132-ра предваканционна. Скука в САЩ...

• 32 532
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
Tandoori, страхотни новини!!! Най-накрая да изгрее слънце и на вашата улица  Hug , мнного се зарадвах!

Солей, то не е месен ден, а протеинов, не е казано, че трябва да се яде месо. Аз в протеинов ден ядях зелена салата с кисело мляко, или зелен фасул с кисело мляко, примерно ю гет ди айдия. Много ми беше удобно като бях на тази диета, всеки ден знаех какво ще готвя, а не да се чудя какво да измислям.

Снимки ако сте пускали съм ги изпуснала  Crossing Arms .

# 76
айде утре пак Simple Smile

Последна редакция: вт, 17 май 2011, 06:49 от benson10

# 77
Бенс, прекрасен млад мъж си отглеждате!  Hug Да е здрав и все така лъчезарен!  Heart Eyes Невероятна енергия струи от него!  Grinning
Пу-пу!

П.П. Вече мога да си лягам.  Crazy

# 78
Бенс, голям лъчезарник сина ти Simple Smile
Да е жив и здрав и само радост да ви носи  Hug

Ван, побирам се аз в дънките на Гери, ама със зор  Joy
За протокола, дойдох тук 67 кг. свалих до 54, но сега пак качих на 58... В най-добрата си форма бях 48 ама това докато бях по-млада и Убава  Whistling
Глад ще мори човечеството отново... Mr. Green

# 79
Солей, Едира, мерси Hug

# 80
Bens, благодаря, юе помисли и за Уест. Нешроятно чаровен е вашия син, очите му говорят, а за енергията... и това се вижда. Да ви е здрав и много, много да ви радва.

Еди, стига скромничи де Wink

Миз, ауууу много хубава и много нежна Бени пу- пу, красота!!! И е най- хубавата...

# 81
  • WA, USA
Тандури, много се радвам за теб! Все такива хубави неща да се случват с теб и семейството и занапред. А тази местна сладкарница са ударили бингото с теб като декоратор. Не се и съмнявам, че ще се справиш с всичко!

# 82
Изпуснах, много късно пускате. Ние сме стари хора, лягаме си. Laughing Айде днес да съм хаирлия.

# 83
  • Чикаго / София
Бенс, страхотен сладур е ЕйДж. Невероятни искрящи очички има, а и китарата много му отива. Много е пораснал, да ви е здрав и много да се слушате взаимно! Снощи го зърнах, но не ми остана време да пиша.

Къде са снимките на Бени на миз? Искаме и ние да видим, моля!

Солей, мерси, ама както написах аз килограмчетата си ги качих последните 2 месеца някъде, а от тогава снимки не съм качвала, поне не мои и не в цял ръст. Ама ще се изтипосам някой ден, неизбежно е. Laughing

Цоне, къде скри снимките бре човек? Я повтори пак днес по някое време вечерта да те видим.

Солей, Клер, правилно ти е написала, че това не е месен ден, а протеинов. Може да замениш месото с каквото ти е по душа протеиново ядене със салата.

Онзи ден готвих в нас ей тази рецепта http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,3580.15.html Става много бързо /стига да имате готови печени чушки/ и е мноооого вкусно. Щом и децата в нас си хапнаха, а те чушки не ядат, значи става. аз само забравих да ги овалвам в брашно чушките преди да ги редя, и пак си станаха супер. Ето една идея за протеиновия ден, ако хапваш тези продукти.

Лек ден от мен, аз отивам да си закарам хлапетата на училище и да се разтанцувам на Зумбаааааа. Много ме радва този клас. След него се чувствам заредена с енергия, леко тананикаща си приятна музика и готова да танцувам цял ден. Simple Smile

# 84
Тандури, честито!

Като гледам кг сте подхванали, аз ще си замълча  Mr. Green за мойте. На Хитруша хич не и вярвайте за кг-те. Познавам я почти от 20 години, е как не я видях един път дебела се чудя.

Аз пак на диета ще съм след като пратя малчо за БГ ( без това ще пробвам с диета да оправя един здравословен проблем та барем се вкарам в релси за БГ-то

И снимки сте качвали, ама аз нали все уморена съм пропуснала

# 85
  • САЩ
Тандури честита ти ЗК и работа! По вода да ти върви, ти заслужаваш! Ударили са бингото в тази сладкарница  Grinning

# 86
Тандури честита ЗК, работа и йога! По вода да ти върви във всичко!  bouquet
И аз изпуснах снимките  Rolling Eyes
Ирка лигите ми потекоха по тази рецепта, познай какво ще се готви довечера  Wink
Имам и една друга за милинки  Joy
Охх все съм си гладна и ям през 2 часа, не е честно ще стана егати слонааа до 9тия месец Crossing Arms

# 87
  • USA
Ирка, благодаря за рецептата. Много добре ми звучи.  Simple Smile Миме, давай за милинките.

# 88
  • САЩ
До сега "отслабвахме", сега метнахме рецептите  Laughing
И аз си записах рецептата, че и една за кекс (как ще пропусна!) Rolling Eyes

# 89
Благодаря ви момичета за пожеланията, да ви се връщат стократно!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт