Британците, британците! - ВБС - Не е симулация! Не е симулация! - тема 17

• 16 822
  • 733
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Ама доста силна конкуренция е имал Джуд - Едната година Джони Деп, Шон Пен (не ми е сред любимите актьори като екранно присъствие) ми прихвана съзнанието, другата година Зеленият път, 6-то чувство

Пуци номиниран е за ролите си в Мистър Рипли и Студената планина, но се конкурира с горепосочените.

# 661
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Джуди има номинация за "Рипли" и за "Студената планина", за ролята на Дики аз бих му дала Party Харесвам го много и във "Взлом", и в "Път към отмъщение", това са ми Оскаровите фаворити. Доста са май Blush

Зисе, и гол го имаше, няколко теми назад Crazy

# 662
  • Ænima/Albuquerque
Twice, мда. За "Студената планина" и "Мистър Рипли".  Mr. Green

Баси, три пъти повторихме, да е ясно! hahaha

# 663
  • София
Мммм, да... В Гатака и в Интелекта заслужава номинация също... друг е въпроса вече с кой би се конкурирал от съответната година...

# 664
Оу да, Интелекта, и там е много добър  Flutter
В Рипли ролята му е кратка, но съдържателна  Sunglasses А Планината май никога не изгледах докрай  Embarassed

# 665
  • София
Изгледай я! Краят си заслужава (не, че съм съгласна с него де...)

# 666
  • Ænima/Albuquerque
Оу, за Боузи в "Уайлд" бих дала също. Ей, голямо лайно го играе там.  hahaha

# 667
Как забравих "Гатака", великолепен е там Grinning

Слънчо, в "Планината" е много красив, ама много Heart Eyes. Романът обаче повече ми хареса от филма

# 668
  • София
Като Боузи е класика, обаче, е прекалено млад за Оскар... мисля си, че критиците дават Оскарите след извести години прекарани в снимане. Не знам, просто предполагам, защото не помня някой още с пъвата си роля за Оскар да го получава. Пример е и Натали в това отношение.

# 669
  • Ænima/Albuquerque
Мхм, млад е, определено.
Ебаси, че те много станаха личните ни Оскарчета за него.
Браво бе.  hahaha

Въх, "Гатака", въх, "А.I."...  Heart Eyes

# 670
Аз за дамата от спорния днес сериал се сещам- Ана Пакуин, за "Пианото" взе, но то си беше безспорна награда, от годините, когато награждаваха Дей-Луис и Фостър, не Бълок Grinning

# 671
  • Ænima/Albuquerque
Мда, изрода има Оскар.  Crossing Arms

# 672
Койк изрод, Сандрето ли, на мен ми е сладка Flutter Ама за ром коми само Mr. Green

# 673
  • София
Пианото е "чудовищен" филм. И всеки един актьор заслужава Оскар за него... В личните ми класации стои на първо място след Фантастиките и Амадеус!

# 674
  • Ænima/Albuquerque
Сандрето я бичам страстно. Heart Eyes
За Пакуината иде реч.

Общи условия

Активация на акаунт