Монодиета - 3 част

• 87 868
  • 734
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
от днес и аз минах на монодиета,понеже се нуждая от диета,която има бързи резултати....имам нужда да сваля доста....започвам от 87кг и след всяка монодиета  ще се тегля и ще докладвам...мисля да направя 3 монодиети една след друга...
-----------------------------------------------------------------------------
1 ден - 1 литър прясно мляко
2 ден - 6 твърдо св. яйца
3 ден - 1/2 кг месо пилешко или телешко варено
4 ден - 3 кисели млека
5 ден - зеленчуци
6 ден - плодове
7 ден - вода
-------------------------------------------------------------------
1,2 ден-варени картофи
3,4ден-варени яйца (кам 8 бр)
5,6 ден-кисело мляко не повече от 1% масленост (4 кофички)
7,8ден- пил.месо и риба (печени или варени)
9,10ден-плодове и зеленчуци
------------------------------------------------------------------------------------------------
1 ден: 2 кофички кисело мляко

2 ден: зеленчуци на корем

3 ден: 5 сварени картофа

4 ден: 5 твърдо сварени яйца

5 ден: 800 гр. варено месо без сол (телешко или пилешко)
---------------------------------------------------------------------------------------------

тези 3 диети си избрах според това,което ям нормално и които ми допаднаха.........

# 466
Честита нова 2012 година преди всичко здраве и щастие и много свалени килограми  Laughing Laughing Laughing
Радостно е че групичката става все по голяма надявам се да се подкрепяме взаимно и да имаме добри резултати. Аз се впуснах още от първи на картофки, днеска ще хапна сиренце а утре или плодове или кисело млекце.
Snow4eva и аз така разбрах ябълки може да се похапват. Аз предподготовка ще изкарам едно моно от първа страница. За цигарите стискам ти палци миналата година ги отказах и съм напълно нов човек /лично аз ги спрях със книгата на Алън Кар не пуша/ако искаш пиши на лични ще ти я пратя имам я електронен вариант  spam2 spam2
Имам да свалям 10-12 кила и докато не постигна целта няма да се откажа и се надявам тука групичката много да се подкрепяме,че иначе като си сам ентусиазма ти свършва бързо. Приятен ден на всички и най вече режимен.

# 467
Привет и от мен и честита 2012 Simple Smile

След известни проблеми,които се надявам,че вече са минало,подтикващи ме към тъпкане с храна се налага да сваля около  10 кг (целта е 48-50 кг)
Избрах монодиета ,защото аз съм от хората които нямат много силна воля и ми трябва една такава диета с бърз резултат, с която ще вляза във форма ,а после ще му мисля .. Grinning

Цитат
Диета от siwila
За 7 дни отслабнах 10-11кг - но това беше целта. Целта беше да се нормализира функцията на сърцето и да спадне кръвната захар.
През тези 7 дни изяждах по 1 плод, 200гр.кис.мляко обезмаслено,варени броколи и карфиол и салати от листни зеленчуци с репички и краставици. Без сол и зехтин. Лим.сок - колкото желаеш.Така се храних тези дни и победих смъртта. И много,много ходене-не тичане,не други гимнастики. Ходиш,почиваш и продължаваш напред. Това се случи с мен.
д
Тази диета е идеална за мен, но смятам да пропусна броколите и карфиола..е успех на всички Simple Smile
ЛЕЛЕ Т
това си е жив глад!!!!
Калинка малинка, много ми допада твоя план!!!!

Последна редакция: пн, 02 яну 2012, 14:14 от Калинчи

# 468
  • Варна

Калинка малинка, много ми допада твоя план!!!!

мерси!!!дано издържа до край!!!

# 469
Аз искам да споделя моя опит с монодиета - шоколадова. Първият път кат я пробвах, резултатът беше зашеметяващ - за 2 седмици свалих 10 кг, които после с бавно захранване задържах. Само че не ядях 2 седмици само шоколад ами на вечеря хапвах и малко някаква салата.

Вторият път като я пробвах се обринах на третия ден...тялото ми май реши, че не иска шоколад, затова ми избиха странни сини пъпчици. Веднага спрях и на другия ден нищо ми нямаше. Сега почвам хранителен режим, но за тези, които се съмняват в шоколада - действа, стига да нямате проблеми с алергиите като мен. : )

Късмет на всички.

