Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представляват монодиетите?
Какви са ползите и недостатъците от монодиетите?
Какви са препоръките за избор на продукти за монодиета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представляват монодиетите?
-
Какви са ползите и недостатъците от монодиетите?
Ползите от монодиетите включват бързи резултати, гъвкавост при избора на храна, подобрена храносмилателна система и удобство. Въпреки това, недостатъците включват дисбаланс в хранителните вещества, краткосрочни ползи, риск от дефицит на основни хранителни вещества и вероятност за бързо възстановяване на загубеното тегло след приключване на диетата.
-
Какви са препоръките за избор на продукти за монодиета?
-
Какви са препоръките за поддържане на монодиета и спазване на монодиети?
-
Какви са някои примери за монодиети?
ето и линийката смених първоначално 10 килограма,пък после ,ако ги постигна тези резултати и силно се надявам,този път ще направя всичко възможно да достигна мечтаните килограми.Искам да отбележа, че благодарение на тази диета,този форум и тази темичка, предният път се мотивирах и отслабнах,но ключа е постоянно да ви навестявам, че иначе излизам от пътя
И после реших да дойда тук, за да имам кураж за постигане на целта. Но ми е трудно в някои от дните. Вчера трябваше да съм на кис.мляко, но вместо това изядох към 150 гр. кашкавал за целия ден. Пак имаше ефект, но ми се ще да не се изкушавам от други неща. Като цяло си е трудно, но после се чувствам наистина по-добре и физически, и психически
Или Сонома, или Папе, или Ори, или Зоната... просто да задържиш резултата и да се храниш пълноценно в същото време