132-ра предваканционна. Скука в САЩ...

• 32 573
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
  • The QC to be!!!
Стеле аз не я пращам да яде у вас бре  Wink

Цоне, ти пък, я дай всички да идем у Стела  Mr. Green Ние ще занесем пиенето и яденето, пък Стелето ще организира забавлението.

# 571
Само да не пушат. Laughing

# 572
  • Boston, MA
Ох, МкДирочке, изтървала съм те, дИтето сигурно е наминало през нашето летище. Портсмут е прекрасно градче, курортно (миналата година с мъжа ми бяхме там за уикенд), и по тази причина ще им е скъпа квартирата. Могат обаче да търсят в някое от близките градчета. Портсмут е точно на границата с щата Мейн, от другата страна в Мейн е "селото" Китъри, известно с аутлетите си, но май си е далеч по-евтино.

Да имат предвид, че ще трябва да измислят с какво да ходят на работа (кола ще има ли някой?), не мисля, че има обществен транспорт там.

Това се сещам засега, освен съветите, които вече са ти дали.

Аз имах (и още де) шингълс (зостер), гадна работа. Две седмици охках, после намерих необходимото лекарство и дори успях да изкарам супер уикенд във Вермонт (с общо 11 деца на възраст от 1 до 13 години  Mr. Green). Карах офроуд и изобщо като първо те боли, а после не те боли, е много готино, да знаете.  Grinning

# 573
  • The QC to be!!!
Бубка казвай какво е било лекарството и кажи далиго хвана от Бг.? Моя позната тук го има и ѝ дават някакви работи, но не ѝ действа много добре.

# 574
Дами, да сменим темата, че ме достраша да не ми разтурите бежанския лагер!

Бубка, имала съм зостер (на гърба и отпред, нали е огледален) и знам как боли  ooooh!., радвам се, че ти е минало и сте изкарали хубав уикенд.

# 575
Мургавка съм си, често ме заговарят на полски или руски по магазините  Grinning
Не мейква сенс нещо... не са в час тези дето те мяркат и заговарят...

# 576
  • USA
Ау, много ужасно ми звучи този зостер. Каралите варицела застрашени ли са? Гледам, че тук напоследък ваксинират точно за него и сега ме замислихте дали да не си турна една ваксина.  Thinking

# 577
Тине, какъв сенс търсиш, аз си говоря нонсенс тук с Цона и Бейби  Grinning.

Уинкс, на мен в БГ ми казаха, че е автоимунно, не съм чувала за заразяване и ваксина  newsm78.

# 578
Winx, да не те плаша, ама съм карала като малка варицелата, а на дърти години в университета - зостера. Зависи как го караш - аз лично сравнително леко, но мой приятел - не съвсем (да не казвам друго).
Бубка, радвам се, че преминава.

Кубинците не бяха ли само двама? За кой по-напред? Аз ще дойда за рома, никой не пририта за него.

# 579
Ето повече за Шингълс http://www.webmd.com/skin-problems-and-treatments/shingles/shing … es-topic-overview

Бубка, радвам се, че си по- добре вече  Hug

# 580
  • Boston, MA
Зостер-а е реактивиран варицелен вирус, т.е. точно който е карал шарката е податлив. Но не е заразно, тялото ти само го активира. Децата сега вече ги ваксинират за варицела, не знам дали ако само си ваксиниран, можеш да караш на стари години, предполагам, няма значение.

Бейби, първоначално ми дадоха vicodin, но аз го загубих!!! (цяла опаковка 30 хапчета, блазе му на който го е намерил) - и понеже не мога да кажа загубих, се сетих, че ми предложиха другото нещо, ако много ми се спи от vicodin, та си го поисках и него, то се оказа вълшебно - neurontin (габапентин му е генеричното име).

# 581
Бубс, гадно звучи и аз се радвам, че си по-добре.

Стела, голяма веселба у ваш'та къща. Laughing

Последна редакция: ср, 22 юни 2011, 00:57 от benson10

# 582
  • USA
Бубка, добре че си го преборила!
На мен също ми се ходи до България. Всяко лято съм така по това време  Laughing, може би защото почти всяко лято си ходя. Тази година детето ще ме представи в по-голямата част. А как ми се е доходило на къмпинг в БГ с мили приятелчета... Яденета не ми липсват, откакто свеки ни е на гости  Mr. Green.

Последна редакция: вт, 21 юни 2011, 23:58 от Winx

# 583
  • Boston, MA
Мерси, много сте мили!

# 584
О! Къде бил купонът! Стела, братовчеди казваш, а?  Laughing
Трябва да се шерват такива благини с другарчетата, нали знаеш.

Бубка, дано бързо да мине!

Общи условия

Активация на акаунт