които ме помнят от миналата година  Hug и най-вече Snow4eva  Hug

# 434
Супер, че си се решила да се завърнеш Simple Smile Успех ти пожелавам, sissleyy Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт