132-ра предваканционна. Скука в САЩ...

• 32 635
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
  • USA
Бейби, аз бях с обувките. Много мило, че си се сетила.  Hug

# 241
Цонне, сядай да учиш, нема са занимаваш с такива работи  Grinning

Петерки, от бегъл преглед на интернетите забелязвам, че Авалон е скъпо курортно градче, където квартирите явно са кът. Най-близката нискобюджетна опция беше на 25 мили оттам, което е непрактично, ако нямат кола. Работодателят не осигурява ли поне информация за възможни квартири? Къде им живеят другите работници? Тези студенти първите ли са, които заминават за Авалон? С каква фирма заминават, оттам не може ли да се получи информация?  newsm78

Честит празник на всички именници, да са живи и здрави!

# 242
Днес съм родител. Laughing

Но по историята за Авалон разполагаме с еднаква информация с питащия. Не мога да разбера след като имаме еднакви възможности какво ни пречи да си намерим квартира, която ни изглежда най-изгодна. Само където мен не ме интерсува да намеря място за живеена на група непознати български студенти и не разбирам защо бивам занимавана на лични да търся нещо си, някъде -място на което през живота си не съм ходила и няма да отида и хал хабер си нямам какво би им било изгодно като цена, място до месторабота и такива ми ти подробности.

# 243
Bulgarian Air още ли изискват хартиен билет? Спомням си преди време някой имаше проблем и не можа да пътува поради липса на такъв. Става на въпрос за БГ- САЩ - БГ полет, европейските полети са с БГ еър. Мерси.

Бенсон10, ние миналата година, ноември месец пътувахме с България Еър с електронни билети. Нямахме никакви проблеми.  Peace

Честито на всички именници, на патерица!   bouquet

# 244
Бенсон - не изискват. Мисля ( за това не съм на 100% сигурна), но от повече от 3 години всички авиокомпании са с електронни билети. Сега гледах, България Еър са с електронни билети.

Честито на всички празнували!

# 245
Ужас, имаше tornado touch down на няколко мили от нас, сега се движи на изток. Направо съм в шок, от отлкова време живот тук, за първи път ми се случва да е толкова близко.

# 246
  • WA, USA
 Shocked Atti, добре че сте се разминали Hug Дано да нямате повече близки срещи от този вид.

# 247
Бенсон - не изискват. Мисля ( за това не съм на 100% сигурна), но от повече от 3 години всички авиокомпании са с електронни билети. Сега гледах, България Еър са с електронни билети.

Ние преди две години се оказахме с хартиени билети на Бълг. еър, които забравихме вкъщи и не летяхме. Което не значи, че Бълг еър изискват харитиени, просто явно се случва да има и хартиени. По-осторожно като купувате и така.

Със закъснение честит имен ден на Елените и Константиновците.

Атти, радвам се, че се е разминало и дано не се случва пак.

# 248
Привет от мен  bouquet
Изпратих баба и Диди вчера към БГ и сърцето ми се скъса направо, толкова ми е тъжно Rolling Eyes
Пристигнали са без проблем детето спало почти през целия път и въобще не е ревало за мама, и сега я чух много весела звучеше леля и я занимавала  Heart Eyes
Който изпраща малко дете да знаете че имате право да ви издадът временнен пасс за да минете зад секюрити до гейта Peace

# 249
  • USA
Мимето, даже и не мога да си представя какво ти е Sad. Важното е , че са пристигнали живи и здрави. Ние днес заминаваме и ми е много притеснено. Надявам се и Стейси да си поспи.

# 250
  • Чикаго / София
Ати, добре че не ви е е засегнало. Гледахме по ТВто, много страшно е било!

Миме, важното е, че са пристигнали живи и здрави. Ще тие мъчно, но детенце малко ще се забавлява там, а ти се отдай на почивка и глезотии тук.

Маймун, лек път и на вас и да пишеш като пристигнете.

Ние летим утре, направо сън не ме лови последните дни. В 5ч. сутрин съм се ококорила в нас, а уж не съм притеснена.  Ама, така е като от както сме дошли тук /вече 3г. и половина/ ми е първо връщане в Бг.  Ох, нещо ми се е стегнало от вътре обаче. Rolling Eyes

Днес им е последен ден на училище на децата. Направо не мога да повярвам как се изтърколи тази учебна година, първа за нас тук. Лети това време, а децата толкова бързо порасват...кога бяха бебета, кога вече голямата и 1ви клас завърши, не знам!

Личи ли си, че ме е посетила лелката, ужас, колко мелодраматично звуча. Ще взема да се изтрия след малко! Laughing

# 251
Лек полет днес на Маймун77 и утре на Ирка спокойно всичко ще е наред  Hug

# 252
Атти, радвам се, че сте добре  Hug

Ирка, много бързо минава времето наистина, моята Дени кога стана и тя за 4-ти клас представа си нямам  Crazy. честито на Дени и Лъчи за завършването на училище (американско и българско). Лек път и се разпиши, когато се наспите след полета, че ще ви мисля.
Апропо, тук учебната година приключва на 17 юни, имат да поучат още децата Simple Smile.

Лек път и хубава почивка на всички пътуващи!   bouquet

# 253
Който изпраща малко дете да знаете че имате право да ви издадът временнен пасс за да минете зад секюрити до гейта Peace

Кой го издава този пасс?

Мимето, мога да си представя какво ти е. Аз изпращам Калин тази неделя и от сега ми е толкова притеснено.

# 254
Титина авиокомпанията когато издава билетите за детето и придружителя казваш че искаш да идеш с тях да им помогнеш да намерят гейта за излитане и си даваш айди и те ти издават временен пасс който трябва да върнеш като излезеш обратно от секюрити зоната Peace но настоявай че на мен ми се направиха първо че не може и я попитах може ли да пита мениджъра и тогава се оказа че може Wink

Общи условия

Активация на акаунт