# 470
Аз искам да споделя моя опит с монодиета - шоколадова. Първият път кат я пробвах, резултатът беше зашеметяващ - за 2 седмици свалих 10 кг, които после с бавно захранване задържах. Само че не ядях 2 седмици само шоколад ами на вечеря хапвах и малко някаква салата.

Вторият път като я пробвах се обринах на третия ден...тялото ми май реши, че не иска шоколад, затова ми избиха странни сини пъпчици. Веднага спрях и на другия ден нищо ми нямаше. Сега почвам хранителен режим, но за тези, които се съмняват в шоколада - действа, стига да нямате проблеми с алергиите като мен. : )

Късмет на всички.

А какво беше количеството шоколад на ден? Crazy

# 471
Не гладувам много..зелена салатка + кис.мляко и 2 ябълки..
Засега издържах,смятам да ям неограничено количество зел.салата + краставици
НЕ се понасям с тези килограми.. направо не съм аз..

# 472
Честита Нова Година и от мен. От три години чета вашите постижения, но днес реших и аз да стана част от това голямо семейство на отслабващите. Hug

# 473
Калинка-малинка и аз съм си наумила да приложа три последователни монодиети, дори съм си написала на лист примерно меню за всичките дни и съм го лепнала на хладилника. Желая ти успех  newsm10 newsm10

# 474
ketuna   welcome welcome
Радостно е че групата става все по голяма. Аз съм режимна и съм днеска на кисело млекце.

# 475
  • в колонките
        Здравейте,монодиетуващи красавици, Hug
     Разбира се,че се отслабва с шоколада.В 100гр.се съдържат 530-550кал.Ако много ви се хапва можете да си го позволите,като с него замествате 1 или 2 хранения.Ако пък искате само на шоколад да си изкарате денят,то се запасете с 2 шоколада с по-голям % какао и ви гарантирам минусче на др.ден.Че не е здравословно е ясно,както е ясно,че ще свалите от него.Аз съм хапвала така,но диабетичен,че да ми мине желанието за шоколад. Heart Eyes
      Хубав,отслабващ монодиетен ден на всички.  bouquet

# 476
 Това с шоколада е чудесна идея. Шоколада може да бъде 1ден от по-дълга монодиета. По-добре е според мен от спагетите и тортите на 90-дневната диета.

# 477
Здравейте,как върви гладуватенто ..
Аз за днес не съм хаплава нищо,но не изпитвам глад ,сега пия кафе и вода ,по-късно ще си направя една зелена салата +много краставици и мляко и за десерт зелена ябълка , а тази диета с шоколада е толкова примамваща ,но засега се придържам стриктно към една.Като свърша тази диета започвам  ето тази шоколадова монодиета :

Цитат
Продължителността на диетата е от 5 до 7 дена. След края й трябва имате почивка от поне 5 дена, преди да я започнете отново.

През деня са позволени два шоколада от по 40 грама, кафе и чай без захар, обезмаслено мляко и неограничено количество вода. хубаво е напитките да се поемат 3 часа след яденето, защото тогава усещането за глад се връща, а напитките го притъпяват.
Казват, че за 5 дни е възможно да отслабнете с 6 килограма.

# 478
  • София
Здравейте! Hug
Голямо раздвижване в темата! Радвам се! Пожелавам на всички успех и воля!  bouquet
При мен всичко е по план - вчера имах дребна забежка, но ще го таксувам като завършил успешно! Продължавам напред. с цигарите се справям също отлично! А иначе:
закуската 8.00 - 1 чаша портокалов сок
12 ч . 1 кисело мляко
16ч. - 1 кисело мляко
вечеря-към 20 ч. - ще бъде богата салата с малко сирене.
Пожелавам успех на всички! Hug

# 479
ЕЕЕЕЕЕЕЕ днес трябваше да ям само портокали. Справих се до седем вечерта, а сега ям едни скариди, ама без нищо, без добавки и т.н. Може би не трябва да се изхвърлям от първия ден на плод, трябва плода да ми е към петия. Приемам съвети  smile3505

Общи условия

Активация на акаунт