Британците, британците! - ВБС - Не е симулация! Не е симулация! - тема 17

• 16 840
  • 733
  •   1
Отговори
# 630
  • в сърцето на един мъж...
Джой, айде се върни моля та и си ревизирай мнението, че Колин го подпират, пък Франко е велик, щото ич не си права. Един филм се прави от съвкупност от актьори и ако няма симбиоза между тях, и да го подпират, филма ще е шитня и нищо няма да гледаме. А има много малко дето могат да му стъпят на малкия пръст, че и да го подпира някой. Тристан и Изолда съм го гледала преди сто години сигурно и явно толкова ми е бил безталантлив твоя човек, че даже и не помня, че той е бил Тристан.  Shocked И се чудя от както си го заразмятала тука, що аджеба непрекъснато говориш за него, като аз не съм го видяла в тоя филм Crossing Arms Добре, че разгледах енциклопедията, че да видя, че той го е играл Тристан Embarassed А твоя човек има още много хляб да изяде, докато стигне и една пета от таланта на Колин, че и Оскар да му дадат Peace

# 631
  • София
въх, гледам вамповете ни размятате  Mr. Green ох, тоя първия ако не беше заплют, колко хубаво аз щях да го размятам  Embarassed
или той теб...

# 632
  • Ænima/Albuquerque
Начи, Джо, мое да си говорим празни приказки секви, но отчети факта, че в "127 часа" му е единствената значима (към днешна дата) роля.
Сигурна съм, че ще стане голям актьор от него, но още е млад и ще мине много време, докато изиграе Оскаровата си роля.  Hug
И Натали беше за Оскар в "Леон", ама на - дадоха и го след 17 години.

# 633
  • Варна
един поздрав от менИ, за всички  Hug

че тия дни и на мен ми са иска да отпущя козите и да скъсам синджира  Mr. Green
http://www.youtube.com/watch?v=EVYgRPfC9nQ&feature=related

найс брит настроение пожелавам  Hug

# 634
А те тва е приказка на място, Анелка! Наздраве, че стана обедно време.  cheers

# 635
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Гея, в момента се проявяваш точно като интелектуалката, даже и аргумента и с незабележимостта размяташ, никак не ти прави чест Tired и не виждам с какво съм заслужила подобна злост, след като никъде не съм казала кой от кой е по-талантлив, а изказах мнение за конкретните два филма. И наистина заприлича на онази тема, щом и тук се нахвърляме на различното мнение ooooh!

Сарки, Франко има значими роли и във "Вой", и в "Милк", и в "Град край морето", и наред с това се е снимал в невъобразимо ужасни бози. Което ни най-малко не влияе на мнението му за ролята му в Бойловския филм.

Спирам вече, наистина се подразних...

# 636
  • Ænima/Albuquerque
Ама ся, за какво се дразниш?
И мен ме кефи Сарказмов много, има супер роли, но няма да стигне до Оскар скоро, дори мисля, че никога няма да вземе такъв.

# 637
Подразних се на Гея, виж и само мнението, и ако беше чела онази тема, с онзи спор, ще ме разбереш много добре. Не че толкова ми е важно, ама не може хем да се възмущава на нещо, хем да прави абсолютно същото Peace

Сарказмов Оскар няма да види, точно заради стереотипите, от които се възмущавам.

# 638
  • Ænima/Albuquerque
А, знам аз, знам за онази тема и онзи спор.

# 639
Гея не прощава на никой, казал лоша дума за Фърт, това е известен факт, не свикна ли?  hahaha

А, знам аз, знам за онази тема и онзи спор.

Песни се пеят...  Joy

# 640
  • гр.София-Красна поляна
Ауу, а аз мислех, че русото е зле, ама тоз последния #Crazy Няма да се гледа тоз сериал май Mr. Green

Па да знйш на мен колко ми е кеф,че не ти аресваааа. Mr. Green
И без това налази тука све дето има чеп баси,та Билито ако беше пипнала
щех да те връткам с лопатето  от Прага до Полша.  Mr. Green hahaha

# 641
Хаххаха, форумен фолклор hahaha Там не пиша често точно заради онова, не очаквах абсолютно същата реакция тук Cry

Зисе, споко, целият е твой, не че не се нуждая от малко лопатков масаж Mr. Green

# 642
  • в сърцето на един мъж...
Джой, мисля, че е време, ако ти е лошо настроението да спреш да разваляш и нашето. Темата е за мъже и филми, не за таланти. Разбрахме всички, че ти е тръпка Франко, но престани да го размяташ като супер талант и да обиждаш останалите актьори и таланта им. Има актьори и актьори Peace Всичко е въпрос на правилна преценка за ситуиране на личността към определени проекти. Никой не е виновен, че твоя човек се е снимал в бози и не е намерил друга свястна роля освен "127 часа". Въпроса е да намериш и да се снимаш в такава боза, дето да е достойна и за оскар, а не да не става за нищо. В крайна сметка мисля, че е време да се спре това превъзнасяне и прехваляне. Аз не съм седнала на всяка страница да пея колко е велик Хю или Колин? Няма смисъл да се ядосваш или да се обиждаш, защото по същата логика и останалите могат да го направят. Човек трябва и малко да внимава като пише Peace

# 643
  • София
Охххх, Зиса утепА рибата!  hahaha

На мен ми е супер странно това, че Сарказмов няма Оскар при положение, че има запомнящи се роли. Все пак се надявам да не се изпълни предвиждането, че няма да вземе такъв.
Натали поне изплува с Оскара за Лебеда, очаквам още от нея!

# 644
Знаеш ли какво, мисля, че ти е време да спреш да ми слагаш думи в устата, и да ми определяш настроението, което си беше много даже добро. Не съм обиждала Колин, не знам колко пъти трябва да повтарям , че го харесвам. Ти обаче в момента обиждаш, и не виждам кое те прави капацитет да определяш бози или не са дадени филми. Виж някъде дали аз съм определила нещо като боза. Препоръката за вниманието вземи да я спазиш и ти Peace

Общи условия

Активация на акаунт