дано разбра, че хич ме няма по обясненията ..
. Просто няма начин да я накараш да го прави, ако не иска, но можеш да я оставяш да си поревава в тези случай - за 3-4 минутки нищо няма да й стане.
- на нас като ни правят гимнастика - 40 минути малката се дере, та пушек са вдига, чак се засинява, ама като трябва, трябва. То е ясно, че не им е приятно да се тормозят. Не се притеснявай, а з аактивната гимнастика, можеш да я прибереш, и като поотрасне малко, след 1-2 седмици, да си я слагаш там, все ще дойде ден, когато ще й хареса да си играе с играчки /за твое успокоение, моя син и две минути не е играл с неговата активна гимнастика, нито с другите играчки, и пак си израстна много умно детенце/
Само спокойно . 

Много хубаво си побъбрихме, ама пак си бяхме само тричките, дето и друг път сме се виждали. Хайде другит път-всички на линия.
Щях да взимам фото да се снимаме, ама забравих.
Много хубаво си побъбрихме, ама пак си бяхме само тричките, дето и друг път сме се виждали. Хайде другит път-всички на линия.
Щях да взимам фото да се снимаме, ама забравих. 
Горе долу от мартенските бургаски мами се знаем само с catwalk ... И то не сме срещали и засичали никога при педиатъра, който се оказа един и същ
много исках да се запозная с вас, че откъм бебета с мами социалния ми живот хич го няма
. Дано другия път успея ... и дано другия път не е септември, де. Ако някой по принцип ходи в градската градина, да си каже, аз ще се натреса 

Общо взето това са ни заниманията - гимнастика и рязане на ноктите, съпроводено с пеене - също
Днес така риташе с крака, че леко се премести напред, а като го обърнах отново по гръб, такава въздишка на облекчение издаде, че ме разсмя. Голям зор е явно 

Разсмя ме с това за довечера
Пий едно кафе

А от 2 дни все по бавно слиза даже сутрин, когато преди буквално преливах сега трябва да посуче на "сухо" за да тръгне, и става кошмар. На какво може да се дължи това
няма промяна в режима. Не знам дали е от това но Вики започна да се буди нощем и пак минахме на няколко хранения. Преди имаше поне 4-5- часа почивка. Дали означава че ми намаля кърмата

чак ми се дожени пак
няма ли някоя мама дето се е излъгала зимата, като мен?
о тънки презрамки
Явно обаче при момченцата по често се случва
Имам приятелка дето нейния сладкиш е вечно залепен за нея. На годините на Димана е 3м. по голям само. Но когато се събирахме на детско парти в офиса. Моята кукла хукваше да си играе, а нейния сладур седеше до нея 3ч. без да отиде да си играе с децата.
но има възможност да бъде полулегнало. И това все още много и харесва.
Прилича по функции на това на Таша
много лесно се почиства. А и аз исках нещо по функционално, което да ми служи и след това 

няма значение къде сме, вън - вътре 15-20 мин. това е през деня. Добре че сутрин поне си поспива, като го гушна и .....
и аз се наспах
ама какво да правя аз нищо не мога да свърша като спи по толкова малко

Ама те ще кажат какво ползват 

Нашето постижение е само от корем по гръб, което е по лесния вариант