132-ра предваканционна. Скука в САЩ...

• 32 565
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
Абе, ако много настоявате ще помислим за гастрол, но неко първо да отрепетираме акта. Няма да се излагаме с родата, я!  Laughing

# 586
първо да отрепетираме акта

Акта?  Flutter

# 587
Художествения!  Joy

# 588
  • Чикаго / София

Joy

Стела, потайница такава.  Flutter

Бубка, дано бързо минава това зло-чудо. Много неприятно звучи и изглежда.

За носталгията си е до човек и отминалия опит на всеки.  Мен определено си ме беше затресла носталгия преди да си дойда. Сега се чувствам много по-добре - някак рефрешната и заредена с нови сили.  Културен шок при идването ми тук нямаше. Не знам как ще е при връщането ми на Американска земя. Все още с децата  /по-скоро аз де, но нали те са ми компания  Wink/ не можем да смогнем да обиколим и отидем навсякъде където искам. Местата които посетих ме изненадаха приятно с леки подобрения. Храната ми харесва навсякъде и ям по мноооого.  Но и аз като Терминатор се чудя как се оправят хората на пенсии и минимални заплати?! Цените на хранителните продукти ми се струват доста високи за този стандарт. Чалга не чух от никъде, нито на морето, нито в София по градския транспорт или някое заведение, чак мисля да си пусна утре някой чалгарски канал да не остана капо  Laughing     Децата непрекъснато ме питат не може ли да си останем да си живеем в България. Да си вземем тати от Америка и да си живеем вече тук. Ваканцията много им харесва за сега.  Но и Солей е права, че България не е София и големите градове, а моите впечатления са предимно от София.

# 589
Цонна, аз съм тук от 2г. и половина-година и половина бяхме в Канзас, 10 месеца във Финикс и сега сме в Сиатъл Simple Smile
Мерси, ама няма къде да я сложим.. Дълга история. Така или иначе, ако не се науча да правя баница на котлон или грил, скоро няма да ям. Ако имате идеи - цялата съм в слух.  Simple Smile
Слагаш на котлона една по-широка тенджера, една скаричка на дъното, пльос на котлона, вътре мушкаш в малка тавичка баницата, похлупваш с капак и печеш....аз обаче лично не бих с рискувала Simple Smile
Иначе можеш да пробваш -правиш си малки банички, и ги изпичаш на незалепваш тиган-двустранно с капак отгоре...с това идеите ми се изчерпват Simple Smile

# 590

Чак художествен? Брей, не ви липсва самочувствие.  Wink

Терминатор - а де, ама и аз не бих рискувала.  Laughing

# 591
Яна, да не вдигна очакванията много, самодейци сме си, но ще танцуваме от сърце за всички вас  Laughing

Ирка, не мога да повярвам за чалгата! Как така не се слуша?! Какво се слуша тогава? Как е обслужването?

# 592
опера, не чете ли темата Laughing

# 593
Пропуснала съм, ОМГ! И сега всичките певачки безработни?! Предлагам да се организираме и да им помогнем кой както може  Grinning.

# 594
  • У дома
Давай Стела, да изплакнем и ние окото покрай тебе. Вси сме почитатели на изкуството тук.

Бубка, хъгс, да минава по-бързо!!!

Агент, твоите разкази са ми интересни винаги. Давай още.

И мен не ме влече БГ. Децата го приеха като екскурзия и затова им хареса, но като ме ядосат и им кажа, че ги пращам обратно, веднага мирясват милите.

Днес открих едно ъгълче от рая из един хубав квартал на Чикаго. Намерих точно това, което ми липсваше от години и съм безкрайно щастлива. Дойде ми като подарък за един много специален за мен празник - 39-ти курбан за преборването на рак последен стадий от милия ми татко. Да ми е жив и здрав и все така заядлив.

# 595
Bube, Hug, barzo ozdraviavane
Plami to4no 1 sedmica mu beshe dobre v BG, sled tova govoresh samo za my house i 4e ne iska da stoi pove4e

# 596
Атланта сподели къде се намира това кътче и какво има там?
Приемам всякакви идеи за хубави места около Чикаго за разглеждане Peace

# 597
Здравейте! Влизам да се разпиша преди връщането ни в България. Другата седмица заминаваме. Мария е ентусиазирана, но аз съм с много смесени чувства, стискайте палци да се приспособим лесно  Praynig. Постовете на Ирка ми вдъхват кураж  Hug.

ianajar, не може ли да си вземете тостер овен? Пекла съм чушки и патладжани на такова нещо и върши работа.

Приятно (и не скучно) лято на всички ви!
Като се оправим там ще се включа някой път с впечатления.

# 598
... Влизам да се разпиша преди връщането ни в България. Другата седмица заминаваме. Мария е ентусиазирана, но аз съм с много смесени чувства, стискайте палци да се приспособим лесно  Praynig.

Кураж, мила! Вкъщи и стените помагат! Нацелувай малката от нас!

# 599
  • У дома
Зaрка, леко и безпроблемно да мине преместването! Гуш на Мария.

Миме,
9901 Willow Springs Rd # 1Willow Springs, IL 60480-1275  Тук е хубаво за хайкинг, разходка.

Последна редакция: чт, 23 юни 2011, 05:52 от Atalanta

Общи условия

Активация на акаунт