Доволна съм. Туй то - нахвалих ги тези от ДМ днес
И Лактаната е хубаво мляко, ама май е доста солено като цена
, no ne kashlqshe....kakto i da e..izpisaha i Osberitoks,vit.C, i nqkakvi kapki za nosleto,deto v aptekata se zabyrkvat..smesvat se tam adrenalin,gentamicin i oshte neshto si...i zapochnahme da si i davame...hubavo,ama nikakvo podobrenie...naprotiv...zapochna da kashlq miloto...Zavedohme q pak na doki i tq kaza,che kashlicata ne e v gyrdichkite,ama sliza nadolu i trqbva da davame AB i siropche prospan...kato mi kazaha kakvo e kazala doktorkata i kategorichno kazah nkakv Antibiotik...ama govorihme s kalekoto na myjo,koito e lekar ushi,nos,gyrlo v VMA i toi kaza vednaga da go pochvame..ta na nego imam absoliutno doverie i vednaga go kupiha i zapochnaha da i go davat....Mynichka mi e oshte,ama kato se vloshava po-dobre da se vzemat merki predi da e stanalo oshte po-losho...Sega myjo kaza,che za 1 den bila po-dobre uj....ne kashlqla tolkoz mnogo...i na doki kato q zaveli pak i tq kazala,che bila po-dobre s gyrlenceto....Dano byrzo mi se opravi,che mi e mnogo krivo.... Ta tova ot men...Dnes me ochakva poredniqt natovaren den...vsyshtnost toi kato se imam v predvid,che v povecheto dni sym na lekcii ot 8 do 8,a v ponedelnik bqh ot 8do9...e napravo kitka...ot 8 do 5..
))))) Lek i uspeshen den na vsichki jelaq 
Честита ти месечинка!

Габриел ми изкара бронхиолит като беше на 7 месеца без да пие АБ и без да влиза в болница. Просто си намерихме лекар, който си разбира от работата и не дава АБ за щяло и нещяло. И Габ кашляше като магаре, но с няколко инхалации с Вентолин и пиене на същото се оправи. А предишната ни педиатърка му изписа 2 АБ след след друг. Той даде реакция към тях - обрина се, тя каза, че е морбили и за малко да се окажем в болница без нужда. Там със сигурност щяхме да се разболеем от морбили, защото все пак имаше такива случаи
Общо взето, добре че не я послушах и я смених. Детето се оправи без допълнителни и опасни лекарства. Аз продължавам да си мисля, че лекарите се презастраховат като изписват антибиотици. Един вид - ако не помогне, няма да навреди. Само дето не е точно така...

Препоръчани теми