Чакам следваща среща - предпочитам да е през седмицата в Борисовата градина - до там вече открих удобна и "достъпна среда" за майки с колички: ходя пеша до спирка Вардар на метрото. където има полегат наклон и асансьор; и слизам на Университета, където е същото.

Аз единствено се притеснявам, че като мажа с кремчето на Мустела и ме е страх като маха с ръчички, а това се случва нон-стоп, после като си ги слага в устата, да не стане нещо
Предполагам, че все пак това е бебешка козметика и е съобразено, но ..... Betta, ти как процедираш?
страх ме е да я оставям сама и все я наблюдавам, защото понякога се задавя сама и трябва да се вдигне. Има ли други с такъв проблем? То можеби е нормално на този етап, но...знам ли
Педи каза, че нямало страшно, но аз съм си паника.
Първоначално ги мислех за някакви измислени, но казаха, че били немски и били добри, та реших да ги изпробвам.
Давам й Антифлат Тропфен от Австрия ми го донесоха и има ефект, но ако пропусна 1-2 дни и на другия ден става ад. За съжаление като има газове, се отразява и на храненето й.
Много исках момиче и ме предупредиха, че имало такива случаи на родители, които си възпитават и пременяват децата като момиченца докато не почне да си личи половата им принадлежност. 

Да се похваля ние колики отдавна нямаме.Рано започнаха и рано свършиха за 1месец. 
За това взех пак стария Памперс поне са дишащи,хипоалергенни и тънки,че в топлото време това е много важно.

. 
). Продавачката: ‘А, не може така, моля! Имате право само на един. Върнете другите!’ Аз: ‘Ама защо? Това не го пише в брошурата.’ Тя: ‘Защото много почнаха да ги купуват и ще свършат.’ Аз: ‘Това е безумие. 

Дари има такива крусти и много неприятно
Взех й и шампоана на Мустела да видим дали ще има ефект?
. Дай снимки да ги видим.

Мога много да ги хваля! Бебко пие тяхното АМ.

Що за безумие е това 
Препоръчани теми