Проблеми с бъбреците и пикочните пътища - 20

• 54 424
  • 811
  •   1
Отговори
# 165
Благодаря Олив, това е най-важното, да са ни здрави дечицата.

# 166
Честит празник и от мен на всички дечица! Нека да са здрави най-вече!

Честит рожден ден на Михаил! Да расте много весел и всичко на 7ми да мине гладко  Hug

# 167
  • софия
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИШИ И ВЕСЕЛ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА newsm59  ura  bigdance2  Party Time

# 168
  • Sofia, Bulgaria
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА И ОТ НАС - МНОГО, МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО.... newsm44

И НА МИШИ ОЩЕ ВЕДНЪЖ ЧРД - МНОГО ЗДРАВЕ И УСПЕШНА ОПЕРАЦИЯ.
bdbaloni baloni party013

# 169
Здравейте!
Много време не съм писала тук  Embarassed
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ НАШИ ДЕЧИЦА !!! Да са ни живи и здрави и да ни радват!!!    party006

# 170
Самуил е почти на 6 месеца и е 5,5 кг. Роди се 3,450 кг. Расте на дължина всеки месец с по 2-3 см, но е слабичък, грацилен, нежен. Постоянно се намира някой да му се зарадва: Ааааау, какво хубаво и нежно момиченце  Rolling Eyes Само на кърма сме и от една седмица започнах вечер да додавам АМ след кърмене, защото според педиатърката явно кърмата ми не е хранителна  Rolling Eyes, но с триста зора изпива 60 мл. Ще започвам и да захранвам вече, макар че като го гледам няма почти никой от признаците за готовност.
 Аз не бих се втелясвала толкова, на мен той си ми изглежда нормален, дори и в сравнение с батко му, който също наддаваше по 300-400 гр. месечно, но не растеше толкова на дължина и като цяло изглеждаше пухкав. Но всички лекари и познати ахкат и охкат как е слаб, на 6 месеца трябвало да удвои рожденото тегло, за което няма никакъв шанс ... и започвам да се поддавам и аз на притеснението.
Аз и за потенето допускам грешката да го сравнявам с брат му, който е лятно бебе и не се потеше изобщо. Но сте прави, че всеки организъм е уникален и се развива различно.
Тази глупост с т.н. "нехранителна кърма'' не знам как може да излезе от уста на уважаващ себе си лекар, че и педистър. Направо я смени, явно толкова разбира Crossing Arms Whistling

# 171
  • Sofia, Bulgaria
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА И ОТ НАС - МНОГО, МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО....

И НА МИШИ ОЩЕ ВЕДНЪЖ ЧРД - МНОГО ЗДРАВЕ И УСПЕШНА ОПЕРАЦИЯ.
 bdbaloni baloni  Gift

# 172
Благодаря момичета, страхотни сте Hug

# 173
Честит празник на всички дечица и от мен  bouquet А на Миши да расте здрав и силен Grinning

# 174
  • shumen
Благодаря MamiPepi за телефона на Петров.Ако трябва ще се обадя за преглед-в Триъгълника лесно ще го намерим понеже имаме там апартамент и моя го знае наизуст квартала.Ти ако идваш на Търново  някога обади се,ако искаш да се видим и запознаем.
Момичета аз май съм понастинала онзи ден в колата и сега малко ми е едно смотано-кихам и подсмърчам и ме наболява бъбрека.Дано се оправя до петък,че ще си ходим на Шумен.Писна ми все да съм болна.
Честит празник на дечицата.Да са живи и здрави.
Marychery да е жив и здрав Миши да ви радва много.Стискаме палци за 7-ми да е здрав и да мине всичко успешно. bdbaloni moresmile bdbaloni bdbaloniКаката и баткото как са?

# 175
  • София
Благодаря, много полезно!  bouquet

# 176
  • софия
Аз да докладвам за Телка  . Днес ходих за резултата 54% без ЧП за 3 години и ДИ от датата на раждане. 50 % за бъбречната операция и 20% за астмата.

# 177
Егати само 20 % ли ви дадоха за астмата? То и на Мария е намален % за астмата на 40, и ние сме с 56 % телк сега. Важното е че е над 50 %, тъй че подавай каквото е необходимо в социалните, трябва да и изплатят и парички назад.

# 178
marychery,честит рожденик със закъснение.много здраве и успех на 7.

# 179
Благодаря Ина, ако стигнем до операция, че нещо се пробва пак да подкашля.

Общи условия

Активация на акаунт