Британците, британците! - ВБС - Не е симулация! Не е симулация! - тема 17

• 16 838
  • 733
  •   1
Отговори
# 645
Хаххаха, форумен фолклор hahaha Там не пиша често точно заради онова, не очаквах абсолютно същата реакция тук Cry

Зисе, споко, целият е твой, не че не се нуждая от малко лопатков масаж Mr. Green

Ма тя е услужлива, бе, няма да ти откаже. Много я бива с лопатата, тренира върху къртици. hahaha

Стига, стига, стига караници, моля!   bouquet

# 646
  • в сърцето на един мъж...
Оф, нито ми се цитира, нито ми се обяснява повече, но е хубаво от време на време да не категоризираш дали някой са го подпирали или не и дали може да играе и заслужава награда за това. Ако беше така, нямаше Гилдията да се състои от тея мастодонти, щяха да вземат теб или мен там и щяхме да ги определяме по красота и излъчване кой да вземе награда. Колкото до интелектуалката - не ми е особено приятно да ме сравняват с определени типажи и не съм ти вкарала личността в някаква рамка, така че мисля не съм те обидила с нищо, дори и след като ти го правиш.

# 647
  • Ænima/Albuquerque
Ване, бе играе, играе мойто мъж, ама досега не се сещам за роля, за която лично бих му приписала Оскар.
Но да, дано греша в прогнозата си, така не се надявам и ще остана приятно изненадана.  Mr. Green

# 648
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Тъкмо пишех да се извиня за грозните сцени, но ще ти отговоря и след това. Прегледай си ти твоите мнения, и тогава ми обяснявай какви са моите. Когато на теб нещо не ти отърва, много лесно ставаш нападателна, вземи да започнеш да уважаваш мнението на другите. Мисля, ти изказваш твоето достатъчно категорично, че да забраняваш на мен да правя същото...

Пуци, сега вече се извинявам Hug

# 649
  • гр.София-Красна поляна
Хаххаха, форумен фолклор hahaha Там не пиша често точно заради онова, не очаквах абсолютно същата реакция тук Cry

Зисе, споко, целият е твой, не че не се нуждая от малко лопатков масаж Mr. Green

Ма тя е услужлива, бе, няма да ти откаже. Много я бива с лопатата, тренира върху къртици. hahaha

Стига, стига, стига караници, моля!   bouquet
Mr. Green Ма кЪк бееее,лопатни хватки секакви владеем.

Ари сопрете се да не ви напраим дружен гърч на сите. Angry

# 650
 Hug

Нека бъде мир и да потънем в скръбни размисли защо така чудесният Сарказмов няма да го огрее академична награда.  Mr. Green Мойто лично мнение, неведнъж споделяно е, че тия награди баш са изцяло политически, конюнктурни, несправедливи и прочие неприятни прилагателни. Очаквам не след дълго Пръчката да вземе Оскар, не се шегувам.

# 651
  • Ænima/Albuquerque
У, у, у, Ване, може би за "Sleuth" бих му дала личното ми Оскарче.  Mr. Green

Да потънем айде, вие къде бихте му дали статуйка?

# 652
Да взима бе, Пуци, поне най-накрая носителка ще се появи с къса рокля Flutter

Зисе, не ме размятай, ей ти боксова круша Mr. Green

# 653
  • в сърцето на един мъж...
Ревизирала съм си ги и не смятам, че не съм ти зачела мнението или пък не съм го приела.

Пуц, извинявай Hug Оттеглям се да си почина за известно време от темата. Не желая да ме сравняват с определени хора.

# 654
Хайде сега трябва да се чувствам виновна, че се оттегляш, прекаляваш  Peace

# 655
  • София
Хм... сега гледам филмовата кариера на Джуди и аз се чудя за какво бих му дала Оскар...
Бих му дала и за двете роли, в които е номиниран, но не знам с кой се е състезавал тогава. Отивам да поразровя!
Истината е, че ако аз раздавах Оскарите половината филми, на които има присъдени Оскари бих им взела статуетките.

# 656
  • Ænima/Albuquerque
Казах ти.  hahaha

# 657
Шшшт, че Зиса е грабнала мотиката.

Да взима бе, Пуци, поне най-накрая носителка ще се появи с къса рокля Flutter

Ба, да зима, да зима, аз ше пална свещ за Академията.  Mr. Green Мене ми писнА от нейните крака, толко да са без въображение стилистите й. А само като си спомня роклето от премиерата на "Затъмнение", тръпки ме побиват, бие черешовия костУм на Мечо.  Sick

Сарки, не знам къде бих му дала личния си Оскар, не съм му гледала всички филми, даже не и повечето. Ако карам само на любимост - Гатака и само Гатака, обожавам го там, прави голям образ.  Peace

Джуди е бил номиниран? Кога и за какво, аз съм в неведение.  Embarassed

# 658
  • гр.София-Красна поляна
Зисе, не ме размятай, ей ти боксова круша Mr. Green

Ох,Бътлър,ох кеф.
Гол Бътлър по-голям кеф...smile3544 kiss

# 659
Нямаше ме няколко часа и какво намирам  Shocked Не го очаквах  Confused

Сега - просветлете ме за кои филми е бил номиниран Сарказмов  Thinking
Аз бих му връчила статуетка за "Отблизо", но не съм обективна, този филм е много специален за мен  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт