). Продавачката: ‘А, не може така, моля! Имате право само на един. Върнете другите!’ Аз: ‘Ама защо? Това не го пише в брошурата.’ Тя: ‘Защото много почнаха да ги купуват и ще свършат.’ Аз: ‘Това е безумие.
То да се смее ли, да плаче ли човек... Ако те питат защо не искаш да живееш в БГ има какво да им отговориш.
http://www.dm-drogeriemarkt.bg/bg/home.html 
май не се вписвам в приказката като знам как се гушкаме и какъв глезанчо ми е 
Ти самата казваш, че ти идва в повече
И ако прочетеш внимателно написаното от мен, ще видиш че не ти казвам да си оставиш детето .
Мисля че има огромна разлика. По себе си съдя че когато съм уморена и изнервена, не съм особено ефективна в общуването и не давам най доброто от себе си. Ако ми е тежко приемам помощ докато вляза в кондиция. И аз сама си гледам децата.
А и има различни по темперамент деца, някои са кротки и по послушни и спокойни, такива можеш и 10 да изгледаш, както казва една моя позната за нейното, но има деца които са меко казано тайфун, ураган и циклон взети заедно, като щерка ми / За нея майка ми казваше: Аз 2 деца съм изгледала, такова чудо като нея не съм виждала
/ Никога не съм се чувствала гузна да я оставя за малко на баба и след това и двете бяхме по щастливи. Не мисля че съм изпуснала нещо от нейното развитие. Баба и внуче са се порадвали една на друга, аз съм се погрижила за себе си 
при нея нищо не вървеше
Само на терасата листата на лозата признаваше, за около 10-15 мни.

Защо не се опиташ да я оставиш да се изкашля без да я вдигаш и да видиш дали ще е необходима намеса от твоя страна. И Вики се задавя, че много се плюнчи напоследък, но не го вдигам и се оправя без проблем сам.
Vyobshte ne mi se shteshe da i davam antiniotik,ama kato ne stava bez....naloji se...
Taka mi e myka,che ne sym pri neq da si q gushkam,gushkam....
Vyobshte ne mi se shteshe da i davam antiniotik,ama kato ne stava bez....naloji se...
Taka mi e myka,che ne sym pri neq da si q gushkam,gushkam....
А лесно ли се разтваря , имаш ли проблеми? Препоръчани теми