Монодиета - 3 част

• 87 852
  • 734
  •   4
Отговори
# 510
аз ще комбинирам с лунната.ще съм на сок от моркови,плодове и зеленчуци.
добре дошли на новичките!и успех! Hug
при първи напредък,ще споделя резултат.сега само започнах да си влизам в дрехите..все е нещо.има надежда!
др.седмица даже смятам и фитнес да включа.
ако има някой желание и е от плд,търся компания... Praynig
хубав диет ден!
честит празник на всички именници! Hug
пс:
снощи се издъних..но умерено.. Embarassed

Последна редакция: пт, 06 яну 2012, 17:07 от ina15

# 511
Аз малко се поизложих...втори ден ми е на карфиолената супа-вчера беше ок,но днес от сутринта ме мъчи глад и преди малко изядох няколко сурови бадема,но довечера пак само супа  Sad.
За утре още не съм решила какво ще ям-яйца,мляко или картофи.

# 512
ina15 кой ден е лунната?
МоРсКа СиРеНа защо два дена на едно и също  Embarassed Embarassed
Аз смятам че задържам вода, корема ми е станал като на бременна в девети месец  ooooh! ooooh! ooooh! а съм яла малко ориз и вчера вечерта плодове а ми се е надул и незнам от какво. Аман бе така бързо качам а нищо не свалям. Дано устискам тая вечер като се нареди семейстовто на масата.

# 513
на 9-ти е луната,но по детоксикацията от утре се започва-3 дена.

# 514
Аз днес до към 6 супер и после излагация с тия именни дни,НО от утре само на фрешове,кафета ,прясно мляко и чай ,грам воля нямам  tantrum
mimi_msm устискай още малко и скоро ще се радваш на супер резултати Hug
ina15 дай малко инфо за лунната,че нищо не знам  Embarassed..хич не съм наясно ,мерси предварително:)

P.S. Не забравяйте и креватната гимнастика,там се горят най-много калории luvbed

Успех сладурки :*

# 515
погледни в темата за лунната и детоксикацията.

# 516
mimi_msm и аз не знам защо реших 2 дни на едно и също,но днес съм на картофи,а утре- яйца.За по нататък мисля да почна 24 дневната на  Snow4eva,защото тя ми е най-лесна и приятна.
Успешен ден на всички!

# 517
Здравейте сладурки!Днес съм на картофки(пе4ени,цели).Така най ги оби4ам.Не съм се теглила,но това е умишлено.Ще видя резултата 4ак на 10-ден.
Хайде успех от мен!

# 518
Привет на монодиетуващите. Днеска съм с прегрешения но наблегнах на месцето. Едно парче баница и успях да устискам без торта, което си е голямо постижение. Довечера ще имаме гости но смятам да съм съвсем прилична и без това от обяд нищо не ми се яде  Laughing Laughing радостното е че се задоволявам вече с по малко храна и не ламтя за сладки неща.
vivileon утре ще те подкрепям напълно и аз ще съм така.
Аз точна диета нямам ако днеска имам наготвено месо ям само месо, ако е варива варива смятам че и така ще се получи диетуването вие какво мислите  newsm78 newsm78 newsm78 иначе ми е много задължаващо днеска картофи примерно утре плодове и почти не спазвам.

# 519
и аз съм в издънки по край празниците.. Embarassed
но за 1-ви път не се тъпча,опитвам разни "неща"извън менюто..
споделих,дано не ми се и залепи..
успех на всички! Peace Hug

# 520
и аз съм в издънки по край празниците.. Embarassed
но за 1-ви път не се тъпча,опитвам разни "неща"извън менюто..
споделих,дано не ми се и залепи..
успех на всички! Peace Hug
и аз от опитване от понеделник ще съм на японското чудо!!!

# 521
  • Варна
аз след 1 седмица на уж диета си запазих свалени 1,5кг през първите 2-3 дена.....

мисля като за начало,че ми дойде доста крайна тази диета и смятам да изкарам тази седмица на малко по-силна храна.....днес на варени картофи(с копър и сух чесън),утре на варена царевица.....нещо такова......щото като гледам вие всички имате да сваляте по няколко кг,докато при мен са доста,т.е. аз ям повечко  Embarassed.....и вече като съм готова да имам дни само на плодове или зеленчуци....

имам и един въпрос......не видях в диетите(може и да съм пропуснала) да има дни с варено жито,грах или царевица.....та може ли да правя и такива дни?

# 522
Добро утро, момичета Simple Smile
Не знам как в при вас, ама аз не мога и не мога да почна ... Все нещо си опитвам да си намирам оправдания и основната фраза " от понеделник" си я повтарям нонстоп. Ще се опитам, но по цял ден съм в нас сега и така ми се дояждат какви ли не неща... Сигурно ме разбирате. Та... стискайте палци да мога да се включа с хубави новини Simple Smile
Хубав ден   bouquet

# 523
Можеш Калинка Малинка. Моята шефка изкара 20 дни на монодиета и отслабна с девет килограма. Правеше дни на грах, леща, боб, дори имаше ден на хляб, защото много обича. И то не черен хляб, а бяла питка. Въпроса е да ядеш едно и също целия ден.  smile3505 успех

# 524
Добро утро. Май сме две тука, които не могат да започнат. аз съм същата. Все има нещо, което ми пречи да е от днес. Все повтарям, че до лятото има време, ама то стана три години все имам време.
Желая ти успех. Трябва все някога да успеем. И аз съм в къщи по цял ден и ям като кърмаче, ама не моно  smile3511

Общи условия

Активация на акаунт