За съжаление от това не ни се облекчават грижите по породените.
И откривам обратно пропорционална връзка. Аз будувам, бебето спи. Забелязвам, че ако го приспя много скоро след като се е събудил, по-лесно заспива. Иначе се разсънва и става много трудно приспиването. Е, помага и да се поизмори, но трябва непременно да се приспиваме на тишина. За спането на спряла количка, не го практикуваме. Детето мисли за линията на мама. 
) да си купя каквато булчинска рокля си представях и исках

Такова чудо да запи сам не се беше случвало
да видя колко ще откара. 

хем нищо не разбират, хем искад да гледат тези детешорковци.
Иначе за обръщането и въртенето и на Ади телевизорът й е голям стимул. На активната гимнастика големи акробатики прави само и само да може да гледа. Както и да я сложа се обръща.

Шегувам се, но ще мине, само период е и се забравя, щом се навиват хората и на второ и на трето дете 
))) А и очаквах малкия тояно по това време да иска да яде, че сутринта яде в 8, ама Димитър яде в 12 чак, абе не знам трябваше и вас да ви тормозя и да търсим къде да ядем и и и.....надявам се скоро пак да се организираме и вече и аз ще съм сериозна
))
Аз точно си мислех че сте ме пропуснали
напротив, винаги съм много спокойна даже и на вън
пак ли скок в растежа?
Явно ние ще сме последни
За малко и на мен да ми развалят сватбата.
Когато обявихме кога мислим да се женим, свекър ми каза че сме луди.
щяло да има преспи и нямало да можем да отидем до там и трябвало да променим датата
сватбата си беше моя
Тогава той скочи и каза щом е така ние /имаше предвид него си и свекървата/ няма да дойдем. И всички ето така
А бяхме събрали всички които ще каним на сватбата
като беше по малък се притеснявах да не го натисна, а сега защо и аз не знам

Za sega ne i davat nishto na beba i shte q vodqt pri nashata si pediatyrka,che na neq malko povechko doverie i imam.... 

от там можеш и да си изтеглиш
е най после се сетих
много съм зле
Та да споделя, Виктор акаше на около 5 дни 1 път, но от както започнах да ям череши /направо ги обожавам , като бременна съм
/ я върши тази работа всеки ден
Мамите дето се притесняваха че и техните малчовци не са толкова редовни могат да пробват 
Препоръчани теми