132-ра предваканционна. Скука в САЩ...

• 32 548
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
ЧИД на всички празнуващи!!!!

Марлела, как ме стресна...  Laughing Laughing

# 646
Честит имен ден на Аталанта и дечицата на Руми и Ванхорн.

А аз благодаря за пожеланията.  bouquet

# 647
Закъсняла, но от сърце пожелавам честит имен ден на Пети, Аталанта, Павел и Петьо.  Hug Да за здрави!

# 648
  • У дома
И от мен честито на именниците и благодаря. Днес ми върви на българи - видях се със стари и нови познати, дори българин ми достави новото колело на Мая. Много странен ден...

# 649
Здравейте момичета. И аз се включвам в темата с пожелание за всичко най-най на именниците.   bouquet

# 650
Благодаря момичета, много хубави пожелания!!!

И тук жега.... имахме развален климатик за един ден. Добре, че баба ни е на същата улица, че у дома Т стигна до 89Ф  Crazy. Вчера дневната беше около 97-98, тази сутрин в 5 ам. в парка беше хладно и сложихме горнища с малкия. Много приятно и освежаващо ми действат тези разходки рано сутрин, а за малкия са мъст, тъй като всичката тази енергия трябва да се изразходи.

# 651
, Анет е открила фейсбуук и на 12 септември 2007 се зарича, че ще има бебе # 3 Simple Smile ,
Луда Mr. Green
*
Ван,в 5ам се разхождате с богатира в парка?

# 652
Анет, 5- 5:15 най- късно сме в парка. Тича, гони зайци, играе всички видове ball дет' возим в количката и след 45-50 минути обратно, че трябва да се приготвям за работа. След това баща му каза, че яде и спи много добре  Simple Smile. Тук това е единствения начин, тъй като 3 месеца е адска жега през деня, а не мога да го държа все у дома. Той толкоз е свикнал, че като се прибера почва да си обува обувките и настава драма като кажа, че не може. Привечер го извеждам на двора и му давам маркуча, тъй като не иска да влезе в басейна, голям кеф да пръска всички плуващи  Mr. Green.

# 653
5ам като 5 часа сутринта?  Shocked

# 654
Ван,уби ме,явно не е от добро,но как се будите толкоз рано newsm78,не е ли тъмно за игра?Бре,няма вече да се оплаквам от нашите жеги мид-уест-ски..

# 655
Аз по това време си спя блаженно.   Mr. Green Калин беше отказал да излиза навън заради жегите тук.

# 656
5ам като 5 часа сутринта?  Shocked

серизно ви говоря, тук много хора стават рано, защото е голямо удовоствие да се разходиш или спортуваш на вън, не е тъмно. Моят син ставаше в 4:30 преди, от скоро в 5 без 10  Laughing. Мисля, че детето си настрои биологичния часовник по мен. Аз ставам рано за работа и той с мен.

# 657
в колко си лягате,ако не е тайна?за мен би сработило това ако съм е леглото не по-късно от 730пм,а за дете в 5пм?

# 658
  • USA
Ох, много съм благодарна на калифорнийския климат. Точно по мярка ми е. Ван, при вас не захлажда ли привечер?

# 659
Времето между 8 без 10- 8 и 10 е заспал, понякога дори по- рано. Аз се мятам към 9- 9:30. Всичко е рутин у нас Wink и каката беше така, ако мръднем от скеджула- става чудо.

Winx да, става по- хладно, но той вече спи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт