132-ра предваканционна. Скука в САЩ...

• 32 554
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Честито на именниците! Да са здрави и щастливи!   bouquet

Зарка, късмет и успех и от мен!

Днес определено ми е нещо скучно, отивам на кафе (по обедно време) и плейдейт.

# 631
Честит имен ден на Пети и Атланта, както и именника на Руми и сладък Петьо на Ванхорн  bouquet
И на мен ми е скука след работа ще ходя на форумска среща на басейн Wink

# 632
Ако има скучаещи - градината трябва да се полее  Mr. Green На изпроводяк ще давам краставици и домати

# 633
  • САЩ
При вас дъжд не вали ли? Тука напоследък се накъса, ама викат така било лятото. Днес за куриоз гледам на работа спринкалите поливат а от небето се лее порой. Голямо разхищение ми се видя.  Crazy

# 634
Валя миналата седмица след като 4 месеца не капна нито капка. Точно след 2 дни въобще не личеше, че е валяло.

# 635
Не знам от кога не е валяло, от както ни удариха торнадотата преди повече от месец, май не е валяло. Затова пък всеки Божи ден е 40 градуса, вече седмици наред. Не се издържа вече, нощем я падне до 26-27 градуса, я не.

Честито на имениците   bouquet !

# 636
  • САЩ
А Клер то тука вали ама градусите да не мислиш че са по малко. Жегата си е жега и толкова, никакъв дъжд не я мори. Гледам една тропическа буря се заформила към Мексико, дано няма много по нашия край този сезон, че ще ни е за сефте. Тока ни в къщи премига и поспира само при леки бури пък не ми се мисли ако удари ураган. Мъжа ми е заредил консерви и вода, дано не стигаме до тях че от едно време много мразя консерви  Sick

# 637
А ние пък се удавихме направо...не е спряло да вали от 2 седмици.

Честито на именниците!

# 638
Времето е прекрасно - 80Ф. Слънчево, приятно топло, свежо. Обачеееее съм на работа. И няма много работа, да не кажа хич. И се зачетох по страниците назад и попаднах на яки теми от доброто старо време  Sunglasses Лени, Зора, Кейси и Мишолина ще раждат, Анет е открила фейсбуук и на 12 септември 2007 се зарича, че ще има бебе # 3 Simple Smile , блажка ще посреща свекъри и чисти...
Г-жаГ, Джи, Кейси, Мишолина, КТВ...липсвате Simple Smile

# 639
Ники, стига бе, аз чета в момента American Beauties - 5, половината от потребителите са ми непознати, Тина получила призовка за Jury Duty, вадите ЕГН и паспорти на децата, sipirumi тъкмо показа новороден Иво...  Mr. Green

# 640
Да ви питам хАмериканки, някоя от вас има ли тази услуга за директно гледане на БГ телевизия? Днеска мернах една реклама на Трио Телевижън, 29.95 на месец, без договор, 14 български програми и 14 сръбски, директно и на запис? Някой има ли? И ако има има ли време да гледа  Mr. Green
За чистенето: наскоро се преместихме в къща и аз зарибявам една от камериерките на работа дето чисти къщи да идва да удря по едно рамо 2 пъти месечно... Засега държа фронта на паркета и в кухнята, ама не е само това... Мисля че не повече от $100 на месец трябва да излезе.

# 641
Марлела  Laughing
Eй, тъкмо четох 4бейби и тя се появи. Не мога да помогна, но честито ти очакване Simple Smile

# 642
А, мерси, Ники Simple Smile Аз се появявам от време на време, и даже се очудих че още си помня паролата, отдавна не бях влизала тука .... За ТВ-то, добре ми изглежда офертата, ама май е по-добре да си чакам евентуално майчинството, като съм повече време вкъщи. Оптимистично настроена съм, с толкова нови бг сериали  Crazy
Жега, ей, жега, навсякъде.

# 643
Честито на имениците!

Зарка, късмет!

Жега, влажно, дъждовно...

Последна редакция: чт, 30 юни 2011, 00:55 от benson10

# 644
  • Чикаго / София
Честит Имен Ден на Пети и Аталанта! Честито и на малките Павел и Петьо! Здраве и късмет да ви носят имената!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт