Британците, британците! - ВБС - Не е симулация! Не е симулация! - тема 17

• 16 860
  • 733
  •   1
Отговори
# 615
Бру! Какъв е тоя неуместен негативизъм сутрин в четвъртък?! Тоя, грозен, оня грозен, тоя не толко талантлив колкото оня, ай стига!

Джой, кво значи всичките са ти еднакви, пък не си го гледала? не ми казвайте, че според вас Сашо и Стивън си приличат, моля ви се.  Shocked

# 616
  • Ænima/Albuquerque
Неуместен негативизъъъм!  hahaha

# 617
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ето че се появи някой да ме изяде  Crazy Снимки гледам бе Пуци, снимки и аватари, тези мачовци са навсекъде hahaha Еднакви са ми, защото не са ми хубави, какво да направя, като нищо не ми лови окото...
И къде съм обсъждала талант, за конкретна роля в конкретен филм говоря, хайде да не се ядем така Crossing Arms

# 618
  • София
Аууу! Не така, че заприличахме на онази...  Hug

Джеймс Франко със сигурност няма да го гледам в 127 часа... Виж в Тристан и Изолда - със игурност, напоследък нищо впечатляващо не съм гледала  Thinking

Иначе кървясалият, който съм пуснала, е Хенри Кавил. МернАх го докато търсих нещо друго и реших да споделя. Няма връзка с вАмпири.

# 619
Що реши, че те ям? Говорех принципно, учудена от факта, че навлизате в някви сериозни обсъжданици относно таланта на Фърт (чакай Гея да дойде и да прочете, че някой го подпира...  Mr. Green) или някой друг. А това, че некви хора не ти харесват не значи, че изглеждат еднакво, се пак. Справедливост трябва да има, пък ти си ги нехаресвай колкото щеш.

Неуместен негативизъъъм!  hahaha

Мчи! Птички пеят, топло е, не ми е сериозно.  Mr. Green

# 620
Я не се задълбавайте толкова, вижте колко е прекрасно навън!
За разведряване един виц:

Две блондинки англичанки отиват в Бостън на кино и едната казва:
- Абе доларите са много странни.
- Да, а кралицата им прилича на мъж.

hahaha

# 621
Ми и аз тва викам, СончеWink

Да, щото Елизабет е една нежна и ефирна...  hahaha

# 622
  • Ænima/Albuquerque
- Да, а кралицата им прилича на мъж.

smile3532 smile3532 smile3532

Пуц, тука е некво смарангясано.  Tired
*Тук - Банкя.  hahaha

# 623
  • София
Смарангясано или не, по - добре е от миналата седмица. Вчера така хубаво се бях изпънала на една пейка под шарена сянка...  Mr. Green

# 624
  • Ænima/Albuquerque
Еее, при всички положения е по-добре, мда.

# 625
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Последно с "неуместния негативизъм"- казах, на мен са ми еднакви, не че са еднакви по принцип. И като не го гледам, как да са ми различни, бре Mr. Green а подписа на Зиска все се чудя откъде е, а ето каква била работата hahaha
За таланта на Фърт съм водила война в онази тема, така че не ми слагайте изречения в устата, моля Naughty Ама като го харесвам него, значи ли че трябва да харесвам всичките му роли и само дитирамби да му пея, не мисля Wink

И какви птички, тук има проверка на алармите за военна атака, хичх нищо друго не пее Close

# 626
  • КиТ
Джой,много болежки голямо чудо не 2 години,ми цял живот ми се струва няма се излекуваш Crazy
И трябва поне първото епозодче да пробваш от Истинска кръв,ща видиш как няма да са ти еднакви Mr. Green
И се чудя друго как до сега Зиса не се е появила да възроптае,за размятането на мъжа й Thinking

Сонче супер виц  Joy Joy Joy Joy

При мен нещо днес слънцето липсва Tired

# 627
  • Ænima/Albuquerque
И какви птички, тук има проверка на алармите за военна атака, хичх нищо друго не пее Close

hahaha

Плами, ако Джо пита мен за ИК, друго ще чуе.

# 628
  • срещу двата комина :)))
въх, гледам вамповете ни размятате  Mr. Green ох, тоя първия ако не беше заплют, колко хубаво аз щях да го размятам  Embarassed

# 629
Оф, Джо, явно не си на кеф, много буквално ми приемаш думите, спирам.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт