132-ра предваканционна. Скука в САЩ...

• 32 626
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
уффффффффффф благодаря за загриженоста ,но малко се  обърках
Доколкото разбрах от sipirumi тя ме праща на :
625 8th Avenue, New York, NY 10018-3981, United States (Port Authority of New York & New Jersey Bus Terminal)
което е на МАНХАТЪН и намерих  този трансфер:
http://www.world-airport-transfer.com/checkout.php
който е под 1 час и е 20 $
от порт ауторити на всеки час има бус до АТЛАНТИК СИТИ през цялата нощ
не е ли така най добре

# 226
  • WA, USA
Ами той да прецени къде предпочита да чака да съмне - в Атлантик Сити или на летището. Чакане определено ще има така че е въпрос на избор Wink

Сега пак погледнах варианта на Лени и ми се струва не толкова удачен, защото е със смяна в Томс Ривър и после пак в Атлантик Сити. Ако отидат до Ню Йорк ще пътуват директно до Атлантик Сити и после ще си хванат автобуса за Авалон.

# 227
  Сега ще те уредим, бе.
ПП Ех, ама и ти като Бенс... няма как да стане при пълна кутия...

Относно парфюмите, Шанел извън магазин не бих купила, просто е фрашкано с ментета.
Много съгласна!

Последна редакция: сб, 21 май 2011, 14:14 от ТинаХрис

# 228
Честит Имен Ден ,на всички които празнуват днес!!!

# 229
Днес ли кацат?

Здравейте,
Кацат на 12 юни:)
Ясно е че докато слязат от самолета и излязат през митници минава час,след това до автогарата NewYork Port Authority още час сигурно и може би ще хванат автобуса ili 23 30 ili 00 30.
Koeто пък значи че в АТЛАНТИК СИТИ ще бъдат около 02 часа.Не можах да намеря расписание до АВАЛОН.Освен да се мотат по казината до сутринта друго не се сещам.

Peterky, аз нещо не разбрах - ти не каза ли, че кацат на летище Нюарк (Newark) - това летище е в щата Ню Джърси - какво ще правят в NewYork Port Authority?  newsm78

Виждам, че кацат късно вечерта, ще погледна транспортни опции по това време...

проверих: значи вариантът, който вие мислите...

Пловдив-София през Каспичан.  Laughing
Защо просто не си наемат хотелска стая за нощта и росни,пресни на заранта да потеглят към Атлантик Ситито?

Снимки не видях,ама и вие ги слагате за 13 минути и изтривате.

Най-най-най-най любимия ми парфюм Narciso Rodriguez for Her /розовия/.И аз благодаря за линковете,намирам го с $20 по-евтин от парфюмерията.Предполагам са оригинални. Peace

Честити Ленчета,Еленчета,Коцета,Котета и сродните им.

# 230
 JoyТе освен стая им трябва и апартамент. Навита ли си да им помогнеш? Wink

Честито на Ленчетата и Коцетата!

# 231
Ленчето ви мерси за честитките   bouquet

Петерки, вариантът на Сипируми е най-удачния - сега разбирам, че имало автобуси до АС през цялата нощ. По-скоро мисълта ми беше, че за 2 часа няма как да се стигне до НЙ (от момента на кацането).

Тине, мятай, зачистих  Hug

# 232
  • Варна

Пловдив-София през Каспичан.  Laughing
Абе то си е тъй ама ще го почувствате истински когато вашите пиленца литнат по света:)Simple SmileSimple Smile.Аз имам внук на 3,5 год., ама майка ми ме проверява дали съм си сложил дебелите чорапи ,да не настина:)Simple SmileSimple Smile/по телефона разбира се, щото и тя е на доста часове път от мене/.
А сега сериозно:
Mного благодарим ,че се занимавате с нашите проблеми,но нали разбирате майчините притеснения,уж са мъже вече/кара 22рата/ама акъла им пилешки:).а и както много добре знаете АВАЛОН не е АЙТОС,малко по далеч е:)
А иначе ,живот и здраве ,там трябва да са помощници в кухнята на въпросния хотел 4 месеца.
Освен това нета стана толкова необятен,че като търсиш нещо ,ти излиза всичко друго освен това което ти трябва и си остава пак да се надяваме на човешката взаимопомощ.От тук по търсачките за мотели и хостели в АВЛОН нищо не открихме.А иначе излязоха много красиви неща ама съвсем не по джоба на българско студентче.Така че ако успеете и това да направите ,да дадете някакви адреси и телефони на мотели и хостели в АВАЛОН просто ще отговорите на всички въпроси които си задавахме когато почнахме да ровим из нета.Е, разбира се остана може би най -главната задача,да им намерим квартира ,ама това те ще трябва да си го свършат сами на място ,от тук явно е невъзможно,освен ако пак вие не подскажете нещо. 
хиляди благодарности

# 233
  • usa
снимки и аз ничии не видях  Crossing Arms! но кутията ми е празна, ако някой реши да се засрами, има напълно реална вероятност да ме зарадва на лични.

майчините вълнения ги разбирам, но щом `децата` са на 21 не бих се хабила да им чертая маршрути. дори да им го докарам идеален, те едва ли ще го следват.

# 234
  • Чикаго / София
Честит Имен Ден на днешните/ вече вчерашните де, но аз докато се доредя.../ именници! Лени здраве и много късмет! Тандури, Ати да са ви живи и здрави децата с хубави имена!

И на всеки друг който съм пропуснала а е именник днес - да е пълен с усмивки!  bouquet

При нас днес беше последния учебен ден от Българското училище на децата. раздадоха им удостоверенията, попяхме, повеселихме се и вече имам бъдещо второкласни че и бъдещо първолаче. Децата са особено щастливи, че вече няма да стават рано в събота да ходят на училище. Simple Smile

Утре сутринта ще ходим да ядем мекици по случая! Хм, една баба ги прави страхотни, все едно моята баба ги е правила.

Лека вечер!

# 235
  • The QC to be!!!
ЧИД на празнувалите го.   bouquet

Ирка завидях ви  Blush Баба ми правеше невероятни мекици и мн. ми липсват, но тя ми липсва още повече  Cry

Преди няколко страници някой търсеше едни обувки дето сега са на мода, кафяви, с токове и малко реге... ? не ми се връща да търся, но вчера се хакнах в няколко магазина тук и точно същите имаше като модел, но без връзки и по светъл кафяв цвят който ми биеше по скоро на оранжав/меден като метала мед де. Веднага се замислих, че една тъмно кафява боя би ги направила точно същите, остави ми и съвсем реге би ги докара ако се нанесе равномерно и леко се скъффат. Явно бяха посленият чифт и на цена 20Е само. Ако не се лъжя бяхте дали линкове от порядъка на $100+. Мислех даже да ги снимам и да ви ги пусна тук, но мъжо ме скастри.  Confused

# 236
4estito na vsi4ki koito sa imali povod da praznuvat, sys zdtave da si nosiatimeto Hug
Miz , to i az snimki ne vidiah, nadiavam se niakoi da se smili nad men i na li4ni da drasne

# 237
  • The QC to be!!!
Агент П.  Hug - статия специално за теб: http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-13454160 сигурна съм, че въпреки рекордните печалби на застрахователите в САЩ, едва ли биха спретнали такива награди на техните  Wink

# 238
peterky2002, както ти написах и на лично съобщение, времето ми не е необятно за разлика от интернет. Вече две момичета ви начертаха маршрут, сега и квартира ли да намери някой??? Аз да споделя, че няма да бъда тази.

Като не могат да се оправят сами и го знаете това, още в България им предлагат опция за намиране на работодател, който им подсигурява и някакво място за живеене. Трябвало е да изберете такъв вариант.
Нито някой знае какво им е по джоба, нито лично мен ме интерсува. И стига с тая взаимопомощ.Това си е чисто използвачество и нахалство. Помогнаха достатъчно вече.

# 239
Bulgarian Air още ли изискват хартиен билет? Спомням си преди време някой имаше проблем и не можа да пътува поради липса на такъв. Става на въпрос за БГ- САЩ - БГ полет, европейските полети са с БГ еър. Мерси.

Снимки ще пусна на ЛС тия дни.

Честито на празнувалите вчера и днес!

Ирка, браво на децата, заслужават си почивка сега. 

Ейдж от миналата седмица повтаря всичко каквото му кажа на български, много му е смешно и има акцент.  Simple Smile

Baby*,  Hug

peterky2002, евтини са Супер 8, Мотел 6, Days inn. В момента нямам време да търся и отсявам апартаменти както ме помоли на лични, за това не ти писах.

Общи условия

Активация на акаунт