Но слава богу до вечерта се оправи.
, аз съм си доволна от д-р Браунс шишетата за млякото - макар че се мият по 5 минути, заради тръбичките - имам две с тънко гърло - едно стъклено (беше около 20 лв) и едно пластмасово (около 13 лв); и едно пластмасово с широкото гърло (това не помня точно, ама там някъде). Но за носене навън с водичка не са удобни, защото трябва да слагаш допълнително една пластинка под бибероните, за да не текат, иначе се разливат по малко и ми цапат чантата. Когато ги купувах, имаше от всички видове и такива по около 4 лв - но те бяха от поликарбонат - демек с бисфенол А; явно ги изчистваха, а сега, като са ги забранили, сигурно са ги изтеглили и са останали само от безвредните, които са по-скъпите, разбира се. Не анм твоите какви точно са. А иначе взех биберони за тънките шишета за след три месеца, защото сме вече на три и половина и педиатърката ми каза да опитам и ако не се дави, да продължаваме с 3+.
.
.Постоянно трябва да има "дии коньо"
.Беше т.нар. блек фрайдей(най-големите намаления в деня преди деня на благодарността),народ тръгнал да пазарува бол..и всички мене гледаха.Не само защото съм булка,а защото беше към 0 градуса
На всички снимки съм леко усмихната и силно озъбена . 
и другия път да не забравяте фотото,пък и една снимка тип картичка на Цар Симеоновата градина да направите за мен,че ми е домъчняло 

значи и я боли много милата. Опитвай с гимнастика на крачетата, масажи на коремчето ежедневно и често, яж ти повече череши и круши знам ли, ама много ми стана мъчно за малката кукличка сладка.

усмихнати и послушни да растат. Честито и на Анастасия на marinels, Ванеса на veset0, Симона на something_new, Радослав на jozyy, Георги на hellen_law3, Денис на котенце 1, Никола на merianna
другото което ям е ягоди и те имат същия ефект. Таке че давай смело. Аз карам мъжа ми всеки ден да ми купува. А той ми вика ти бремемнна като беше не ме юркаше толкова
А за сватбата и мен така ме гледаха
Успех на изпита
И за твърдото ако, ти нали и даваш кърма
пробвай черешите и ягодите
да и е по лесна на малката
Аз имам 2 шишета на Томи типи точно от тези дето са цветните само че сини 
Аз съм пръскала в нослето на Виктор сребърна вода при нас имаше ефект, може да пробваш 
та за това са с такива биби шишетата, но винаги е имало и силиконови такива за всички размери,
странно е че не намирате. Преди поне не съм имала проблеми.
Препоръчани теми