Нищо че направихме 3м. още не сме се урегулирали, но аз не се тормозя, сигурно защото ми е 2-ро и видях доста тормоз с първото, и то по скоро по моя си вина от сляпа вяра. Та спирах да я храня нощем, само с вода и люшкане гушкане, защото видиш ли щяло да стане дебело детето
от разширено стомахче
Не трябвало да се носи на ръце когато плаче, защото после ще си патя и ще я разглезя. В интерес на истината сега по малко го нося него отколкото каката, че тя много ревеше. Нищо че не се притеснявам от разглезване.
имах чувството, че този кошмар никога няма да свърши. За това майката му е спокойствие
И го храня навън без да се притеснявам
мятам една пелена на рамото си и върху главата му и ... нека да гледат
, използвам времето сутрин че тогава най спи и аз с него си доспивам. през другото време по 15 - 20 мин. между храненията а понякога минава и без сън, но пък става много кисел 
смяташ ли, че така преуморена и изнервена си в по добра кондиция да обърнеш внимание на двете деца
не мислиш ли че първо ще си по спокойна, второ малката също и може по ефикасно да се храни и трето баткото ще е доволен или от разходката и след това ще има какво да ти разказва, или от играта с баба
и четвърто ти ще си си починала и ще имаш силите и спокойствието спокойно да го изслушаш/ занимаваш след това. Мисля че тогава всички ще сте по добре. Защо се правиш на майка героиня
на кого какво доказваш
както виждаш не е от полза за никого. Ако няма кой да ти помага да, но при положение че има не бих чувствала никакви угризения. Така ще си по пълноценна, а не изнервена и уморена на ръба на нервен срив
Успех сори че стана малко дълго 
едни деца са по гушливи други не. То детето си показва 

Вики вече няма колики,но има газове и се събужда от тях
Ако имате с какво ги борите

понякога това ми пречи но в повечето случаи - не
, глезанчо или не, много обичам да си го гушкам и докато го правя си го душкам 
, че още не е вдигнал температура, но ако вдигне да знам какво да го правя.
Бяхме на контролното теглене и няма по-щастлива от мен
Ади вместо препоръчаните от педиатъра 100 гр след моите усилия е качила 200 гр 
Бях си изградила супер програма и успявах да обръщам достатъчно внимание и на двамата, но явно доста се преуморявам. Сега ще преразглеждам отново програмата, на таткото съм му прехвърлила доста задачи - прибере ли се от работа не скучае
И бабата и нея не я оставям да скучае, явно аз не съм във форма още 

Мистела, аз напоследък все честитя на следващия ден празниците - все ги пропускам, така че и на мен ще ми е от полза напомнянето
Та да не пропусна да честитя на Ена4 и на Стихията - да са им живи и здрави момчетата

При нас май вече няма колики,но тези газове просто и разкатават фамилията.Понякога ги понася съвсем спокойно,но често се буди от тях или пък не може да заспи.Не знам как да ги боря.

, заспа на секундата много и се спеше и надви сънчо. Когато огладнее ще се чуе
Сега за пръв път мога да кажа, че е в активната гимнастика и много се забавлява вече 20 минутки, но я очаквам скоро да се размрънка. Аз и взех тази горската на Фишер преис и съм доволна. 
много се радвам!!!
Интересното обаче е, че Преслав си спеше спокойно, въпреки боботенето на коли и автобуси на метър от количката 

Препоръчани теми