Слънце щом изгрее, мама в парка с МАРТенчето ще вилнее!-тема 3

• 32 466
  • 733
  •   1
Отговори
# 465
Чета най-доби отзиви за новата Лактана Био с *LC-PUFA (DHA и ARA) – есенциални дълговерижни полиненаситени мастни киселини. Ще отида да купя утре да имам за резерв, че нещо ни кърма ни мляко, какво и стана на таз девойка идея си нямам newsm78

# 466
mama bobo аз се присъединявам към добрите отзиви за Лактана  hahaha newsm10

# 467
  • Видин
Разтваря се перфектно. Но пък и аз нямам много опит с АМ-тата  Grinning Доволна съм. Туй то - нахвалих ги тези от ДМ днес  Joy И Лактаната е хубаво мляко, ама май е доста солено като цена  Rolling Eyes Това също е Био...
Момичета, някое бебче тук има ли нещо подобно? Четох в нета и прилича на хемангиом като описание. Педиатърът нищо не каза, но следващият път ще го питам...

# 468
Здравейте, мами и бебковци  Hug
Тук съм. Чета си ви редовно, но все не смогвам да пиша.
Пожелавам ви усмихнат, слънчев празник днес

Последна редакция: ср, 01 юни 2011, 02:02 от Magica_de_Spell

# 469
# 470
otnovo izvineniq za latinicata....
Na Antibiotik e zashtoto mi e bolnichka mucunkata malka....Pyrviq den,v koito vidimo si beshe bolna imashe T(Dadon panadol i q smykna) , zapusheno i beshe nosleto..taka trudno i beshe dishaneto na gorkata.....tekyt tez supoli..ujas...zyrlenceto i citiram lekartq "Ne e nito zacherveno,nito nezacherveno" newsm78 , no ne kashlqshe....kakto i da e..izpisaha i Osberitoks,vit.C, i nqkakvi kapki za nosleto,deto v aptekata se zabyrkvat..smesvat se tam adrenalin,gentamicin i oshte neshto si...i zapochnahme da si i davame...hubavo,ama nikakvo podobrenie...naprotiv...zapochna da kashlq miloto...Zavedohme q pak na doki i tq kaza,che kashlicata ne e v gyrdichkite,ama sliza nadolu i trqbva da davame AB i siropche prospan...kato mi kazaha kakvo e kazala doktorkata i kategorichno kazah nkakv Antibiotik...ama govorihme s kalekoto na myjo,koito e lekar ushi,nos,gyrlo v VMA i toi kaza vednaga da go pochvame..ta na nego imam absoliutno doverie i vednaga go kupiha  i zapochnaha da i go davat....Mynichka mi e oshte,ama kato se vloshava po-dobre da se vzemat merki predi da e stanalo oshte po-losho...Sega myjo kaza,che za 1 den bila po-dobre uj....ne kashlqla tolkoz mnogo...i na doki kato q zaveli pak i tq kazala,che bila po-dobre s gyrlenceto....Dano byrzo mi se opravi,che mi e mnogo krivo.... Ta tova ot men...Dnes me ochakva poredniqt natovaren den...vsyshtnost toi kato se imam v predvid,che v povecheto dni sym na lekcii ot 8 do 8,a v ponedelnik bqh ot 8do9...e napravo kitka...ot 8 do 5..Simple Smile))))) Lek i uspeshen den na vsichki jelaq

# 471
Честит Празник на всички!!!!Пожелавам ви мн мн Усмивки и един страхотех ден!!
Veset0
Дано бързо се оздравее беба!Знам какво ти е с този АБ,но понякога без него не става и както се казва "Да изберем по-малката злина"
Моят бебчо беше на 20 дни и вече на два АБ. Направо ужас !!!Незнаех на кой свят се намирам,ама и това мина.Все още се притеснявам дали няма да му се отрази по някакав начин.Моята докторка каза че ще му прави изследвания и ехо на чер.дроб, но май нещо забрави.Вече е на 2 месеца и18 дни и още нищо не е казала!!!

