. Бях само изненадана. И аз съм го преживяла това с каката. Четох че когато майката чувства вина, че оставя детето то усеща това и го приема като сигнал за опасност и след това се сърди че го е изоставила. Пробвала ли си да му обясниш, защо го оставяш с баба му. Да го представиш като игра. Например, че трябва да отиде с баба до магазина за да и помогне с покупките, и след това да минат през парка и тя да поседне на една пейка за да си почине и,т,н, 
гледа ги и посяга към тях ама .... слаба работа 
Сега си взех един крем на Арома, Green line с масло от жожоба
И не мога да повярвам на ефекта страхотен е, кожата ми е много мека и няма и помен от сухота.
А е евтин 
А за многократните пелени те не пропускат мисля
или поне аз съм останала е такова впечатление. Така че не мисля че е връщане назад. Все едно да переш още няколко гащички в повече а не комплекти дрехи. 

Аз на моя му бях казала, че не ми е време да се женя още
ама като разбрах че съм бременна и му казах че ТРЯБВА да се оженим
. Тогава в акта за раждане се пишеше : Припознато от
е в никакъв случай не исках това да пише на акта на моето дете
Сега вече разбрах че не е така
Беше традиционна като пропуснахме някои ритуали
Атмосферата в Боженци е уникална/който е ходил там знае/ всичко беше много хубаво. Като спахме в стари къщи от едно време с градореда и ниските тавани. В стаята имахме тайник 
а уж сме по големи
Иначе не иска да го разхождам
голям е лакомник и пак заспива.
ама до кога така, никак не се наспивам
Имаш един месец да ми покажеш какво искаш да правим
И така след няколко дни се озовах с пръстен.
Всички песни са страхотни-вечните любовни хитове. Връщате ме назад към 1999 г. /ехее, бяхме млади
/, когато се запознахме с мъжо на "What's a woman" на Vaya con dios. " Години по-късно тя беше и първата ни песен като семейство на сватбата и сега вече 11 години заедно още си е "нашата песен"
.
Имаш един месец да ми покажеш какво искаш да правим
И така след няколко дни се озовах с пръстен. 
Аз на моя му бях казала, че не ми е време да се женя още
ама като разбрах че съм бременна и му казах че ТРЯБВА да се оженим
. Тогава в акта за раждане се пишеше : Припознато от
е в никакъв случай не исках това да пише на акта на моето дете
Сега вече разбрах че не е така
Беше традиционна като пропуснахме някои ритуали
Атмосферата в Боженци е уникална/който е ходил там знае/ всичко беше много хубаво. Като спахме в стари къщи от едно време с градореда и ниските тавани. В стаята имахме тайник
А от 2 дни все по бавно слиза даже сутрин, когато преди буквално преливах сега трябва да посуче на "сухо" за да тръгне, и става кошмар. На какво може да се дължи това
няма промяна в режима. Не знам дали е от това но Вики започна да се буди нощем и пак минахме на няколко хранения. Преди имаше поне 4-5- часа почивка. Дали означава че ми намаля кърмата

, ама дано си ме разбрала. Препоръчани теми