Монодиета - 3 част

• 87 838
  • 734
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
Можеш Калинка Малинка. Моята шефка изкара 20 дни на монодиета и отслабна с девет килограма. Правеше дни на грах, леща, боб, дори имаше ден на хляб, защото много обича. И то не черен хляб, а бяла питка. Въпроса е да ядеш едно и също целия ден.  smile3505 успех

благодаря ти за отговора!!!!!!!и аз щях да питам за дни само на хляб,ама викам да си трая по-добре,че като знам какви са момичетата от другите теми за диети в бг-мама..... ooooh!аз също мн обичам хляба и мисля да пробвам...е няма само на въглехидрати да я карам естествено,ама като за начало,а и като видя резултати на кантара ще се амбицирам повече....

# 526
Миналата година изкарах шест дни на монодиета, от които отслабнах с четири килограма и до преди празниците си ги задържах. Трите ми бяха на варени картофи, а другите три дни на черен хляб Вита, ама ядях по един хляб за деня, а не по три филийки. Много добре ми се отрази. Само дето сега нещо не мога да започна ама имам време  smile3521

# 527
Добро утро. Май сме две тука, които не могат да започнат. аз съм същата. Все има нещо, което ми пречи да е от днес. Все повтарям, че до лятото има време, ама то стана три години все имам време.
Желая ти успех. Трябва все някога да успеем. И аз съм в къщи по цял ден и ям като кърмаче, ама не моно  smile3511

Успех и на теб Simple Smile)) Чудя се аз кой вариант да подхвана, че да ми е най-лесно... Май пак имам оправдание да не почвам под претекст, че обмислям кой вариант моно е подходящ... Ох, ама съм и аз... Пак ще пиша де Simple Smile не зарязвам каузата. И наистина има време до лятото, ама май сега трябва да се почнем  ooooh!

# 528
kalinka-malinka_83 аз пък вчера за първи път направих чудесна баница. Целият ден изкарах на три парченца от тая баница. Смятам че също е моно какво като е баница друго обаче не съм яла. Аз точен режим нямам. Ако днеска имам наготвено месо ям месо, ако е варива варива, смятам в седмицата по един ден и кисело мляко и един плодов да откарвам, дори ще си направя и един само шоколаден  Embarassed Embarassed Embarassed.
ketuna и аз като тебе все си мисля че има време после другите лятото слаби аз пак дебеланка цоцоланка затова сега съм почнала от рано.
love.p.v. зора е да се почне първия ден  Laughing Laughing Laughing

# 529
  • Варна
мими мсм,не че мн разбирам,ама според мен баницата не е мн моно.....поне по начина,по който аз я правя(кори,олио,сирене,кис.мл)......иначе и аз мога да карам само на баница цял ден....в същност май всякакви въглехидрати ми харесват(преди време бях на Дюкан и мн ми липсваха боб,грах,леща,царевица,макарони и др. храни от брашно).....

сега се сетих,че и макаронките стават за монодиетата......

тази седмица се надявам да си остана моно до края.....

# 530
mimi_msm ,много ми харесва идеята ти.сега след луната,може и да започна подобно моно-да въртя дните на 90-дневната,но в моновариант.
и въглехидратният-или шоколадов,или тестян.. Mr. Green
успешна нова диет седмица на всички! Peace Hug

# 531
kalinka-malinka_83 хич даже не е моно баницата  Laughing Laughing Laughing Но драстичните диети ме побъркват а и мисълта че няма да ям определени храни ме подтиква към още по голямо ядене  Joy Joy Joy натъпквам се със забранените храни и си казвам от утре почвам. За да избегне това аз и моя организъм съм си решила да карам такъв вариант. Баницата беше изключение и след баничния ден карам на кисело млекце и плодове. Макарони стават даже с доматен сок придружени и салатка.
ina15 мен така ми е добре 90 дневната ме задължава много да готвя днеска боб утре месце а това каквото имам в къщи налично може два дена месо /но само това/ или два дена ориз Laughing Laughing Laughing ще видя след един месец резултата от моята моно диета  Wink Wink Wink

# 532
здравейте от днес и аз се присъединявам към вас : ) като мисля да пробвам тази :

1ден-варени картофи до 1кг.
2ден-варени яйца към 6 бр
3ден-кисело мляко или прясно мляко общо до 1.5л
4ден-пил.месо 500 гр.
5ден-500гр. извара
6ден-500гр. кашкавал
7ден-500. шунка
8ден-500. риба
9ден-плодове и зеленчуци 
10ден-чай от шипки и вода : )))

# 533
Здравейте монолитки  Grinning, и днес както всеки ден от три години издържах до шест часа и след това  smile3511.  Интересно е, че съм абсолютно непостоянна и безволева и въпреки това си казвам ееееееееее от утре  smile3505. Ако издържа четири дни нямам равна, но това не ми се е случвало от миналата година.  Успех на всички. От утре и аз съм с вас. Подкрепете грешната монодиетка  с голямата уста, и четирите стомаха.  cook

# 534
От днес и аз с вас  Peace

# 535
Отново съм на линия. Отново ново начало  newsm44

# 536
ketuna newsm62 newsm62 сутрешно много ме развесели с тия четири стомаха.
Аз съм си режимна снощи бях на салатка пипер и корема ми се задоволи само с това, което ужасно ме учуди като за целия ден се преборих с едно кисело мляко и два три портокала за вечеря и един час народни танци. Доволна съм от себе си на кантара не смея да се кача, може би другата седмица. Днеска не съм го измислила още какво ще е.
dani.m73  welcome welcome какво имаш да сваляш и на коя диетка ще бъдеш?
ketuna успех в днешния ден.

# 537

след успешен лунен ден,
от днес започвам с киселото мляко
Боженци 4%

дните ще са каквото ми се яде сутринта
тази сутрин - кръгло 61.0кг  Blush

успех, девойки  smile3525

# 538
dani.m73   welcome welcome какво имаш да сваляш и на коя диетка ще бъдеш?

Благодаря за посрещането  Hug мнооого имам да свалям  Embarassed ще видим каква ще я свърша  Wink спрях се на диетката на love , беше публикувана някъде назад в темата  Peace

# 539
Здравейте на всички.Аз малко се провалих-след ден на 3кис. млека и ден на печена скумрия последваха два дни на варива .Ама имах и прегрешения в последните 2 дни.Днес на мандарини.Утре прясно мляко.Ааааа много съм несериозна и трябва да се стегна .Излагам се ужасно -толкова съм безволева.

Общи условия

Активация на акаунт