132-ра предваканционна. Скука в САЩ...

• 32 576
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
  • The QC to be!!!
Аз май съм най - не носталгичната  Blush имах някакви набезки на това чувство само първите 2-3 месеца като се преместихме в щатите. Но виж, имам 1 др. чувство, липсата на родителите ми и близките ми, на племенниците ми, на приятели...

# 556
Цоне, приютила съм двама 25г. кубински бежанци- латино танцьори у нас, отплащат ми се с пури хората  Laughing Хайде, да ти пусна поздрав, че си слушала много днес Simple Smile: http://www.youtube.com/watch?v=6JEdf7XsV5g

Бейби, хайде сега кой бил по-по-най, който първи се е разписал- той е Simple Smile.

# 557
Аз пък съм се затъжила много.  Sad В близките 15 месеца няма да ме огрее... Особено като чета из разни теми обсъждане на баници, печени чушки и прочие благини, сънувам ги после.

Ела ми на гости Simple Smile Ще те водя на бг заведение - мекици, мед, пилешка супа. После до бг църква  Simple Smile. Ако имаме късмет да е празник ще видиш: официални анцузи, прости**** (аха!) дрехи - (мини, опъната по дупето поличка, високи ботуши, пепеляво русо с отенък на бяло тупирана коса, дълбооооооко деколте, тук - там татуировчица).

Hug

Ако не можеш ти, покани някой родител или двамата Simple Smile

За носталгията няма значение от колко време си тук.

# 558
Аз не страдам. Мама е тук и всичко е розово. Laughing

Стеле, голи до кръста ли танцуват. Joy

# 559
нямате ли кори и чушки

Фурна нямаме.  Sad

# 560
Е, 'що, не е ли стандартно това? Ще ти пратим фурна тогава. Laughing

# 561
Това е повече от ясно, знаеш ли каква е жега тук  Grinning. Ето го единия тук: http://www.havanatimes.org/wp-content/uploads/2009/07/acosta-2.jpg , другия спи и не можах да го заснема Simple Smile

# 562
Мерси, ама няма къде да я сложим.. Дълга история. Така или иначе, ако не се науча да правя баница на котлон или грил, скоро няма да ям. Ако имате идеи - цялата съм в слух.  Simple Smile

# 563
Върти го, сучи го ще ни идваш на гости. Mr. Green

Стеле, а мъжът ти има ли мнение по въпроса за танцовия състав от Куба?

# 564
Върти го, сучи го ще ни идваш на гости.

Laughing
Знаех си аз, че на вас мога да разчитам. Първо през Ники ще мина, че тази визия с миниполите съм я позабравила.

# 565
  • The QC to be!!!
ianajar първо мини през Стелето обаче  Laughing

# 566
Бейби, don't volunteer Stella Laughing

# 567
На него съм му казала, че са ми братовчеди, шшшт!  Laughing

Хаха, Бейби, не подстрекавай! Пък и у нас ядене няма, само пури и ром. Simple Smile

# 568
Мургавка си ни значи, а? Како, какооо...

# 569
Мургавка съм си, често ме заговарят на полски или руски по магазините  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт