132-ра предваканционна. Скука в САЩ...

• 32 618
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
  • WA, USA
Tani@, можеш също и да си направиш час с лекар само за консултация и да ги разпиташ какво мислят по въпроси, които те вълнуват. Аз нашият педиатър го смених 3 пъти като се роди Павел, въпреки че ги бях интервюирала преди това (така че не е гаранция). Вярно че е времеемко, но пък сега съм доволна от този, който намерих.

# 181
Другото ново тук при нас е, че като идеш на зъболекар, след като направят снимки и дадат брейк даун на сметката, трябва да се прати на иншуранса, за да потвърдят техните доктори дали и какво е нужно да се направи. Ай, ся да видим, как  ще се слагат корони през глава.

Това го прави моята здравна застраховка с физиотерапията. Като си счупих крака и хирургът ми предписа 30 сесии физиотерапия. От застраховката обаче не, отпускаме ви шест и после ще видим. След шест сесии попълвам някаква хартийка, по която лекарят от застрахователната компания определя, че ми се полагат още 3 и ще видим. И така се мъкнахме докато не ме отрязаха, а аз имах нужда от още.

# 182
  • Чикаго / София
Бубка, страхотни сладури са ти момчетата. Малкия много е пораснал, голям бонбон е.

При нас пък е точно обратното. Малката е истинска щека и така си върви от бебе. В момента на почти 6 години е 16кг.  На 1г. беше 9кг.

# 183
Ах, как обичам да се пише в темата. В нашата тема най-хубавите деца-пу-пу, най -готините мадами-пу-пу и всичко най-най. Сега остава да си направим един фотосеанс с мъжете. Joy

Днес разгележдам снимки на един мой "приятел" във фейса и хоп останах приятно изненадана. Сега остава и да го видя наживо.

Съжалявам, че ви пиша глупости,но ми се пишеше нещо или както Блажка цитираше доктор Зюс: ....the ones that matter don't mind.

# 184
Два дни се опитвам да наваксам с новините от темата Simple Smile.

честито, Тандури, много се радвам за всичко хубаво, което ти се случва   bouquet. Големи късметлии са шефовете ти!

честит рожден ден на Анджи и на щерката на нот апр. със закъснение   bouquet.

Видях Хиър, много атлетично изглеждаш, браво!   bouquet

Бубкините сладури и тези на Едира са чудесни  Heart Eyes

Много ми се иска да видя Ей Джей и абитуриентката на Миз, може ли на лични? Simple Smile

Аз имам 3-4 кг за сваляне, ама трябва да спра beer за целта. Сладко не ме влече, нямам слабост към сладоледи, торти и шоколади.

Дени започна днес СОЛ-ите, 5 на брой, всеки ден по един  Crazy

# 185
Аз нещо се обърках. Анджи Агентска нали е родена януари?  newsm78

# 186
Може, може, аз не помня дати Simple Smile, мисля някой е честитил на 4-5 (май беше) стр., та и аз да не пропусна  Crazy. Нищо, пак да е жива и здрава Simple Smile.

# 187
  • САЩ
Тъй като темата е предваканционна та да питам - опитвам се да организирам нещо от сорта на седмична до 10 дневна ваканция и ми се върти идеята за Южна Каролина в района на Чарлстън. Не искам да е Мъртъл Бийч и не искам хотела да е в града. Ще ми се нещо в близост, на океана и на спокойно място. Та някой живеещ в района или ходил там да ми подхвърли идея към къде да се насоча?

# 188
Бубка, прекрасни са ти момчетата Heart Eyes  

От известно време съм влюбена в идеята за две братчета и като гледам Дани и Боби още повече ми се иска.

Хиър и Едира успях да мерна, бравос, добре изглеждате.

Никой друг не видях, ако може на ЛС. Пак ще пусна снимките на детето, надявам се тази вечер, ако ми останат сили.
Скоро мен не се надявайте да видите. Laughing

Последна редакция: пт, 20 май 2011, 04:27 от benson10

# 189
  • Варна
Сина ми каца в 21 часа на летище НЮ АРК в НЮ ЙОРК за студентска бригада и трябва да се придвижат до АВАЛОН  /под  АТЛАНТИК СИТИ/ и да си намерят мотел за първите дни докато си намерят квартира/фирмата не им осигурява квартири/.Помагайте, моля ви, със съвети как да го сторят.
Валя

# 190
Никой друг не видях, ако може на ЛС.
  Ай разчисти кутията, де.

peterky2002, дано някой от района откликне, за да даде точна информация за транспорт, хотели, етц.

# 191
  • Boston, MA
Днес ли кацат?

Бенс, много са сладки заедно, особено като не се разправят и не мрънкат  Laughing.

Последна редакция: пт, 20 май 2011, 16:44 от Бубка

# 192
  • WA, USA
Сина ми каца в 21 часа на летище НЮ АРК в НЮ ЙОРК за студентска бригада и трябва да се придвижат до АВАЛОН  /под  АТЛАНТИК СИТИ/ и да си намерят мотел за първите дни докато си намерят квартира/фирмата не им осигурява квартири/.Помагайте, моля ви, със съвети как да го сторят.
Валя

Писах ти на лични.

# 193
Тине, може ли и на мен снимка?

Цял ден нищо не сте писали. Аз съм с нова прическа. Влезнах в салона и казах късо. Laughing

# 194
  • САЩ
Честито Цоне! Сега пак трябва да пуснеш преди и сега ... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт