Монодиета - 3 част

• 87 833
  • 734
  •   1
Отговори
# 540
Хайде и аз да се цопна в темата.Каня се от няколко месеца вече, ама Embarassed и аз все от понеделник започвам, ама грам воля нямам.
Имам да свалям много, но и на 5 ще съм доволна като за начало и стимул.
Още не съм избрала вариант, сега ще се върна назад да прочета от кое вие сте доволни.
От сутринта съм на кафе със сметана и захар / от него не се отказвам в никакъв случай/ и един фреш от грейпфрут.

# 541
dani.m73 успех.
qvili това все едно аз съм го писала  Laughing Laughing Laughing за безволевата но тоя път държа долу горе фронта. Аз днеска на месце.
obi4anka Добре си дошла в монодиетката. Аз редовно си пийвам кафенце със мляко и аз немога да се откажа от това но не смятам че е кой знае какво на фона на порциите които поглъщах до скоро.

# 542
  • Варна
след вчерашния картофен ден имам -0,400кг.....

днес съм на хляб и вода...... Joy Joy Joy Joy

и аз мисля да ям каквото има в къщи или на каквото мисля,че ще мога да изкарам цял ден,а не да следя някоя от дадените диети...поне за сега.......

# 543
За сега удържам фронта с кисело мляко и малко кашкавал де, но има още време...

# 544
Здрастиии
Моите 3 лунни дни минаха супер,но умишлено не се тегля ,и утре смятам да я карам на айрянчета млечни продукти или яйца..искам да се отърва от тези ужасни килограми,засега съм склонна и на 3-4
 Успех на всички  Hug

# 545
Нямам минусче  Tired, но и изядох половин пакетче солети.Снощи направо ми прималя, то аз като съм свикнала да ям по цял ден сега голям зор ще видя. Поне нищо сладко не доближих та малко поне съм доболна от себе си.Днес се чудя дали да ми е зеленчуков или пак да съм на мляко

# 546
Добро утро, да почерпя по фрешче:

Днеска се качих на кантара и съм - 1 кило newsm44 newsm44. Така че от началото на моята измислена диета съм свалила два килограма това за десет дена. Днеска смятам да се възнаградя с шоколадов ден.  Laughing Laughing Laughing
vivileon чакам да се похвалиш.
obi4anka ще дойдат много минусчета ще видиш.

# 547

-0.7 след киселото мляко  Flutter
днес плодове или зеленчуци

# 548
страхотни резултати!супер!много сте вдъхновяващи! Hug  bouquet Hug

# 549
  • Варна
аз вчера бях на хляб,но вечерта хапнах и домашен сладкиш и днес съм на същите кг като вчера....

днес съм на варена царевица.....

# 550
Здравейте и от мен.Провалих се днес- до20ч. перфектна- на 1литър прясно мляко и в един момент като се обади в мене прасето и каза -яде ми се чипс.ПОЩУРЯХ.И отидох и си купих и взех че го изядох.Ужасно същество съм.Сутринта кантара показваше 68,4кг. да му мисли д...то ако утре кантара покаже и грам повече от тези -няма да слезе цял ден от кростренажора.Лека вечер пожелавам на всички и не правете моята глупост.

# 551
Здравей момичета, паздравления за успехите на тези, които имат. И аз като gvili съм в кочинката. Вчера на таебото една ме попита да не съм бременна, направо подивях  smile3514. Явно вече не трябва да отлагам, от днес пак с вас. Успех на всички.

# 552
ketuna, qvili  момичета никакво предаване. Смело напред. Аз съм си режимна и вече се усещам по лека. Днеска май ще си позволя някое картофче  Embarassed Embarassed Embarassed
ketuna и мен често ме питат и то много интересно по дебели цоцоланки от мене.

# 553

след плодовете и зеленчуците +100гр  Sad  Tired
6 мандарини, зелена салата и кисело зеле

за днес - яйца

# 554
аз днес съм на 4-ти ден ,яйца : ) )) и съм доволна -2.800 за три дни  Flutter Flutter дано до десетия ден да са поне още 4  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт