Монодиета - 3 част

• 87 893
  • 734
  •   1
Отговори
# 435
Благодаря  Flutter ето и линийката смених първоначално 10 килограма,пък после ,ако ги постигна тези резултати и силно се надявам,този път ще направя всичко възможно да достигна мечтаните килограми.Искам да отбележа, че благодарение на тази диета,този форум и тази темичка, предният път се мотивирах и отслабнах,но ключа е постоянно да ви навестявам, че иначе излизам от пътя  Embarassed

# 436
А аз най-много се мотивирах, когато се оказа, че любимите ми зимни дрехи са ми отеснели Sad И после реших да дойда тук, за да имам кураж за постигане на целта. Но ми е трудно в някои от дните. Вчера трябваше да съм на кис.мляко, но вместо това изядох към 150 гр. кашкавал за целия ден. Пак имаше ефект, но ми се ще да не се изкушавам от други неща. Като цяло си е трудно, но после се чувствам наистина по-добре и физически, и психически Simple Smile
Поддържам те в борбата ти Simple Smile

# 437
здравейте и от мен, нова съм в темата.
Прочетох увода и темата до 3-та страница...
Едно не разбрах...в крайна сметка тези свалени кг запазват ли се или не ? И с какъв режим след това.
Имам да свалям точно 5 кг. На талията са ми обаче... Дали ще успея с тази диета да се оттърва от тях трайно?

# 438
Според мен, niama_me, много зависи. След диетата не трябва веднага да почнеш да се тъпчеш Simple Smile Аз лично правя монодиета, в която има включени и сол, и мазнини, за да може организма да не отвиква от тях и след това да се опитва да си ги запасява като свърши диетата, което води до веднагическо връщане на килограмите. Преди 2, 5 години бях свалила 25 кг от 2 тура монодиета, всяка по 28 дена. След това си върнах към 3-4, което беше поносимо. Въпросът е да не се отпускаме много, а сега наближават празници и изкушения дебнат от всяка маса Simple Smile
Относно талията искам да ти кажа, че аз първо на талия намалявам от тази диета, но всичко е строго индивидуално, за съжаление. Мисля, че за 20 дена може и да постигнеш желания резултат. Стискам ти палци  Praynig

# 439
Благодаря,
в момента ме е пипнала някаква настинка, като се пооправя ще пробвам.
Че сега е цяло кощунство да седя гладна и болна. Като парцал съм.........

# 440
love.p.v.,коя е 28-дневната моно?може ли да я напишеш?  bouquet

# 441
  • София
Цитат
Едно не разбрах...в крайна сметка тези свалени кг запазват ли се или не ? И с какъв режим след това.
За след моното си избери от сега някой режим, който ти допада и ще ти е лесно да го спазваш, без да се чувстваш лишена от нещо любимо  Peace Или Сонома, или Папе, или Ори, или Зоната... просто да задържиш резултата и да се храниш пълноценно в същото време   bouquet

# 442
Добро утро, момичета Simple Smile
И аз да се отчета за миналите монодиетични дни Simple Smile
Кг: - 4
Талия: - 7
Ханш: - 3
Гр.обик.: - 3

Продължавам напред до постигане на -10 общо : smile3508
Успех и на вас  Hug

Ти диетата на Боряна ли правиш?

# 443
coolsexyy, да, тази на Боряна, но с малки изменения, защото в сряда и петък си постя, а и както казах, не изключвам сол и мазнини, но те са в по-ограничени количества. Засега за 7 дена съм отслабнала 4 кила Simple Smile Искам още 6 и съм си дала срок до макимум 20.12. Надявам се да успея. Движа се уморено, не спортувам, но гледам да се разхождам интензивно по 30-40 мин на ден.
ina15 28 дена правих една и съща монодиета, но я повторих 4 пъти. Чувствах се много добре, но в дните с вода едвам издържах и се е случвало да изям домат или нещо друго. Ето я и нея:

I ден: 1 л. прясно мляко
II ден: 2 или макс. 3 коф. кис. мляко
III ден: 300 грама месо - може и някакво филе, може и скара
IV ден: 1 кг. зеленчуци
V ден: 1 кг. плодове
VI ден: 1 л. сок от компот
VII ден: вода на корем.

Само да добавя, че аз не съм от най-волевите, и ако някой ме почерпеше с бонбон към края на диетата, си го хапвах. На всеки тур от 28 дена съм отслабвала видимо с 12 до 13 кг.

# 444
  • София
Цитат
За този ден не намирам логика  #Crazy
Аз бих го прескочила или заменила с яйца   bouquet Просто на мен ми се вижда мега безмислен  Peace

# 445
Цитат
За този ден не намирам логика  #Crazy
Аз бих го прескочила или заменила с яйца   bouquet Просто на мен ми се вижда мега безмислен  Peace

Хахахах, и на мен честно казано, но така ми я споделиха. Аз да ти кажа, колкото и нередно да е, го заменях с някой сок от по-скъпичките - задължително от грейпфрут, защото компоти я има, я няма Simple Smile
Аз яйца пък хич не обичам, ама се жертвам Simple Smile

# 446
Здравейте момичета!
От днес и аз започвам диетата на Боряна. Имам да свалям 10 килограма и се надявам до 31.12.2011 да успея да сваля по-голямата част, а защо не и всички. Надявам се с ваша подкрепа да успея!

# 447
Айде и аз от днеска сериозно при вас. Смятам да изкарам на плодове днешния ден и на вода. Утре почвам с картофи варени. Два пъти седмично народни танци  Laughing Laughing Laughing

# 448
  • София
Здравейте, момичета! Hug
Отдавна не съм се весвала тук, но това не значи, че не бих се завърнала за смъкването на някое друго килце  Sunglasses Laughing
Моята любима диета е 24-дневната и от вчера съм на нея. Първият ден беше спагети, но тъй като лунувах преди това, не ми се отрази с минус, а имах 500 грамов плюс.
Не е болка за умиране, днес продължавам на кюфтета със салата /днес, утре и в петък/
Покрай предстоящите празници ще ми се наложи да я видоизменя малко, но въпросът е принципно да я съблюдавам, за да се постигне нещо. Очаквам най-реалистично да са -3-4 кг. Поне практиката така показва при мен.
Виждам познати личица! Hug Много се радвам да се засечем отново!  bouquet Стискам палци и успех! А така и ще се подкрепяме!
 Hug

# 449

Snow4eva успех  Hug

Общи условия

Активация на акаунт