Чакаме те във фейса!
.Ако има мами които живеят около Герена и искат да се разхождаме с количките да ми пишат на лични аз съм в Х.Димитър и ми е сравнително близо.

добре,че питаш,че и мен сега тва ме вълнува
,е вярно е че така спим и двамата по-добре(вече владеем всички стойки на кърмене в заспало положение 
Ако има кой да го чуе обаче
Искаше ми се да се засили, но не6то не се получава, чакам обаче да свърши семестъра, че да се успокоя и да се заема сериозно с тази дейност, за6тото така и така нямам много време сега, старая се само да поддържам процеса.
Маринела поздравления за упоритостта ти,доста е трудно да учиш и да гледаш бебче!!!
.
. Като спряхме кърменето, той отново не поиска да спи отделно, сега е на 4 години и 10 месеца и още спи между нас с баща му. Само като сме на почивка ,ляга на другото легло. Но, това не ми пречи /е, малко на секса, ама се справяме някак/. Като характер не знам дали е имало значение, но момченцето ми е много любвеобвилно, кротко и доста послушно. Другите му положителни качества не са свързани със спането с нас, но това мисля - да. Беше цицоман до скоро, но мисля, че вече преживя и цицата. Лошото е ,че ще започне да спи самостоятелно може би чак след една-две години. Но ние ще ги изтърпим.

Препоръчани теми