тотално на шега. На другия ден мъжа ми вече имаше готов план за сватбата и чакаше да ме попита дали ми харесва
. Явно е трябвала по ясно да му се поставят нещата на човека 

:
. Нашата песен беше I don't want to miss a think- Aerosmith. Първите 5 години не се бяхме разделяли за повече от 5-6 часа. Живеехме заедно, работехме заедно, излизахме заедно и приятелите ни казаха това е вашата песен. Поздравявам ви с нея и нека любовта ви да е така всеотдайна като в песента: Да не искате да пропуснете нито един миг: 
.От шише е пил само в родилният дом човека и сега въобще не знае за кво иде реч,ок отказвам се
.

/, а и нормативната уредба за припознаването се промени и трябваше да се занимава допълнително с формалности, ако не бяхме женени. Е, сватбата беше аз, той и една приятелка с гаджето й за свидетел, и това е, на никой друг не казахме, голяма тайна. Само подпис
. Никога не бях искала да съм булка, обаче тогава се почувствах ограбена. Все пак ми обеща да направим някакъв купон с приятели, след като бебето поотрасне /точно Боженци или Арбанаси,нещо такова си мислихме/. Но не знам дали ще имаме желание тогава.

Но ти ме биеш с един човек. При мен разликата е, че сватбата ни не беше тайна или нещо подобно. Просто така искахме с мъжа ми. Е, малко съжалявам, че мама и татко не бяха (надявам се, един ден децата ми да ме поканят на техните сватби), но просто такива бяха обстоятелствата. Тогава за да дойдеш до Австралия дори като турист ти искаха 1 милион документи, та просто нямаше време за мама и татко да си изкарат визи. Иначе си бях булка - с бяла рокля
Оженихме се на върха на една малка планина около Хобарт, със прекрасна гледка. Бяхме аз, мъжът ми, майка му и баща му (които ни бяха свидетели) и брат му. И жената, която ни женеше. И кола нямахме - майка му и баща му дойдоха да ни вземат, и пари за ресторант нямахме, но пък колко се обичаме... След подписването отидохме на един кораб, направихме круиз по реката с вечеря. Пихме евтино вино и се целувахме на палубата... Ние, с тримата ни гости. Супер беше. 6 години след този ден пак бих го направила по същия начин
Поне снимки имамеПрепоръчани теми