Само не казвайте,че няма фото 
....и повече не питам.
Толкова съм свикнала да ми виси по ръцете,че изведнъж не знаех какво да правя
....отдадох се на мързел в крайна сметка.
Дари има такива крусти и много неприятно
Взех й и шампоана на Мустела да видим дали ще има ефект? 
. А също и много други видове са изчезнали. Между другото, и прочутите бели водни лилии на река Ропотамо ги няма
. Умряли до една преди 3-4 години от засушаване. Сега са залесили с култивирани лилии, но не е същото. Много тъжно унищожаваме природата. Във фейсбук ще постна снимки, тъй като тук не мога и това си е.
Какво става с теб, не си писала скоро. 

Първо че ме заболява главата, второ, че общо взето се досещам какво иска да ми каже с плача си и откликвам на желанието му. Как по друг начин да г онаправи 2 месечно бебе - с мрънкане и плач. При нас за сега преобладава мрънкането.

);
)). Купих и чай на Хип - храносмилателен да я пробвам дали ще го пие, че тя вода не иска и да помирише
))) А как се дави като й давам, не е истина. Не мога да го науча това дете да преглъща нормално. всяка втора глъдка и се дави...до кога, не знам? сега този чай е ароматен и засега добре го поема, пак се дави , но поне показва че й харесва. дано скоро се научи да пие
)))) От една седмица памперсите ми на Пъфис започнаха да пропускат..много странно, до сега нищо им нямаше. Купих си един пакет Памперс и един Хъджис и ще видим кои ще са по-добрите за нас. 

Препоръчани теми