132-ра предваканционна. Скука в САЩ...

• 32 639
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
Оки, благодаря. Ще го направя. Боже с кой акъл реших да си пусна детето 9 не че няма да ми е гледано, то и сега те ми го гледат), ама...

# 256
  • САЩ
Да потвърдя и аз за България Еър, че вече са с електронни билети. Свекъра и свекървата летяха с Върджин Атлантик и след това с БГ Еър и бяха електронни и без проблем и нужда от потвърждаване на резервация.
Ние също сме имали проблеми преди с хартиените билети, когато ни канселираха полет и не можаха да ни прехвърлят на др. авиокомпания заради хартиените билети, та сега се радвам че вече и те са с електронни.
Лек път на всички пътуващи и приятно прекарване!

Миме мерси за инфото за паса! Бях виждала родители да изпращат децата си до гейта, но мислех че дават такъв пас само когато детето лети само, а сега ще знам че дори и с придружител пак дават.

# 257
И аз със закъснение да пожелая всичко най, най на всички с имена Елена и Константин!!!

За секюрити пасса и аз потвърждавам, издава се на чекина- важи както за изпращане, така и за посрещане. Знам го, тъй като племенницата пътува сама и ми го казаха когато купувах за придружител.

Мимка, хубавото е че Дидка е щастлива  Hug ти сега почивай и се радвай на свободата.
Аз като знам как преживявам всеки понеделник... и всяка сутрин, мога да си представя на теб, какво ти е.

Ирка,  Hug само като се замисля, че и аз не съм си ходила почти 4 години... това си е вълнение, та разбирам защо не те хваща сън.

Атт, радвам се, че ви подмина торнадото  Hug

# 258
И нашето голямо момиче заминава утре само да покорява Европа, толкова е щастлива че чак и завиждам. Не ме иска на гейта и ме е предупредила да не плача Laughing Лек път на пътуващите,оставащите ще си подсмърчаме групово. Нямам драма да оставям бебс и брат му сутрин,дори има елемент на радост особено в дни като днешния когато Самуело не спря да дудне/вика като шоп/мрънка от 615 та до 8,ей как му остана глас не знам...

# 259
Благодаря за отговорите за БГ Еър.  bouquet

Весели ваканции на всички!
Ние и това лято никъде няма да ходим, но пък ще имаме гости. Heart Eyes

Мечтая си да има кой да гледа детето от време на време, но сигурно ще рева като магаре за него. От както е роден един път съм била отделена от него за по-малко от 48 часа.

Атти, радвам се и аз, че ви е подминало.

# 260
  • USA
Лек път на всички пътуващи, а на изпращащите - по-леко да преживеят раздялата.  Hug

Ати, ужас голям. Добре, че ви се е разминало.

# 261
  • usa
вие като че ли сте се наговаряли да ги изпращате дечурлигата все в един ден Simple Smile. лек път на всички заминаващи и весело перкарване с баби, дядовци, лели, братовчеди и прочие!

като ви чета как подсмърчате, ми дойде блестяща идея за сезонен бизнес. давам под наем много чаровен осемгодишен. може да плува, сам се къпе и дори си пее под душа. може да преживява на препечени филии, сириъл и палачинки, вода и ябълков сок. издържа на дълги разходки, при нужда изнася боклука и плеви бурени. единствени недостатъци - заспива късно и говори на сън. на заинтересуваните можем да предоставям снимки на лични.

# 262
миз взех го само по описание  Mr. Green

# 263
  • Чикаго / София
Анет, смела е Ния! Браво! Сама ли ще пътува? Как организирахте пътуването с познат или със стюардеса придружител?

миз, супер описание. Аз се въздържам обаче.  Mr. Green

# 264
Привет, дами!

Миз, и аз го взимам след Титина ... пък и хубави палачинки правя, няма да остане гладен момъкът  Mr. Green

Лек път на заминаващите, а на неприбиралите се дълго време - бързо ре-аклиматизиране в родината!

Можете ли да ме посъветвате какво трябва да пише в една покана? Искаме майка ми да ни дойде на гости за месец. Знам, че трябва да е просто в свободен текст поканата, но идея си нямам как точно да я формулирам.

# 265
Честит ви ден на буквите,четмото и писмото.
*
Ирка-пътува с познати насам-натам,голяма радост ей,ще речеш че тук я печем на бавен огън ежедневно.
*
миз,добре звучи,но и аз съм пас Mr. Green

# 266
  • Чикаго / София
Честит Ден на Буквите и от мен!

*
Ирка-пътува с познати насам-натам,голяма радост ей,ще речеш че тук я печем на бавен огън ежедневно.
*

А-ха, аз се чудех ако е със стюардеса как става номера, затова питах. Лек път на Ния и спокойствие на вас в къщи. Simple Smile

# 267
Честит ви ден на славянската писменост! Това за мен е най-хубавият ни празник.

# 268
Честит празник дами!

Искам да похваля служителите ни от консулството във Вашингтон. Страхотно облужване. След като са получили новия ми паспорт ми звъннаха да потвърдят и го изпратиха на посочен от мен адрес. Найстина останах приятно изненадана от обслужването.

Да Ви покажа моя малък пораснал мъж ( днес навършва 1 година):

# 269
Титина да ви е жив и здрав сладък Калин! Heart Eyes newsm67 newsm38 newsm59

Общи условия

Активация на акаунт