# 472
Честит празник на всички прекрасни деца!!!
Да са ни живи и здрави и да ни правят много горди и щастливи!!!
И аз черпя, моята малка сладка Дари днес има мини рожден ден, почваме 4-ти месец!
Желая весело и безгижно детство на всички наши слънчица!!! Hug

# 473
Честит празник на всички малки и големи дечица!    party002
amanita Моята мома има цели 4.Да, това е ягодова хемангиома.При нас са 2 на гърдичките(едната е бая големичка-колкото голяма монета),една на бузката и една точно върху фонтанелката.Четох,че го приемат за грешка в ембрионалното развитие и се формира около 5-6 г.с.В 90% от случаите изчезва най-късно до 9 годишна възраст.Точно вчера се видяхме с едно съседско детенце и майката сподели,че нейната щерка е имала хемангиома на крачето.Детето е на 2 години и петното вече е много много бледо.Не се третира с нищо.При вас е в косичката така,че няма за какво да се тревожиш.Дано и нашите да изчезнат по-бързо,най-вече заради тази на бузката.Забравих да кажа,че педи каза да се пазят от слънце и одраскване.
mama bobo нашите деца са астрални близнаци  Simple Smile Честита ти месечинка!
veset0 бързо оздравяване на твоята принцеса!Всичко ще е наред.

# 474
                         Добро утро и честит празник на всички деца!

# 475
Честит Първи юни на всички дечица! Да имат здраво и щастливо детство Simple Smile

Благодаря на всички, че се включихте за памперсите на ДМ. Ще взема едно кашонче да ги пробам. Да ви кажа, че Тео бебе течният има намаление тия дни в Дм - към 6.80 е (дано не е свършила вече промоцията). А има и следната промоция: в седмицата след рождения си ден всеки пазарува еднократно с 15 % отстъпка на всичко в магазина - така памперсите (която и да е марка) излизат по-евтино от всички вериги хипермаркети, и може да се запасите.

Аманита, не съм лекар, но съм виждала хемангиом и това според мен е такова - не е нищо притеснително. Като гледам на снимката, вашето е мъничко, не знам дали такива изобщо ги мислят докторите - може да си изчезне от само себе си. На моите близки беше в пъти по-голямо и на друго място, и се консултираха с различни лекари, и в крайна сметка педиатър от Токуда (ще ги питам и ще ти пиша на лични кой) им назначи лечение с някакви прахчета за пиене (още на няколко месеца беше детенцето), и хемангиомът намаля значително, а прогнозата е да изчезне напълно. Но е желателно все пак да отидете на консултация.

# 476
  • Видин
Лилинчо, благодаря за информацията. Дано и нашето, и вашите изчезнат без проблем и не се налага хирургическа намеса  Hug
veset0 , щом се налага да пие АБ и ти си спокойна - така да е Simple Smile Габриел ми изкара бронхиолит като беше на 7 месеца без да пие АБ и без да влиза в болница. Просто си намерихме лекар, който си разбира от работата и не дава АБ за щяло и нещяло. И Габ кашляше като магаре, но с няколко инхалации с Вентолин и пиене на същото се оправи. А предишната ни педиатърка му изписа 2 АБ след след друг. Той даде реакция към тях - обрина се, тя каза, че е морбили и за малко да се окажем в болница без нужда. Там със сигурност щяхме да се разболеем от морбили, защото все пак имаше такива случаи  ooooh! Общо взето, добре че не я послушах и я смених. Детето се оправи без допълнителни и опасни лекарства. Аз продължавам да си мисля, че лекарите се презастраховат като изписват антибиотици. Един вид - ако не помогне, няма да навреди. Само дето не е точно така...
mama bobo, да не минавате през кърмаческа стачка? Габриел много дълго време ми стачкуваше и кърменето беше кошмар. Кърмех във всякакви причудливи пози, само и само да глътне веднъж-дваж  ooooh! Joy
Сиренце, благодаря и на теб за инфото Simple Smile
Честит празник на всички дечица и бебенца   bouquet

# 477
Честит празник на всички дечица!  bouquetДа са ни живи и здрави, да ни радват всеки ден и да имат безгрижно детство!!! Heart Eyes Heart Eyes

Весето, много неприятно! CryДано бързичко се оправи малката, че и ти като не си до нея сега си представям какво ти е. spoko

# 478
  • София
Честит първи юни на всички малки и пораснали деца Grinning

Последна редакция: ср, 01 юни 2011, 09:52 от janica25

# 479
Мами, предлагам да се видим в градската градина, че само аз и Лъки живеем близо една до друга и на останалите едва ли им е удобно да идват в нашия квартал. В делничен ден на всички ни е по-удобно май. За час предлагам около обяд, но кажете и вие.

Общи условия

Активация на акаунт