Монодиета - 3 част

• 87 886
  • 734
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Herzen Hug благодаря ти!  bouquet
Радвам се да те видя! Grinning
Днес ми е втори ден на кюфтетата, имам си и минусче. Продължавам по план!
Хубав ден на всички и успех! Hug

# 451
  • София
 Hug Здравейте!
Май съм самичка тук...  Sad
Продължавам - трети ден кюфтета и салата. Кантарчето върви надолу, но бавно... нищо, важна е тенденцията! Sunglasses
От утре съм на пилешко и салата - пак три дни.
Хубав уикенд! Hug

# 452
Snow4eva,успех! Hug
чудя се дали да не те последвам..

# 453
  • София
Ина Hug благодаря ти!
Хайде, мятай се... още няколко дни до празниците, все ще е от полза!
Аз в събота и неделя направих нещо като лунуване и малко я видоизмених, но от днес съм си на пилешко и салата - за 3 дни. След това ще имам време за риба и салата и идва Бъдни вечер. Но за 4-5 дни може да се направи и някоя друга моно. Все поне 1- 1.5 кг би трябвало да сваля трайно.
Хубава вечер! Hug

# 454
Snow4eva, Hugгерой си ти! Hug  bouquet Embarassed
след нг си харесах ето тази диета;
http://www.tia.bg/?c=n&id=1546

# 455
  • София
Ина Hug Благодаря ти! Ама чак пък герой...  Embarassed
Много е трудно тия дни - купони, празненства... опитвам, ама все има някакви дребни прегрешения, добре, че са 1 път на ден, така че държа фронта горе-долу.
А диетата ти е много страхотна!  bouquet
Огледах я внимателно и идеята ти да се започне клед празниците е много добра!
И обезателно трябва да я впишем в първа страница, ама това ще е в следващата тема.
Освен това, наистина е моно, а в същото време създава моно-хранителни навици, които все пак са много гъвкави и си е начин на хранене, който може да се превърне в основен. Виждам и възможност за комбинация със Сонома, Папе /а това ми харесва още повече/
Браво, че я откри!
Аз наистина ще я почна от 2-ри януари! Ще се радвам да сме заедно! Hug

# 456
о,с удоволствие! Hug
и аз много съм щастлива да сме заедно. Laughing
аз не си падам много по плодове,а именно млечни и зеленчуци, и ми съвпада със стила на хранене.
тъкмо ще я свършим и ще дойде време за житния,нали?
значи до 2.01. Hug  bouquet
светли празници ти желая!  bouquet

# 457
  • София
 Hug Чудесно! И аз се радвам!
Ще си правим компания, ще се подкрепяме и ще се подсещаме за салати и варианти със зеленчуци. Първите 2 седмици ще са трудни! Хич не си правя илюзии, че няма да издивявам вечерите! Но пък - сигурна съм, че ще има резултат!
За житния... не знам още. Миналата година прекалих с житото. Но дотогава има доста време!
А от 2-ри - съм на линия!
Много хубави празници, спокойни, с ведро настроение! Hug  bouquet

# 458
  • София
Честита Коледа! Hug Много здраве, радост, успехи и любов!
Отминаха празниците и понеже се трупнаха 2 килца - от днес ще направя 4 дни и половина моно /кис. мляко, яйца, месо, зеленчуци всяко нещо по 1 ден/ преди Новата година.
Хубава седмица! Hug

# 459
  • София
Здравейте! Hug
Карам си на полу-моно /през деня си е моното, а вечерта го гарнирам със салата/ и затова и резултатите ми не са бързи, но все пак тенденцията е надолу! Таман ще си смъкна каченото и ще дойдат пак 3 почивни дни  Sad То хубаво, че са почивни, но защо така ми се отразяват, като с нищо не прекалявам?! Важното е, че макар и с килограмни амплитуди - все пак стоя на едно място!  Sunglasses
Ина Hug моето обещание от 2-ри остава! На линия ще съм!
Хубав ден и весели празници! Hug

# 460
ina15 супер режим и я съм с вас момичета от 02.01   bouquet  bouquet  bouquet
Весело посрещане на новата година.

# 461
  • София
Честита 2012, мили момичета! Hug
Много здраве, успех, любов и късмет!
mimi_msm  Hug чудесно! Ставаме по-голяма компания и ще си помагаме! Значи ще сме трички Sunglasses Супер!
Ина  Hug
Днес на обяд похапнах, но вечерта я пропускам и от утре - стабилен режим! Хубавото е, че е и понеделник, по-лесно ще се гледат седмиците.
Преди малко разгледах отново диетата - бях останала с впечатление, че само първите 2 седмици ще са по-трудни, но като й хвърлих по-задълбочен поглед - оказва се че от 5 седмици само третата ще е приятна и лека Laughing
Успоредно с това, за да ми е съвсем гадно - ще пробвам да спра и цигарите  Grinning
Сетих се нещо да ви попитам - как разбирате от написаното - през първата седмица може ли ябълки да се ядат? Защото се споменава това във втората, но като че ли може. Поне аз така го разбирам.
Хубава вечер и до утре! Hug

# 462
Привет!
Ще ми се да направя сега след празниците 3 дни само на прясно мляко за да привикна на по-диетично хранене, а след това да изкарам поне 3  петдневки чисто моно режим.
Зле ми се отразиха не само празниците, но и целият декември месец. #Cussing out
И мисля да направя направо 2 седм. моно, 2 седм. японско чудо!!!!!!!

# 463
Привет и от мен и честита 2012 Simple Smile

След известни проблеми,които се надявам,че вече са минало,подтикващи ме към тъпкане с храна се налага да сваля около  10 кг (целта е 48-50 кг)
Избрах монодиета ,защото аз съм от хората които нямат много силна воля и ми трябва една такава диета с бърз резултат, с която ще вляза във форма ,а после ще му мисля .. Grinning

Цитат
Диета от siwila
За 7 дни отслабнах 10-11кг - но това беше целта. Целта беше да се нормализира функцията на сърцето и да спадне кръвната захар.
През тези 7 дни изяждах по 1 плод, 200гр.кис.мляко обезмаслено,варени броколи и карфиол и салати от листни зеленчуци с репички и краставици. Без сол и зехтин. Лим.сок - колкото желаеш.Така се храних тези дни и победих смъртта. И много,много ходене-не тичане,не други гимнастики. Ходиш,почиваш и продължаваш напред. Това се случи с мен.

Тази диета е идеална за мен, но смятам да пропусна броколите и карфиола..е успех на всички Simple Smile

# 464
  • София
Калинчи  Hug успех с диетата! Но защо само на прясно мляко? Аз бих избрала киселото. А и три дни само на едно нещо... newsm78 Успех! Hug
vivileon Hug Стискам палци!

Общи условия

Активация на акаунт