132-ра предваканционна. Скука в САЩ...

• 32 543
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Winx приятелски ти завиждам и все повече се убеждавам, че натам ще да се отпътим след няколко години, за сега търпя и се опитвам да го направя поносимо Simple Smile

# 661
  • The QC to be!!!
ЧИД на всички именници, живи, здрави и горди с имената си.   bouquet

vanhorne с това ти ставане в 5 ми напомни за мойте студентски години в Бг. Тогава и аз ставах в 5, но сега, няма начин да се дигна преди 715  Blush Браво на вас с малчо.  Peace

# 662
  • USA
Ван, браво, че сте намерили решение на проблема. Аз ставам рано за работа и много харесвам времето сутрин рано. И за теб сигурно е много зареждащо да започнеш деня си навън с детето.  Hug

# 663
Ужас 5ам, аз в толкова си лягам някои нощи. Ейдж като се събуди преди 9ам и у нас настават драми Laughing.   

Ван, да ти е жив и здрав ранобудника. Hug

# 664
Ванхорн, искрено ти съчувствам  Hug
Ние миналата година по това време се преместихме в Аризона, аз бременна в 5-ти месец, беше такава адска жега ..... спомням си, че извеждах кучетата в 5 сутринта и вече беше около 30 градуса и аз се потях като прасе-беше ад! Сега ги чета, оплакват се във Фейсбук, днес е било 120Ф във Финикс и така се радвам, че се преместихме, това в продължение на 4 месеца да не можеш да си покажеш носа навън, не е работа. Пожелавам ви, един ден и вие да се преместите Simple Smile

# 665
Местят се те. Не знаеш ли? Заминават за Аляска.

Ах, Ванх, потайница такава. Laughing

# 666
Местят се те. Не знаеш ли? Заминават за Аляска.
A си мислех, че аз съм отишла от едната крайност в другата  hahaha

# 667
Хм. Нема да се плашиш. Къде сте сега?

# 668
Сиатъл, не е студено, но валииииииии

# 669
Дано се преместите един ден:)

# 670
Хахаха, на мен засега си ми харесва, даже много. Всъщност чакам Коледа с нетърпение, лято изобщо не ми трябва. Ясно ми е, че всичкия тоя дъжд ще ми писне в един момент, но определено е по-добре от 12 месеца слънце. Плюс това Сиатъл е прекрасен. А аз между другото (вероятно съм единствената) не съм фенка на Калифорния. Сняг, сняг искам аз.
Но да, има вероятност и от тук да се изместим скоро Simple Smile

# 671
Oh be Conne ako trqbva da se premestq v Alaska shte se grymna be Jena.

# 672
  • USA
В Калифорния има и сняг.  Mr. Green , всъщност, най-много сняг в континентална Америка. Но не го приемай като агитация, напротив, предпочитам повече не-фенове да има.  Laughing

# 673
Ако Ви липсва студа, препоръчвам Канада. И студ, и сняг, и планини  Mr. Green и сняжна пързалка в двора

# 674
Titina, ако имам номер на USPS Custom Declaration, мога ли да проверя докъде е стигнала пратка в Канада. В сайта на канадските пощи не намери такава пратка. Друг начин?

Общи условия

Активация на акаунт