Монодиета - 3 част

• 87 830
  • 734
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте всички,

не съм нова във форума, но от доста време не съм писала.
след доста сваляния и качвания - ето че отново имам нужда от диета.
Преди години бях доста активна в друг форум и сега отново започнах да пиша там, но установих, че за разлика от вас   bouquet там са доста постни редиците на активните потребители.

Приемате ли нови членове  Wink

Имам доста за сваляне - поне 30 кг.
В момента спазвам диета на кисело мляко и овесени ядки с мед и лимон. По 100 гр. на ден в продължение на 4 дни - надявам се да изкарам и по дълго.

# 556
Здравей diana_m ,  Hug и аз отскоро пиша тук  Peace

днес съм на месце , ще се тегля утре  Simple Smile

# 557
Здравей diana_m ,  Hug и аз отскоро пиша тук  Peace

днес съм на месце , ще се тегля утре  Simple Smile

Hug  Hug  Hug

сега колежката ми донесе ядките дето се оказа че вместо овесени ми е взела пшенични и вместо кисело мляко 0,1% ми е взела 1,5% ама кво да се направи  newsm78 ще карам днес на пшенични  #Cussing out
от утре ще бъда по сериозна

между другото много ми се иска да изкарам на овесени ядки по дълго. Четох за благотворното им влияние върху стомаха и силно се заинтригувах.
Гледам след 20:00 да не хапвам, пия чайове.
Много хора биха ме критикували заради гладуването, но това е моя начин. Приказката "без едно мога, но само с едно не мога" - при мен е 100% истина  Embarassed

# 558
Добре дошла diana m, аз също съм нова тука, но момичетата са много отзивчиви и бързо дават съвети. От вечните ми диети от 54кг., сега съм 65, ще се радвам да се подържаме, да споделяме постижения и провали. Аз пак започват от днес, мисля да съм на плодове, защото много ядох вчера. Успех на теб и на всички във форума. До лятото имаме време  newsm17

# 559
diana_m welcome welcome welcomeуспех във борбата. И аз съм като тебе казват ми яж по 5 пъти на ден ама по малко е съжалявам ама немога имам си собствен режим.
Днеска на картофки.
Herzen хич не се учудвай съвсем нормално е от плодов ден да дадеш +
mimuncheto браво за минусите.
kalinka-malinka_83 ти как си днеска?

# 560
Аз нали пробвах да ям по пет пъти на ден. Все по-гладна и по-гладна. Гледах интервю с Илияна Раева, която казва, че за нея няма такава диета по пет пъти. Въпроса е в ограничението  smile3505

# 561
Благодаря на всички за приветствията и за топлите думи.

Аз също не мога начесто и по малко - ми то това за мен не е диета. Аз от едно време си знам, че диетата си е глад /ей сега очаквам привържениците на здравословното хранене да ме  #2gunfire/

Хапнах преди малко от пшеничените трици с кисело мляко, мед и настъргана лимонова кора   chef

до довечера ще хапна още един път от тях и довечера - чайчеееееееееее

# 562
diana m, аз не съм я чела тази диета с овесените ядки. Как се нарича да я видя в нета

# 563
diana m, аз не съм я чела тази диета с овесените ядки. Как се нарича да я видя в нета

заповядай

Този хранителен режим ще ви помогне да свалите 4-5 кг. за 4 дни. Диетата е подходяща за пречистване на организма от токсините, тъй като има лек слабителен ефект. Едновременно с това тя засилва имунната защита заради специалното комбиниране на мед, мляко и лимони.

Изключително подходяща е за активно спортуващи хора, които искат да свалят излишните килограми.

Не е препоръчително да започвате тази диета след прекарано заболяване, ако страдате от хронична болест или имате проблеми с храносмилателния тракт.

Продукти:

Половин пакет овесени ядки (250 гр.)
Половин кофичка кисело мляко (по-добре да е нискомаслено)
1 лъжица мед
Настърганите кори от два лимона

Приготвяне:

В голяма неметална купа сложете меда, след това настърганите лимонени кори. Прибавете млякото и овесените ядки и разбъркайте. Оставете да преседи 1 нощ в хладилника (но не повече). Най-добре е да приготвите сместа вечерта и сутринта да е готова за консумиране.

В продължение на 4 дни правете следното:

Сутрин след ставане изпийте 1 чаша топла вода на гладно.

След пауза от поне 20 минути изяжте една лъжица от сместа с овесените ядки.

След това през деня може да хапвате, когато искате от сместа, но не повече от две супени лъжици и не повече от 6 лъжици на ден.

Не забравяйте, че сместа трябва да бъде държана в хладилник, така че ако ще си взимате на работа от нея, пак трябва да я оставите на студено.

# 564
понеже снощи правих сместа та се оказа че при половин кофичка ядките остават доста сухи и не се разбъркват добре - то съвета ми е да сложите цяла кофичка кисело мляко

# 565
Здравейте,дами!
Нямам време да пиша,но спазвам диетката и ви хвърлям по едно око  Hug
Вчера бях на бял боб,довечера на зелен.От време на време и по чаша червено винце пия.Усещам по дрехите,че са паднали няколко кг,но ще се тегля в края на седмицата и тогава ще видим.Изобщо не броя колко дни съм на диета и ден за ден решавам какво да ям.Така ще е докато започна 24 дневната/ама само и се каня засега/.
Успех на всички и много смъкнати кг!

# 566
Благодаря ти много  smile3525 . Може да я пробвам, ама може би трябва да си купя чисти овесени ядки, защото имам мюсли, но в него има много сушени плодове, а те най-вероятно са със захар.

# 567
Благодаря ти много  smile3525 . Може да я пробвам, ама може би трябва да си купя чисти овесени ядки, защото имам мюсли, но в него има много сушени плодове, а те най-вероятно са със захар.

чисти трябва да са да
днес ми е първи ден та не мога да кажа нещо кой знае какво, но хапнах на обяд и в момента не се чувствам гладна.
Доста засищат ядките, карат те да пиеш повече вода /което при мен е проблем/ и ти прочистват стомаха Simple Smile

утре ще кажа как е минал първия ден Simple Smile

# 568
Успех. Днес ще пробвам с плодовете. Най вероятно ще пробвам и с ядките ама от утре.

# 569
Успех. Днес ще пробвам с плодовете. Най вероятно ще пробвам и с ядките ама от утре.

Аз хич не съм привърженик на плодовете да ти кажа - просто не ги обичам.

Мисля да изкарам диетата с овесените ядки повече от 4 дни, но да не се каня преди да са минали поне 4 та да не се окаже че ше изкарам по малко  smile3511

Искам да сваля всичките 30 кг. до рождения ми ден, който е през август, искам да бъда красива и слабичка за тогава. Имам нужда от подкрепа, но мисля че ще се справя с ваша помощ момичета  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт